Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

As tai savo maclarenu tikrai negaliu atsidziaugt wub.gif superine karieta, ir per miskus, ir smeli, ir seip visur, pravazumas nerealus thumbup.gif o kas svarbiausia mano princas jame sedi ir net nenori eiti, miega isitieses, issimiega, nu labai super thumbup.gif o dar galiu su juo ir su rieduciais vazinet ir krosa begiot, jegele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2009 07 26, 11:40)
As tai savo maclarenu tikrai negaliu atsidziaugt  wub.gif  superine karieta, ir per miskus, ir smeli, ir seip visur, pravazumas nerealus  thumbup.gif  o kas svarbiausia mano princas jame sedi ir net nenori eiti, miega isitieses, issimiega, nu labai super  thumbup.gif  o dar galiu su juo ir su rieduciais vazinet ir krosa begiot, jegele  4u.gif  4u.gif  4u.gif

per smeli tai jis nera toks jau suoerinis g.gif bent jau pajury per pliaza tai nest teks
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2009 07 29, 23:38)
per smeli tai jis nera toks jau suoerinis  g.gif  bent jau pajury per pliaza tai nest teks

schmoll.gif pajuriu kur labai daug smelio atbulom vezu, o visai pakrante, kur slapias smelis vaziuojam kuo puikiausia thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, zadam parduoti savo mersedesa - Maclaren MX3. Jei ka domins rasykit i az.
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif ir mes taip pat nusprendem pirkti Maclaren, bet va nezinom koki geriau modeliuka, ar XLR ar techno XT? mums jau 10 men, tai gal kas patartu. Ir dar klausimas toks- kiek jums kainavo nors mazdaug MC XLRmodeliukas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agu-agu @ 2009 08 01, 20:48)
Sveikos mamytes!  4u.gif ir mes taip pat nusprendem pirkti Maclaren, bet va nezinom koki geriau modeliuka, ar XLR ar techno XT? mums jau 10 men, tai gal kas patartu. Ir dar klausimas toks- kiek jums kainavo nors mazdaug MC XLRmodeliukas? 4u.gif

sveika, cia temoje gali pasiskaityti ( arba ankstesneje) kuo skiriasi sie du modeliai...
taviskis gi jau vaikscios ziema, tai gal XT labiau tinka, realiai pirkdama XLR gausi daugiau tik uzklota kojom ( rudeniui, ziemai), ir XLR yra platesnes sedynes..
man asmeniskai XLR kainavo 905 Lt, pirkau kovo menesi, Mothercare dar nebuvo pakele kainu..tokiu metu ir svaro kursas mazas buvo, tai labai apsimokejo ir siustis is UK.
sekmes renkantis ir perkant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agu-agu @ 2009 08 01, 20:48)
Sveikos mamytes!  4u.gif ir mes taip pat nusprendem pirkti Maclaren, bet va nezinom koki geriau modeliuka, ar XLR ar techno XT? mums jau 10 men, tai gal kas patartu. Ir dar klausimas toks- kiek jums kainavo nors mazdaug MC XLRmodeliukas? 4u.gif

Priminsiu trumpai skirtumus:

1. Ant XLR gali montuotis auto kėdutė, ant XT - ne. Bet Jums jau nebeaktualu.
2. XLR komplekte jau yra kojų užklotas, XT modeliui jį galima įsigyti papildomai.
3. XLR komplekte yra paklotukas sėdimajai daliai - patogu žiemą, nes tiesiog šilčiau. XT modelyje nėra, bet galima įsigyti vokelį. Vokelis tinka ir XLR, ir XT modeliams.
3. XLR sėdimoji dalis 4cm platesnė.
4. XT sveria 6,8kg, XLR 7,5kg.
5. Amerikiečių rinkai gamintas XLR tinka iki 29,5kg svoriui. Europos rinkai XLR iki 15kg. XT irgi tinka iki 15kg.
Atsakyti
Sveikos, gal vilnietes gali pasakyti kiek dabar kainuoja Mothercare parduotuveje XLR modeliukas, gal kokios ten dar nuolaideles taiko ax.gif Mane butent domina ruda su ruzavu spalva. 4u.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2009 08 04, 00:43)
Sveikos, gal vilnietes gali pasakyti kiek dabar kainuoja Mothercare parduotuveje XLR modeliukas, gal kokios ten dar nuolaideles taiko ax.gif Mane butent domina ruda su ruzavu spalva. 4u.gif Buciau labai dekinga 4u.gif

Niekas neatsako, tai gal geriausia pabandykit pasiskambinti į parduotuvę ir pasiklausti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 05 rugpjūčio 2009 - 06:52
Jei kas noretu XLR mergaitisko truputi naudoto skirto amerikos rinkai ( vaikui iki 29 kg ) su viskuom iskyrus koju uzdanga ,visa kita turi ( adapteriu kedutei ir t.t )galite parasyt az , naudotas 1 kelionei .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 05 rugpjūčio 2009 - 08:04
QUOTE(renax @ 2009 08 05, 09:03)
Jei kas noretu XLR mergaitisko truputi naudoto skirto amerikos rinkai ( vaikui iki 29 kg ) su viskuom iskyrus koju uzdanga ,visa kita turi ( adapteriu kedutei ir t.t )galite parasyt az , naudotas 1 kelionei .

nu va tokio ieskau, tik ir man uzdangalas labai reikalingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 08 05, 07:52)
Niekas neatsako, tai gal geriausia pabandykit pasiskambinti į parduotuvę ir pasiklausti  g.gif

taip ir galvoju padaryti 4u.gif
Atsakyti