Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

o as vakar net nuliudau...is PANORAMOC PC yra pozemine pereja, tai nusileidom normaliai su MCLR, bet uzkilt - niekaip...per siauri ratukai, klypsta:( teko tysti vezimuka su vaikiu rankose:( blink.gif nu bet kas per apskaiciavimai/ismatavimai nestandartiniai doh.gif
Papildyta:
pasitaisau, PANORAMOS:)
Atsakyti
Labukas smile.gif
Mūsų quest sport jau pas draugus Anglijoje, beliko parsigabenti rolleyes.gif
Tikiuosi greitai turėsim ilgai lauktą transporto priemonę ir galėsim lėkti su vėjeliu rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.supermama...amp;hl=maclaren

yra parduodanciu MCLR Quest, Estete, ar tik ne toki, kokio lauki?
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 09:32)
http://www.supermama...amp;hl=maclaren

yra parduodanciu MCLR Quest, Estete, ar tik ne toki, kokio lauki?

ale žiūriu, brangiai nori, 650. Naujas babymarkete 715 lt. (pilkas su oranžiniu)
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 08, 09:37)
ale žiūriu, brangiai nori, 650. Naujas babymarkete 715 lt. (pilkas su oranžiniu)

na, gal cia irgi naujas, be to gal galima ir padereti:) kam reikia, tai tam ir 100 lt manau "susitaupo" - siaip, pamaciau ir imeciau nuoroda:) tikrai nereklamuoju:)
galvoju, gal cia kas nors jau bizniuka pradeda daryti MCLR pardavinedamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 08, 09:40)
na, gal cia irgi naujas, be to gal galima ir padereti:) kam reikia, tai tam ir 100 lt manau "susitaupo" - siaip, pamaciau ir imeciau nuoroda:) tikrai nereklamuoju:)
galvoju, gal cia kas nors jau bizniuka pradeda daryti MCLR pardavinedamas lotuliukas.gif

tai jo, suprantu smile.gif Aš irgi tik šiaip, garsiai nusistebėjau, kad mažai nuleidžia, jeigu ten nenaujas (jau tingiu žiūrėt vėl, kad pasitikslint, tuo labiau kad pati ieškau XT).
Atsakyti
Toks, tik pas mus pilkas ir mokėsim už naują ~500Lt, o čia dėvėtas, nes rašo, kad būklė gera rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Va ir man brangokai pasirode, bet pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti mirksiukas.gif
Ir nusipirkau thumbup.gif
Naudotas vezimaitis, tikrai ne naujas. Suderejom pirkinio verta kaina.
Nusivaleme dulkes, siek tiek patepeme girgzdukus ir vaziuosime. Tikiuosi problemu jokiu neiskils. Tik gaila nuo lietaus uzdangalo nera. Gal zinot, ar galima toki isigyti, o gal visai jis nebutinas?
Atsakyti
QUOTE(astaend @ 2009 04 08, 23:30)
Sveikutes,
Va ir man brangokai pasirode, bet  pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti mirksiukas.gif
Ir nusipirkau  thumbup.gif
Nusivaleme dulkes, siek tiek patepeme girgzdukus ir vaziuosime. Tikiuosi problemu jokiu neiskils. Tik gaila nuo lietaus uzdangalo nera. Gal zinot, ar galima toki isigyti, o gal visai jis nebutinas?

Tai sveikinam su puikiu pasirinkimu. thumbup.gif Aš vis dar neatsidžiaugiu saviškiu - vakar važinėjomės po miškelį - be jokių problemų kuo lengviausiai per šakas, samanas blink.gif, net su dičkiu Xlanderiu sunkiau būdavo, nes anas sunkus ir jį pastumti jėgos reikia biggrin.gif Pririnkom tėtukui žibučių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astaend @ 2009 04 08, 23:30)
Sveikutes,
Va ir man brangokai pasirode, bet  pamaniau, kad naujas ir nulekiau paziureti mirksiukas.gif
Ir nusipirkau  thumbup.gif

sveikinu su geru pirkiniu 4u.gif dziugu, kad pasiderejot ir nepermokejot drinks_cheers.gif
siaip per e-bay buna tu apsaugeliu nuo lietaus arba mothercare, kiddicare tinklapyje.
jei turi pazystamu JAV, tai paprasyk, nupirks ir kaip dovana atsius smile.gif
Atsakyti
O seip lietaus apsaugele manau ir universalia galima pritaikyti, kuriu buna pirkti kokiam Vaiku mieste uz gerokai mazesne suma. Tik jis kiek kitaip uzsidengia - t.y. per visa vezima. Maclarenu uzdangalas man smirda ta plastmase lotuliukas.gif

Ne i tema.... kai pirkau twoleftfeet.... ana bankrutuoja. Vartotoju teises atrase.... pranes apie bankroto administratoriu... o seip anie byla nutraukia. Ir bai bai pinigeliai jau tikrai. verysad.gif
Atsakyti
Geguzes 19 jau arteja ax.gif Primenu, kad planuojamas Maclaren klubo suvaziavimas Viniuje bigsmile.gif

Atsakyti