Įkraunama...
Įkraunama...

Pas kurio tėvus švęsti šventes?

Mano uosviai gyvena Kaune tai pas juos nuvaziuojame per 2 menesius karta,ir tai man uztenka,nes kolkas santykiai su jais idealus,niu bet jei lankytumemes dazniau tai jauciu-nelabai kas gero butu bigsmile.gif
Atsakyti
Musu su MB santykiai tiek su mano, tiek su jo gimdytojais - idealus. Nes tiek vienus, tiek kitus vaziuojam aplankyti karta ar du per metus, ir tai limituojam vizita iki savaites lotuliukas.gif iki vienos seimos 1500, iki kitos 2000km... Zymiai smagiau kai jie pas mus atvaziuoja
Atsakyti
Ne unsure.gif
Atsakyti
Iš pradžių nelabai noriai važiuodavau, o dabar tai labai šiltai priima-tai ir smagu nuvažiuot smile.gif
Atsakyti
o as va kaip pagalvoju,kad kita sav vaziuosim pas uosvius tai jau moraliskai save nuteikineju,nelabai mes sutarem su anyta,tai ir noro labai nera..nuvaziuojame kazkur 4 kartus per metus anuko parodyti ir tai tik pernakvojam ir namo..smile.gif
Atsakyti
kadangi niekas nesikiša į asmeninius reikalus, tai labai smagu nuvažiuoti, pabendrauti. intelektualiom temom pasišnekėti. turbūt būtų kitaip, jeigu kažką norėtų reguliuoti. manau tam tikram amžiuj tėvai tampa tiesiog gerais, patikimais draugais.
Atsakyti
važiuoju noriai 4u.gif
Atsakyti
su uosviene bendrauju tik is pagarbos vyrui.Aciu dievui tarp musu labai didelis atstumas,tai aplankom i metus karta.
Atsakyti
oi ne doh.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Mes pas vyro tevus buvom pavasari. Santykiai itempi, tai as vis susigalvoju preizasciu pas juos nevaziuoti, o ir gyvena jie kitam Lietuvos kraste thumbup.gif O ir vyras pats pas juos nesiverzia, ypac po praejusiu svenciu. Mat kitas ju sunus gyvena 60 km nuo musu, tai kai jau atvaziuoja is kito Lietuvos krasto iki ju per sventes, manau galima ir iki usu atlekti. Bent jau is mandagumo. As aisku to visai nenoriu. Bet jie mums pareiske, kad mes ju nekvieciam, pas kita sunu jiems yra "labiau namai", o be to atvaziavo ne su tuo attomobiliu. Suprask 200km vaziuojant nesugedo, o per kitus 60km gali ir sugesti. Na kadangi jie musu dabar irgi nekviecia, tai mes ir nevaziuojam.
O kai dar vaziuodavom, tai vyras aisku noredavo pasirodyti, kaip jo zmona skaniai gamina, tai as turedavau visas tas dienas prie puodu tik ir stovet. Be to vyras nebelabai mamos pagaminta maista ir megsta. Priprato prie gero smile.gif Pasigirsiu blush2.gif
Atsakyti
Nežinau, man turbūt labai pasisekė, nes turiu nuostabiausią anytą, pas kurią ne tik su vyru, bet ir viena nuvažiuoju. Susitikimai nėra kasdieniniai, bet tik dėl laiko stokos, o ne dėl kažkokio nenoro. taip pat mielai lankausi vyro giminės susiėjimuose, kažkaip giminė puikiai priima marčias ir žentus.
Mano vyras taip pat be jokios prievartos lankosi pas mano tėvus, nors mano mama ir mėgsta paburbėti. O mano giminės susiėjimų laukia turbūt labiau nei aš.
Atsakyti
QUOTE(mammukas @ 2009 01 09, 19:49)
su uosviene bendrauju tik is pagarbos vyrui.

Deja, bet as irgi verysad.gif
Atsakyti