Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(Ronaldo @ 2009 05 13, 16:26)
buciau neisnaudojus visu privalimu XLR.

Pvz kuriu? ax.gif
Atsakyti
help, iki vakaro turiu apsispręst pirkti BBC lopšį, ar ne. Iš dalies tai priklauso nuo to, ar suvoksiu, kur galima rasti MAclaren Grand tour LX (nerandu net ebay doh.gif ), kiek jis sveria, ir ar tiesa, kad ant jo kažkaip galima užkelti ir lopšį naujagimiui? Gal kas googlina geriau už mane ir gali įmesti naudingų nuorodų? Būčiau LABAI LABAI dėkinga 4u.gif
Atsakyti
mes jau ir maclaren naudotojos wub.gif siandien pasiemem techno XT, tai dziaugsmo tevam lotuliukas.gif o ir mazge ziuriu lb gerai jame jauciasi thumbup.gif butinai reiks siandien isbandyti ant asfalto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 05 14, 09:38)
help, iki vakaro turiu apsispręst pirkti BBC lopšį, ar ne. Iš dalies tai priklauso nuo to, ar suvoksiu, kur galima rasti MAclaren Grand tour LX (nerandu net ebay doh.gif ), kiek jis sveria, ir ar tiesa, kad ant jo kažkaip galima užkelti ir lopšį naujagimiui? Gal kas googlina geriau už mane ir gali įmesti naudingų nuorodų? Būčiau LABAI LABAI dėkinga 4u.gif

http://www.pishposhb...grtolxstlu.html
http://www.babology...._Champagne.html
http://www.babyearth...x-stroller.html
http://www.amazon.co...y/dp/B0026H9ZCE

ir t.t.
bandyk per kokią sm tarpininkę pirkt. tik neaišku ar muito neuždės...ir kaina neaišku kiek padidės už shippingą
bet kuriuo atveju verta su jom pasikonsultuot gal
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 05 14, 08:29)
Pvz kuriu?  ax.gif

visu pirma jis sunkesnis, o man tai labai labai aktuslu nes tampau vezima is ketvirto aukšto ( lifto nėra) , visiškai nepasigedau pilnai gulimos padėties ( pasirodo ji mums tikrai visai nereikalinga). Pagrinde tai galbūt nugalėjo svoris ir kaina.
Papildyta:

neskubėkite Jus su tuo lopšiu, visada rasite nusipirkti, o vežimą tai labai labai gerą išsirinkote. Man rodos jis tinka nuo gimimo tai kam tada tas lopšys? Be reikalo išmesite pinigus ir prikaupsite namuose nereikalingų daiktų. O Jūsų išsirinktas vežimas tai 10balų pirkinys liuks. thumbup.gif . Tikrai pamatysite tą lopšį naudosite tik kokius max 6mėn, o jei vežimukas pritaikytas nuo gimimo tai jo tikrai nereikės ir nepasigesite.
Atsakyti

Sorry už nesupratingumą, bet prie ko BBC lopšys ir MAclaren Grand tour LX blink.gif
Atsakyti
Ačiū už info ir nuorodas thumbup.gif

Rimai, ilgai būtų aiškint. Esmė tokia - neišsirenku vežimo. buvau nužiūrėjus Teutonia, kaip idealų variantą - ale biški kanda kaina unsure.gif tada forumietės kelios rekomendavo Bebe confort, kuriam dabar Tindirindi vyksta gera akcija. Vakar stumdžiau tą vežimą visą vakarą, lyg ir patiko. Šiandien atsiverčiau forumą apie tuos vežimus...ir nusviro rankos po atsiliepimų. Taigi, prisiminiau, kad esu labai patenkinta Maclaren skėtuku. Tačiau rudenį gimusiam vaikui būtinas kietas uždaras lopšys, mano nuomone. Toks yra tik vienas, dedasi ant triračio rėmo. Aš triračio nenoriu, tad susimąsčiau, ar ant naujo Maclaren modelio tvirtinasi tas kietas lopšiukas. Kad rašo, jog tink nuo gimimo, tai dar reikia gi žiūrėt, kur gimsta tas vaikas - LT ar Afrikoj kokioj smile.gif Nes mano turimas XT irgi "nuo gimimo", bet negi jame žiemą kūdikį vežiosiu blink.gif

Tad lieka atviras klausimas, ar kietas lošys dedamas ant to Grand XL rėmo, ar ne? Man rodos, kad ne...pataisykit, jei kas randat kitaip.

P.S. Beje, bebe confort praktiškai apsisprendžiau neimt...per daug "bet" ten doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 05 14, 11:06)

Rimai, ilgai būtų aiškint. Esmė tokia - neišsirenku vežimo. buvau nužiūrėjus Teutonia, kaip idealų variantą - ale biški kanda kaina unsure.gif tada forumietės kelios rekomendavo Bebe confort, kuriam dabar Tindirindi vyksta gera akcija. Vakar stumdžiau tą vežimą visą vakarą, lyg ir patiko. Šiandien atsiverčiau forumą apie tuos vežimus...ir nusviro rankos po atsiliepimų. Taigi, prisiminiau, kad esu labai patenkinta Maclaren skėtuku. Tačiau rudenį gimusiam vaikui būtinas kietas uždaras lopšys, mano nuomone. Toks yra tik vienas, dedasi ant triračio rėmo. Aš triračio nenoriu, tad susimąsčiau, ar ant  naujo Maclaren modelio tvirtinasi tas kietas lopšiukas. Kad rašo, jog tink nuo gimimo, tai dar reikia gi žiūrėt, kur gimsta tas vaikas - LT ar Afrikoj kokioj smile.gif Nes mano turimas XT irgi "nuo gimimo", bet negi jame žiemą kūdikį vežiosiu blink.gif

Tad lieka atviras klausimas, ar kietas lošys dedamas ant to Grand XL rėmo, ar ne? Man rodos, kad ne...pataisykit, jei kas randat kitaip.

P.S. Beje, bebe confort praktiškai apsisprendžiau neimt...per daug "bet" ten doh.gif

va dabar supratau.. na manau,kad nelabai tvirtinasi, nes niekur nemačiau su kietu lopšiu Grand XL , su įdedamu minkštu-mačiau.Jei tvirtintusi lopšys tikrai pasigirtų, o ir kietas lopšys maclareno labai siauras ypač žiemai. Ir jei pirkt Grand XL plius lopšį ar nesigaus kaina kaip Teutonios?
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2009 05 14, 09:06)

Rimai, ilgai būtų aiškint. Esmė tokia - neišsirenku vežimo. buvau nužiūrėjus Teutonia, kaip idealų variantą - ale biški kanda kaina unsure.gif tada forumietės kelios rekomendavo Bebe confort, kuriam dabar Tindirindi vyksta gera akcija. Vakar stumdžiau tą vežimą visą vakarą, lyg ir patiko. Šiandien atsiverčiau forumą apie tuos vežimus...ir nusviro rankos po atsiliepimų. Taigi, prisiminiau, kad esu labai patenkinta Maclaren skėtuku. Tačiau rudenį gimusiam vaikui būtinas kietas uždaras lopšys, mano nuomone. Toks yra tik vienas, dedasi ant triračio rėmo. Aš triračio nenoriu, tad susimąsčiau, ar ant  naujo Maclaren modelio tvirtinasi tas kietas lopšiukas. Kad rašo, jog tink nuo gimimo, tai dar reikia gi žiūrėt, kur gimsta tas vaikas - LT ar Afrikoj kokioj smile.gif Nes mano turimas XT irgi "nuo gimimo", bet negi jame žiemą kūdikį vežiosiu blink.gif

as ir turiu XT ir nesukau sau galvos del lopsio.Sunelis gime vasario menesi ir lauke buvom tik pora kartu per visus tuos salcius.
Pirmiausiai pagalvok ar daug laiko praleisi lauke ir ar tikrai reikia tau to lopsio,juk yra miegmaisis kurio tikrai uztenka,o jei salciau tai dar susuksi i adijaliuka.Lopsi ir adijaliuko reiks.Nemanau kad verta smile.gif
Atsakyti
mes turėjom Nakko universalą, bet labai anksti išsikraustėm į sportinuką, nuo trijų mėnesių. tai žiemą aš kišdavau vaiką į kailinį vokelį, prisegdavau su visu vokeliu ir liuks išsimiegodavo. Gal taip būtų galima daryti ir XLR modelyje g.gif XT tai net nežinau, ar tilptų tas vokelis, gal ir tilptų... g.gif Jei tilptų, tai tikrai galima būtų ir žiemą be problemų migdyt ir naujagimį
Atsakyti
nu mano pirmagimis irgi vasarį gimęs, bet niekaip nebūčiau be lopšio išsivertusi blink.gif kaip galima tik porą kartų lauke pabūt? Gi būtina kasdien grynu oru vaikui kvėpuot g.gif nu kai jau labai blogas oras, tai pastatydavau taip, ka dnepūstų vėjai balkone ir miegodavo, bet šiaip ėjom į lauką kone kasdien, gi kaip kitaip? g.gif ir vien miegmaišio, mano nuomone, nepakanka, kai vaikas rugsėjį gims. Jam gi ne tik žiemos pabaigą matyt teks, bet visą žiemą unsure.gif
Atsakyti
sveikos mielosios smile.gif
dėl susitikimo Vilniuje - ar yra norinčių sudalyvauti? g.gif
kadangi oras toks nelabai vasariškas, reikia turėti kelis pasirinkimus, tad siūlymas:

kitą antradienį, 05.19 dieną, jei nelis - apie 16.00 susitinkam Sereikiškių parke, netoli varteliųsmile.gif rolleyes.gif
o jei lis - gal kokioj PANORAMOJ apačioj, hole? bigsmile.gif
Atsakyti