QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 05, 11:18)
Sveikos
Aš irgi svajoju apie maclareną savo sūnučiui, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius.
Babymarket yra tos pačios Kotrynos tinklo internetinė parduotuvė.
Kadangi tokių parduotuvių išlaikymas pigesnis nei realių, tai ir prekės truputį pigesnės. Sakyčiau, visai nedaug, nes Kauno Kotrynoj XT kainuoja 1159 lt, tai dar pritaikius 5 proc. nuolaidą gaunasi 100 lt brangiau nei per babymarket užsisakinėt. Bet vistiek brangu, todėl irgi ieškau variantų, kaip parsisiųsti pigiau....
o dėl užkloto, apšvieskit, o tai jis toks šiltas, kad vasarą vėsesniu oru netiktų?
aš pati mėtausi tarp XT ir XLR. XT imponuoja, kad pigesnis ir lengvesnis. Kita vertus, ar mes jame tilptume žiemą su kombinezonu ir vokeliu? Jaučiu, sunkiai?

Aš irgi svajoju apie maclareną savo sūnučiui, tai vis paskaitinėju jūsų pokalbius.

Babymarket yra tos pačios Kotrynos tinklo internetinė parduotuvė.

o dėl užkloto, apšvieskit, o tai jis toks šiltas, kad vasarą vėsesniu oru netiktų?

aš pati mėtausi tarp XT ir XLR. XT imponuoja, kad pigesnis ir lengvesnis. Kita vertus, ar mes jame tilptume žiemą su kombinezonu ir vokeliu? Jaučiu, sunkiai?

na jei jau musu dickis ( 10 menesiu, 13 kg,78 cm), tilpo i XLR su kombinezonu, tai manau ir taviskis tilps;) tik XLR yra ne vokelis, o toks kaip prisegamas prie priedo reikalas, na reikia pamatyti, nes i vokeli kailini Maclareno musiskis tai vos vos jau tilpo, kita ziema pardavinesim ta siluma teikianti daikta:)