Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

QUOTE(voveriena @ 2009 07 21, 08:44)
oi, tik nebijokit tu naudotu biggrin.gif  is patirties galiu pasakyt, kad uk saziningesni pardavejai nei lietuvaiciai, kuriem " beveik ideali bukle" tai neisvalomai suteptas vezimelis, subraizytas remas, klerantys ratukai g.gif
pirma savo maclaren'a pirkau is ebay naudota. gavau. buvau ne itin patenkinta, nes rankenos trupuciuka apibraizytos buvo, ir, kaip man pasirode, paklere ratukai.

Tikra tiesa, kad visai nereik bijoti naudotų Maclarenų drinks_cheers.gif , nes tai super patvarūs vežimai. Aš pirkau naują iš ebay, labai pigiai, bet teko nemažai "pamedžioti" ten, kol aptikau ir nučiupau norimą variantą. Bet dabar panaudojus saviškį, tai nebijočiau pirkt dėvėto, nes pati matau, kad normaliai naudojant, neįmanoma tam vežimui nieko blogo padaryt lotuliukas.gif

Tik ratukai ten ne "paklerę" ax.gif , o vienas didžiausių privalumų thumbup.gif Jie specialiai padaryti taip, kad laisvai svyruotų - tas leidžia puikiai "išimti" visas duobeles ir nelygumus, būtent dėl to maclarenų pravažumas yra nerealiai geras. mirksiukas.gif Labai smagu stebėti, kai šalia važiuoja Maclarenas ir kitas skėtukas, kaip jų ratukai krenta į duobutes, o Maclarenų švelniau išvažiuoja dėl to ratukų galėjimo pakrypti kaip reik. bigsmile.gif thumbup.gif

Aurarte, sveikinam su pirkiniu 4u.gif Smagu matyt, kaip vis daugiau Maclarenų rieda gatvėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 21 liepos 2009 - 09:46
Sveikos, noriu jusu pagalbos, renku nauja kareta savo princesei, ar tiktu Maclaren XLR, nuo 6 menesiu ir vazinejimui miske, ar ne per mazi ratukai, gal koks peg perego Uno geriau? blush2.gif esu paimetus, kuri pirkti doh.gif
Atsakyti
aplamai tai sketukai nelabai tinka miskam mirksiukas.gif as pati gyvenu miske, tai su maclarenu galiu vaziuot tik pramintais takais, be saknu ir pan. , nes krato vaika. Tai jei jus irgio zadat miskuose daug laiko praleist, siulyciau sportinuko didesniais guminiais ratais nebrokyt ax.gif butumet vilniete, pasikviesciau pabandyt manaji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriena: 21 liepos 2009 - 17:40
QUOTE(voveriena @ 2009 07 21, 18:38)
aplamai tai sketukai nelabai tinka miskam mirksiukas.gif  as pati gyvenu miske, tai su maclarenu galiu vaziuot tik pramintais takais, be saknu ir pan. , nes krato vaika. Tai jei jus irgio zadat miskuose daug laiko praleist, siulyciau sportinuko didesniais guminiais ratais nebrokyt ax.gif butumet vilniete, pasikviesciau pabandyt  manaji biggrin.gif

aciu uz komentara, zinau, kad netinka sketukai miskui, bet butent visi taip reklamuoja XLR modeliuka, tai ir galvuoju, gal is tikruju praeisiu su juo misko takais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2009 07 21, 19:52)
aciu uz komentara, zinau, kad netinka sketukai miskui, bet butent visi taip reklamuoja XLR modeliuka, tai ir galvuoju, gal is tikruju praeisiu su juo misko takais blush2.gif

Kadangi turiu XLR, o prieš jį kaip tik turėjau peg perego Uno, tai galiu iš patirties pasakyti, kad jų pravažumas praktiškai nesiskiria. schmoll.gif Tik XLR kur kas lengviau stumti, jis patogesnis už Uno, lipant ant šaligatvių. Uno tikrai nelabai pritaikytas miškams, jį bus sunku stumti. Dar iš ne vieno naudotojo girdėjau, kad dažnai gaunant smėlio ima strigti ir neveikti rankinis stabdis. Pati to pakomentuot negaliu, nes šį vežimėlį pardaviau vos po 3 mėn. jo naudojimo - nesusigyvenau. Peg peregų temoje kažkada buvau palikus išsamų atsiliepimą. Jei planuosit jį pirkti, būtinai pasibandykit prieš tai 4u.gif , kad tikrai netektų nusivilti. Aš po UNO, daugiau jokio peg perego net nesvarsčiau. Tačiau su XLR visiškai mišku be takelių irgi pritariu voverienai, kad turbūt sunkoka būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 21 liepos 2009 - 20:39
QUOTE(Verdaina @ 2009 07 21, 21:33)
Kadangi turiu XLR, o prieš jį kaip tik turėjau peg perego Uno, tai galiu iš patirties pasakyti, kad jų pravažumas praktiškai nesiskiria.  schmoll.gif Tik XLR kur kas lengviau stumti, jis patogesnis už Uno, lipant ant šaligatvių. Uno tikrai nelabai pritaikytas miškams, jį bus sunku stumti. Dar iš ne vieno naudotojo girdėjau, kad dažnai gaunant smėlio ima strigti ir neveikti rankinis stabdis. Pati to pakomentuot negaliu, nes šį vežimėlį pardaviau vos po 3 mėn. jo naudojimo - nesusigyvenau. Peg peregų temoje kažkada buvau palikus išsamų atsiliepimą. Jei planuosit jį pirkti, būtinai pasibandykit prieš tai  4u.gif , kad tikrai netektų nusivilti. Aš po UNO, daugiau jokio peg perego net nesvarsčiau. Tačiau su XLR visiškai mišku be takelių irgi pritariu voverienai, kad turbūt sunkoka būtų  4u.gif

didelis aciu uz palyginima, siokie tokie yra zmoniu ismindzioti takeliai pas mus gal pravaziosiu blush2.gif o kaip per sniega vazioja? o dabar po Uno XLR daugiau patinka? ar lengvai susilanksto XLR i masina, kad isidet? nes pastoviai pirmyn atgal traukineju vezimuka is bagazines blush2.gif Ar tiktu nuo kokiu 6-7 men. nauduoti? Ar pasigendat bomelio? Kaip krepsys labai silpnas? Sorry, kad uzpuoliau su tiek klausimu, norisi gero vezimuko, dabar turiu lopsini Inglesina vittoria, tai labai patenkinta esu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas iesko Maclaren Quest vezimelio mes galetumem perleisti mirksiukas.gif Rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2009 07 21, 22:07)
didelis aciu uz palyginima, siokie tokie yra zmoniu ismindzioti takeliai pas mus gal pravaziosiu blush2.gif o kaip per sniega vazioja? o dabar po Uno XLR daugiau patinka? ar lengvai susilanksto XLR i masina, kad isidet? nes pastoviai pirmyn atgal traukineju vezimuka is bagazines blush2.gif Ar tiktu nuo kokiu 6-7 men. nauduoti? Ar pasigendat bomelio? Kaip krepsys labai silpnas? Sorry, kad uzpuoliau su tiek klausimu, norisi gero vezimuko, dabar turiu lopsini Inglesina vittoria, tai labai patenkinta esu biggrin.gif

Na, matot, kiekviena iš mūsų turim savus kriterijus vežimams ir savo pomėgius. Aš pati po XLR wub.gif daugiau į jokį vežimą nebežiūrėsiu, nes suradau galų gale tokį, kur kiekvienąkart važiuodama džiaugiuos. Bet gal kažkam aktualios visai kitos savybės. 4u.gif

Jei lygint su UNO, tai XLR kur kas greičiau ir lengviau susilanksto. Be to, XLR sulankstytas automatiškai užsifiksuoja, o UNO tenka pačiai užmauti tokias kilputes, kad neišsiskleistų - tas labai nepatogu, ypač jei prieš tai naudotasi automatiškai besifiksuojančiu, o ir ilgiau užtrunka, kol susipakuoji vežimą.

Abu vežimai tinkami nuo gimimo, tai šiuo atžvilgiu jokio skirtumo.

Krepšys XLR tvirtas. UNO krepšys irgi patiko, ypač jo toks pakėlimas ir nuleidimas, kad prekes įsidėtum, labai smagus.

Ir aš turėjau abejonių dėl XLR buomelio, nes vaikui patiko tas platus Uno buomas. Bet ne - XLR jis puikiai sėdi ir visiškai nepasigenda buomo.

Didelė UNO bėda yra prisegimo diržų sistema, ypač vasarą. Nes viršus tvirtinasi prie atlošo vienoje vietoje, tokiu plasmasiuku. Tas plasmasiukas gaunasi kaip tik vaikui ties kaklu. Tai jei norėtų pamiegoti, gaunasi gulėt ant plasmasinio kabliuko doh.gif Kai žiemą prirengtas su kapišonais ar kepurėm, tai gal nesijaus, na bet vasarą... nenorėčiau ir pati miegot atsigulus ant plasmasių schmoll.gif O vežimą turbūt ne tik žiemai norit pirkt, vaikutis dar mažas.

XLR kojų užklotas kur kas storesnis ir patogesnis. UNo modelyje kojos užsidangsto tik ištiestos tiesiai, na kaip gulimoje padėtyje būtų, o XLR normaliai nuleistos žemyn.

XLR turi apsaugą nuo UV spindulių vasarai, be to yra lengvesnis už uno ir patogiau jį neštis rankoje.

XLR kur kas tvirtesnis korpusas, nes padarytas iš aliuminio, o ne iš plasmasės. XLR kur kas gražiau įsitempia medžiagos, jos tvirtesnės.

XLR užima mažiau vietos bagažinėje, bet sulankstytas yra ilgesnis nei UNO, todėl jei bagažinė maža, patikrinkit ar sulankstytas XLR tilps per ilgį.

Uno turi permetamą rankeną, tačiau ją permetus priekyje atsiduria dideli nesisukiojantys ratai, o gale maži ir manevringumas stipriai sumažėja, lipimas ant bortelių irgi pasunkėja.

Tikiuos bent kiek padės atkreipt dėmesį į tam tikras vietas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 22 liepos 2009 - 09:03

Tikrai???
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 07 22, 10:00)

Tikrai???

Taip, tikrai. Ir tas, ir tas tinkamas lygiai nuo gimimo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 22 liepos 2009 - 09:19
QUOTE(Verdaina @ 2009 07 22, 09:51)
Na, matot, kiekviena iš mūsų turim savus kriterijus vežimams ir savo pomėgius. Aš pati po XLR  wub.gif daugiau į jokį vežimą nebežiūrėsiu, nes suradau galų gale tokį, kur kiekvienąkart važiuodama džiaugiuos. Bet gal kažkam aktualios visai kitos savybės.  4u.gif

Jei lygint su UNO, tai XLR kur kas greičiau ir lengviau susilanksto. Be to, XLR sulankstytas automatiškai užsifiksuoja, o UNO tenka pačiai užmauti tokias kilputes, kad neišsiskleistų - tas labai nepatogu, ypač jei prieš tai naudotasi automatiškai besifiksuojančiu, o ir ilgiau užtrunka, kol susipakuoji vežimą.

Krepšys XLR tvirtas. UNO krepšys irgi patiko, ypač jo toks pakėlimas ir nuleidimas, kad prekes įsidėtum, labai smagus.

Ir  aš turėjau abejonių dėl XLR buomelio, nes vaikui patiko tas platus Uno buomas. Bet ne - XLR jis puikiai sėdi ir visiškai nepasigenda buomo.

Didelė UNO bėda yra prisegimo diržų sistema, ypač vasarą. Nes viršus tvirtinasi prie atlošo vienoje vietoje, tokiu plasmasiuku. Tas plasmasiukas gaunasi kaip tik vaikui ties kaklu. Tai jei norėtų pamiegoti, gaunasi gulėt ant plasmasinio kabliuko  doh.gif Kai žiemą prirengtas su kapišonais ar kepurėm, tai gal nesijaus, na bet vasarą... nenorėčiau ir pati miegot atsigulus ant plasmasių  schmoll.gif O vežimą turbūt ne tik žiemai norit pirkt, vaikutis dar mažas.

XLR kojų užklotas kur kas storesnis ir patogesnis. UNo modelyje kojos užsidangsto tik ištiestos tiesiai, na kaip gulimoje padėtyje būtų, o XLR normaliai nuleistos žemyn.

XLR turi apsaugą nuo UV spindulių vasarai, be to yra lengvesnis už uno ir patogiau jį neštis rankoje.

XLR kur kas tvirtesnis korpusas, nes padarytas iš aliuminio, o ne iš plasmasės. XLR kur kas gražiau įsitempia medžiagos, jos tvirtesnės.

XLR užima mažiau vietos bagažinėje, bet sulankstytas yra ilgesnis nei UNO, todėl jei bagažinė maža, patikrinkit ar sulankstytas XLR tilps per ilgį.

Uno turi permetamą rankeną, tačiau ją permetus priekyje atsiduria dideli nesisukiojantys ratai, o gale maži ir manevringumas stipriai sumažėja, lipimas ant bortelių irgi pasunkėja.

Tikiuos bent kiek padės atkreipt dėmesį į tam tikras vietas.  4u.gif

Didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif kazkaip linkstu prie XLR daugiau, manau i mano mersiuka C klases turetu tilpti pagal ilgi, reiks pamatuoti bagazine thumbup.gif
Atsakyti
Sitas masiniukas ir mane domina, nors gyventojas dar pilvuke, bet vistiek noriu (yra dar dvi firmeles, kurios mane domina). Maciau tokia jauna mamyte Nidoje su tooooooooookiu nerealiu MC Nidoje, kad oje oje, pagalvojau, kooooks grozis, toks fainas, zalias (skani zalia) ir dar kazkokios spalveles, nu ir mamyte su suneliu labai jau tokie super... zodziu, masinyte tokia, kokie ir jos naudodojai smile.gif

ieskosiu...

p.s. laukiu ir pasiulymu, maza ka smile.gif
Atsakyti