Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(Egliene77 @ 2009 05 15, 09:18)
sveikos mielosios smile.gif
dėl susitikimo Vilniuje - ar yra norinčių sudalyvauti? g.gif
kadangi oras toks nelabai vasariškas, reikia turėti kelis pasirinkimus, tad siūlymas:

kitą antradienį, 05.19 dieną, jei nelis - apie 16.00 susitinkam Sereikiškių parke, netoli varteliųsmile.gif rolleyes.gif
o jei lis - gal kokioj PANORAMOJ apačioj, hole? bigsmile.gif

thumbup.gif as tiksiai negaliu pasakyti apie dalyvavyma sad.gif Negarantuoju, kad su savo slyvuku vaziuosiu i Vln. O 18h man seminaras. Tai labai trumpai pabuciau ax.gif Kad tik geras oras butu!
Atsakyti
Gal galetumete padeti? Nusiziurejau si vezimeli http://www.babymarke...prekes/,prid.27 Koks lopsio ilgis? Nerandu. Kaip reguliuojasi nugareles padetis: ar nusileidzia tik nugarele, ar keliasi su visa sedimaja dalimi (vaikas miega iskeles kojytes)? Ar suprasit, ka cia parasiau ax.gif Vezimelio aprasyme parasyta, kad pakojelis nepasikelia. Ar patogu vaikui miegoti nuleistom kojytem?
Ar geras sitas vezimelis? Ar patogu vaziuoti, ar nesvyra i viena sona (juk jis triratis)?
Papildyta:
Kokios firmos autokedute tinka sio vezimelio remui?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2009 05 16, 09:06)
Gal galetumete padeti? Nusiziurejau si vezimeli http://www.babymarke...prekes/,prid.27 Koks lopsio ilgis? Nerandu. Kaip reguliuojasi nugareles padetis: ar nusileidzia tik nugarele, ar keliasi su visa sedimaja dalimi (vaikas miega iskeles kojytes)? Ar suprasit, ka cia parasiau  ax.gif  Vezimelio aprasyme parasyta, kad pakojelis nepasikelia. Ar patogu vaikui miegoti nuleistom kojytem?
Ar geras sitas vezimelis? Ar patogu vaziuoti, ar nesvyra i viena sona (juk jis triratis)?
Papildyta:
Kokios firmos autokedute tinka sio vezimelio remui?

Pavartyk senesne tema, ten viskas parasyta. Lopsys 3-4 men (aisku viskas nuo vaiko priklauso). Leidziasi tik nugarele, o ne su visa sedima dalimi ir kojos ore nekybo. I sonus /-a nesvyra , nes tai yra Maclarenas, o ne koks turguj parduodamas ir velniai zino kur pagamintas triratis vezimas smile.gif Tinka Maclareno kedute (abejoju ar kitos firmos tinka), bet ar tau reikalinga ta kedute ant remo?
Atsakyti
vis mastau kodel mamos taip įsitikinusios , kad be lopšio tai jau labai blogai vaikui? nesuprantu g.gif , mano galva jei vežimukas pritaikytas naudoti nuo gimimo ir jame nera to standartinio lopšio tai velniam jo reikia? Jo tikrai tikrai nereikia. Čia juk MACLARENAS MACLARENAS. Nu kam to lopsio? Kam? Cia gal tipo visi turi ir man reikia? Kaip as kitokia busiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronaldo: 16 gegužės 2009 - 19:35
QUOTE(Ronaldo @ 2009 05 16, 18:35)
vis mastau kodel mamos taip įsitikinusios , kad be lopšio tai jau labai blogai vaikui? nesuprantu  g.gif  , mano galva jei vežimukas pritaikytas naudoti nuo gimimo ir jame nera to standartinio lopšio tai velniam jo reikia? Jo tikrai tikrai nereikia. Čia juk MACLARENAS MACLARENAS. Nu kam to lopsio? Kam? Cia gal tipo visi turi ir man reikia? Kaip as kitokia busiu?

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 05 16, 21:35)
vis mastau kodel mamos taip įsitikinusios , kad be lopšio tai jau labai blogai vaikui? nesuprantu  g.gif  , mano galva jei vežimukas pritaikytas naudoti nuo gimimo ir jame nera to standartinio lopšio tai velniam jo reikia? Jo tikrai tikrai nereikia. Čia juk MACLARENAS MACLARENAS. Nu kam to lopsio? Kam? Cia gal tipo visi turi ir man reikia? Kaip as kitokia busiu?

Jus cia apie visus Maclarenus ar apie konkrecius modelius?
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 05 16, 19:35)

blink.gif blink.gif nu kaip....aš jaučiuosi įsitikinusi,kad Lietuvos klimatinėmis sąlygomis mano vaikui VISĄ žiemą peržiemoti neuždarame vežime bus ne taip malonu, kaip uždaresniame lopšyje. Taigi, reikia žiūrėti, kas gamintojas, kokiai rinkai vežimai pritaikyti. Kokios ten žiemos. Ar šalčiausiai būna 0-6 laipsniai, ar kaip pas mus -25 juk gali būti,o kur dar šlapdriba ir t.t.Ir jau visai keistai šioj vietoj skamba "visi turi ir man reikia" versija. Pirma, - tai mano antras vaikas, tad jaučiuosi žinanti, ko reikia man ir kūdikiui. Antra, tas "visi turi" šiuo atveju kainuoja, tai kokia logika krizės metu norėti išleisti daugiau? g.gif

ir ką čia suprasti - kiekvienas bando rasto savo poreikius atitinkantį vežimą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 05 15, 09:18)
sveikos mielosios smile.gif
dėl susitikimo Vilniuje - ar yra norinčių sudalyvauti? g.gif
kadangi oras toks nelabai vasariškas, reikia turėti kelis pasirinkimus, tad siūlymas:

kitą antradienį, 05.19 dieną, jei nelis - apie 16.00 susitinkam Sereikiškių parke, netoli varteliųsmile.gif rolleyes.gif
o jei lis - gal kokioj PANORAMOJ apačioj, hole? bigsmile.gif

Mes nebūsim verysad.gif , dar nepasveiko iki galo mano mažiukas, tai nenorim užkrėsti.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 05 18, 08:32)
Mes nebūsim  verysad.gif , dar nepasveiko iki galo mano mažiukas, tai nenorim užkrėsti.

ziuriu, kad cia tikrai nemazai serganciu, negalinciu ir t.t. blink.gif
itariu reikia nukelti susitikima, o su Samilte pasivazineti po Karoliniskes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 05 18, 09:25)
ziuriu, kad cia tikrai nemazai serganciu, negalinciu ir t.t. blink.gif
itariu reikia nukelti susitikima, o su Samilte pasivazineti po Karoliniskes bigsmile.gif

thumbup.gif o tau iseitu anksciau, nei 16 h? na 14-15h?
Atsakyti
na vat, isbandem savo maclarena mx3, nu tiesiog pasakiska karieta wub.gif lengvas (palyginus su kitais tokiais triraciais), labai lengvai vaziuoja, jokio dardejimo, pravaziuoja visur thumbup.gif mano mazasis 90cm ugio ir gali laisvai miegot istiestom ir pakeltom kojytem.cia penktas musu vezimas ir kito daugiau tikrai nebus, radau tai ko ieskojau wub.gif

pasirodom, prie juros buvom savaitgali (tik foto nemoku idet blush2.gif ) 4u.gif

http://public.fotki....s/snc00113.html
Atsakyti
QUOTE(Ronaldo @ 2009 05 16, 20:35)

Ir žinau kodėl lopšio nereikia-todėl kad maclarenas neturi biggrin.gif
Čia kaip tai lapei su vynuogėm Ezopo pasakėčioj.
Atsakyti