Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(mergina05 @ 2009 05 09, 09:47)
o ponas rimas su savo bebecarais žiūriu ir čia reiškiasi  doh.gif  lotuliukas.gif

mamos turiu klausimą maclarenų nečiupinėjus, nežiūrinėjus ir nieko apie juos neišmanau, gal kas nors galėtumėt pasakyti išmatavimus sportinuko sėdynės? ilgį ir plotį? gulima padėtis ar yra ir koks svoris? ruošiamės ilgoms atostogoms šiltuose kraštuose, turimas vežimas tampytis po lėktuvus ir oro uostus su visu bagažu šiek tiek sunkokas, ačiū už atsakymus smile.gif

sveika, stai paziurek cia http://www.maclarenb...Itemid=88889303
visi Mclr modeliai palyginti:)
tik XT ir XLR modeliai yra su amortizatoriais, kiti jau be.
bet jei taviskis vaikis ne mazas, o reikes tik oro uostuose ir kai pavargs kojytes, gali ziurinetis lengviausius, Quest Mod/Sport arba Triump:)
maciau, kad ju yra Mothercare parduotuvej, kur 20proc. nuolaida bigsmile.gif
nes musu XLR modelis ne is lengvuju, bet platus ir talpinantis nekuda ponaiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 05 07, 13:50)
koki?  ax.gif
Papildyta:

jau pagooglinau. Tai cia tas, kur su elektronika kazkokia, ane?
user posted image
user posted image

Nu cia tai geras. Fainuolis. Ale ko tik neprigalvoja. Labao idomu kiek kainuoja toks mersedesas? O be to Maclaren puslapyje jo nerendu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mmuliukas @ 2009 05 09, 16:59)
o cia tik vilniuje?  ax.gif
o klaipedoje niekas neorganizuoja biggrin.gif

Sveiki..
Jei 18 dieną, tai aš prie klaipėdiečių jungsiuos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

isikraustem ir mes i nauja karieta, nors maniske puikiai sedejo ir turimam sportinuke, bet as nuo jos gimimo norejau XLR`o, turim jau smile.gif
Ilgokai delsiau pirkt, vis laukiau, gal prades siust i LT. Pasinaudojau drauge ir uz 20 svaru parveze iki namu.
Taigi, jau riedam :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 05 07, 13:50)
koki?  ax.gif
Papildyta:

jau pagooglinau. Tai cia tas, kur su elektronika kazkokia, ane?
user posted image
user posted image

Nu man tai jis nerealus smile.gif Sitas GT LX. Rodo temperatura, laikiklis puodeliui ir nuo kudikystes tinka. O jau zalias koks grazus man wub.gif
Ir kaina dar normali. 900 $. Na plius parsiuntimas, bet visvien nera ziauru.
Atsakyti
QUOTE(LigiBunga @ 2009 05 10, 16:08)
Sveikos,

isikraustem ir mes i nauja karieta, nors maniske puikiai sedejo ir turimam sportinuke, bet as nuo jos gimimo norejau XLR`o, turim jau smile.gif
Ilgokai delsiau pirkt, vis laukiau, gal prades siust i LT. Pasinaudojau drauge ir uz 20 svaru parveze iki namu.
Taigi, jau riedam :

user posted image

graziai atrodote:) ir mazgei patinka bigsmile.gif
mes tai ta apatine dali ir ant dirziuku paminkstinimus pavasari, atsilus, nuemem, nes gaila isterlioti su barankom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(visokio skonio pupelės @ 2009 05 10, 13:25)
Sveiki..
Jei 18 dieną, tai aš prie klaipėdiečių jungsiuos  mirksiukas.gif

o 19ta irgi netiks?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 05 10, 18:00)
graziai atrodote:) ir mazgei patinka bigsmile.gif
mes tai ta apatine dali ir ant dirziuku paminkstinimus pavasari, atsilus, nuemem, nes gaila isterlioti su barankom biggrin.gif
Papildyta:

o tai 19d organizuoja kaip suprantau tik vln,ar ir klaipedoje?
Atsakyti
tie prietaisiukai gal matuoja, kiek nuejai, kokiu greiciu ir kiek kloriju sudeginia... smile.gif ? Mano biciule nusipirko atrodo is Kotrynos quest uz 640 Lt.. O kiek kainuotu toks vezimukas siunciant is uzsienio su atsisiuntimu.. Nors man irgi labiau prie XT, bet brangokas jis.... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 05 10, 18:00)

19 d. busim Vilniuj ax.gif sese reikalauja su mazium atvaziuoti. Tai galima ir meet'a prisiderinti 4u.gif man patogiausia karoliniskese kur nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kinomane @ 2009 05 11, 21:48)
tie prietaisiukai gal matuoja, kiek nuejai, kokiu greiciu ir kiek kloriju sudeginia...  smile.gif  ? Mano biciule nusipirko atrodo is Kotrynos quest uz 640 Lt.. O kiek kainuotu toks  vezimukas siunciant is uzsienio su atsisiuntimu.. Nors man irgi labiau prie XT, bet brangokas jis.... g.gif  smile.gif

sveika, temoj senesnej rasi ir kiek siuntimas kainuoja.
bet realiai, kol svaras krites, gali pirkti kokiam mohercare.co.uk ir per pazystamus is ten atsisiusti, arba i mikriuka lai jie tau ideda rolleyes.gif
bus kazkiek pigiau vistiek bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(samilte @ 2009 05 12, 09:04)
19 d. busim Vilniuj  ax.gif  sese reikalauja su mazium atvaziuoti. Tai galima ir meet'a prisiderinti  4u.gif  man patogiausia karoliniskese kur nors blush2.gif

chacha, faina, kad ateksi:)
nors as ir dar keletas merginu gyvenam Karoliniskese, bet vistiek norim susitikima daryti kur arciau miesto centro, parkelyje bigsmile.gif
taip kad ir taves prasysim ten nulekt:)
jei kils problemu su nuvaziavimu - sakyk, gal vilnietes vietines padesim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 05 12, 09:09)
sveika, temoj senesnej rasi ir kiek siuntimas kainuoja.
bet realiai, kol svaras krites, gali pirkti kokiam mohercare.co.uk ir per pazystamus is ten atsisiusti, arba i mikriuka lai jie tau ideda rolleyes.gif
bus kazkiek pigiau vistiek bigsmile.gif
Papildyta:
chacha, faina, kad ateksi:)
nors as ir dar keletas merginu gyvenam Karoliniskese, bet vistiek norim susitikima daryti kur arciau miesto centro, parkelyje bigsmile.gif
taip kad ir taves prasysim ten nulekt:)
jei kils problemu su nuvaziavimu - sakyk, gal vilnietes vietines padesim bigsmile.gif

centras ne problema thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kinomane @ 2009 05 11, 21:48)
tie prietaisiukai gal matuoja, kiek nuejai, kokiu greiciu ir kiek kloriju sudeginia...  smile.gif  ? Mano biciule nusipirko atrodo is Kotrynos quest uz 640 Lt.. O kiek kainuotu toks  vezimukas siunciant is uzsienio su atsisiuntimu.. Nors man irgi labiau prie XT, bet brangokas jis.... g.gif  smile.gif

visu pirma pagalvokite ar Jums reikia Xt , ivertinkite vaikucio amciu. Mes turime Qest Sport naudojame nuo 7men, pasaka labai lengvas, lapai patogus guleti. Nors as irgi svarciau ar Guest Sport ar XLR , bet visgi pasiringau Qest Sport ir nei minutes napasigailejau. Manau kad buciau neisnaudojus visu privalimu XLR.
Atsakyti