Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

Sveikos Maclarenu gerbejos. Gal kas kur skaitet, koks yra Macalren Grand Tour LX vezimuko svoris, jokiu ismatavimu nerandu. Ir dar pamastymui... smile.gif Ar jums nekyla klausimas, kodel prekiauja tik USA, o Europoje jo nera. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sjonas @ 2009 08 06, 13:57)
Sveikos Maclarenu gerbejos. Gal kas kur skaitet, koks yra Macalren Grand Tour LX vezimuko svoris, jokiu ismatavimu nerandu. Ir dar pamastymui... smile.gif Ar jums nekyla klausimas, kodel prekiauja tik USA, o Europoje jo nera. smile.gif

12,7 kg 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as istoju i jusu gretas, siandiena nupirkau Vaiku mieste XLR savo princesei 4u.gif Labai jai tinka sis vezimukas, o man jis kol kas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2009 08 06, 20:34)
Pagaliau ir  as istoju i jusu gretas, siandiena nupirkau Vaiku mieste XLR savo princesei 4u.gif Labai jai tinka sis vezimukas, o man jis kol kas  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif Lauksim atsiliepimų panaudojus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Turim ir mes XLR'a, pirkau ji kaip sketuka savo mazylei, dabar planuojame antra, tik galvoju ar imanoma su tuo xlr apsieiti, nepirkti jokiu vezimu. Gal yra kokia spec tase kur i vidu isideda naujagimiui? g.gif Matau cia apie vokeli rasot, gal kas turejo? KAip tas vokelis atrodo? Kur galima isigyti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sjonas @ 2009 08 06, 13:57)

Mane irgi domina tas GT LX, bet dar is USA siustis jau biski per brangu man butu...
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2009 08 07, 14:37)
Sveikutes! Turim  ir mes XLR'a, pirkau ji kaip sketuka savo mazylei, dabar planuojame antra, tik galvoju ar imanoma su tuo xlr apsieiti, nepirkti jokiu vezimu. Gal yra kokia spec tase kur i vidu isideda naujagimiui?  g.gif Matau cia apie vokeli rasot, gal kas turejo? KAip tas vokelis atrodo? Kur galima isigyti? g.gif
Papildyta:
Mane irgi domina tas GT LX, bet dar is USA siustis jau biski per brangu man butu...

Nuo šių metų jau išleisti lopšiukai XLR vežimams, tai manau puikiai galit su tuo pačiu vežimu apsieiti. Va tokie wub.gif :

user posted image

O vokelių yra įvairių va čia galit apžiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 08 03, 12:30)
sveika, cia temoje gali pasiskaityti ( arba ankstesneje) kuo skiriasi sie du modeliai...
taviskis gi jau vaikscios ziema, tai gal XT labiau tinka, realiai pirkdama XLR gausi daugiau tik uzklota kojom ( rudeniui, ziemai), ir XLR yra platesnes sedynes..
man asmeniskai XLR kainavo 905 Lt, pirkau kovo menesi, Mothercare dar nebuvo pakele kainu..tokiu metu ir svaro kursas mazas buvo, tai labai apsimokejo ir siustis is UK.
sekmes renkantis ir perkant smile.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
prisiskaiciau jusu atsiliepimu apie maclaren vezimelius ir susizavejau jais.Norejau savo kleckui nupirkti XLR,bet, deja mothercare parduotuve nebeturi ir neaisku, kada gaus, vaiku miestas taip pat.Yra tik Kotrynoj ir tas pats ruzavas doh.gif .teks mums su savo sportiniu toliau vazinetis.O taip norejau kazko lengvesnio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(amatiore @ 2009 08 10, 10:06)
Sveikos mamytes,
prisiskaiciau jusu atsiliepimu apie maclaren vezimelius ir susizavejau jais.Norejau savo kleckui nupirkti XLR,bet, deja mothercare parduotuve nebeturi ir neaisku, kada gaus, vaiku miestas taip pat.Yra tik Kotrynoj ir tas pats ruzavas doh.gif .teks mums su savo sportiniu toliau vazinetis.O taip norejau kazko lengvesnio. verysad.gif

As taip pat noriu savo mazyliui nupirkti si vezimeli ieskojau kur cia isigyti ir suradau toki puslapi http://www.albeebaby...-strollers.html gal is cia galima butu parsisiusti g.gif
Atsakyti
Mamytes kaip manote, ar ziema bus patogu su Maclaren XLR? Gal ratukai per mazi ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 11 rugpjūčio 2009 - 10:02
QUOTE(bambukas* @ 2009 08 11, 11:02)
Mamytes kaip manote, ar ziema bus patogu su Maclaren XLR? Gal ratukai per mazi ? g.gif

Ne is maziausiuju jie, buna mazesniu mirksiukas.gif Per zvyruka pravazuoja, manau ir ziema pravaziuosim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 12 rugpjūčio 2009 - 09:06
Norejau pasidometi del Triumph modelio. Kiek apziurejau, tai jis toks grynai kelioninis vezimukas, jeigu siaip vaika kur reikia pavezti, nes pakojelis labai trumpas ir gulimos padeties nera, miegoti vaikui turetu buti nelabai patogu g.gif Gal kas placiau galetu pakomentuoti, kas turi toki? Aciu.
Atsakyti