Įkraunama...
Įkraunama...

MACLAREN vežimėliai

o klaipedoje niekas neorganizuoja susitikimu? ax.gif
Atsakyti
Sveikos Maclarenu turetojos 4u.gif

As taip pat susizavejau siuo "mersedesu" ax.gif Noreciau isigyti Maclaren XT rolleyes.gif jei kas turit pasiulyti, lauksiu ziniu i AZ 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09 modelis, kas man, aisku, tas pats biggrin.gif maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 12:31)
sveikos,
ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09  modelis, kas man, aisku, tas pats biggrin.gif  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury  ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot lotuliukas.gif

laba, su sventemis:)
tai sveikinam sveikinam:) biggrin.gif
na, gal naujesnis tavo jau? beje, a tai senuosius ratus pardavinesi jau dabar? mirksiukas.gif aukciona gali skelbti, ziurek, kiek norinciu 4u.gif

o i lauka reikia isriedeti, ypatingai per toki grazu ora su tokiu graziu vezimaiciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 11:31)
sveikos,
ka gi, gavau savo nauja maclaren xt, tik nesuvokiu, ar cia 08 ar 09  modelis, kas man, aisku, tas pats biggrin.gif  maniau perkanti 2008 modeliuka, bet nustebau, kad rankenu virsuneles metalines, lngelis nebe virsuje, o sone, yra apsauga galvytei, tai kazi, koks cia vezimaitis? pasistaciau svetaines vidury  ir vis geriuosi, vaiksciodama pro sali, nedristu i lauka vaziuot lotuliukas.gif

Sveikos,

sveikinu su pirkiniu. 4u.gif
noriu dar pasitikrinti, ar tikrai XT modeliuko ir naujesnio ir senesnio rankenos pasiilgina? Mane Kotrynoj visai supainiojo, sake, kad ne. O apziureti taip ir neradau niekur.
Beje, kokia spalva isirinkai?
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2009 04 13, 12:31)
sveikos,

Cia 2009 metu modeliukas thumbup.gif . Pas mane toks.
Idomiausia, kad pvz UK psl raso, kad vezimas yra 2009 m modelio, o foto kaip 2008, net paciam malaren puslapyje, jei pasirinktum pilka spalva apziureti, rodo senesni modeli, idomu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(gineituke @ 2009 04 13, 23:30)
noriu dar pasitikrinti, ar tikrai XT modeliuko ir naujesnio ir senesnio rankenos pasiilgina? Mane Kotrynoj visai supainiojo, sake, kad ne.

Pasiilgina abieju, jei abejoji, atsiversk www.maclarenbaby.com ten yra palyginimu lentele ir viska rasi smile.gif
O Kotrynoj ar vaiku mieste geriau nieko neklausti, as pamenu nemokejau suskleisti vezimo, tai atsiverciau Youtube filmuka, kur pristato vezima ir aisku pasidare. Cia informacijos gausi daugiau nei kokioj parduotuveje, tik ten buna ir senesni ir naujesni modeliukai pristatomi smile.gif Ivesk pavadinima i paieska ir ismes, sekmes smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Va ir mes siandien jau nusipirkome Maclaren techno XT is ebay. Dabar laukiam bigsmile.gif gausim, papasakosiu ir as savo ispudzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julietta @ 2009 04 15, 00:12)
Sveiki  4u.gif

Va ir mes siandien jau nusipirkome Maclaren techno XT is ebay. Dabar laukiam  bigsmile.gif  gausim, papasakosiu  ir as savo ispudzius biggrin.gif

sveika, ir kokia kaina buvo ten? pasiseke:) na, tikimes greitai sulauksi ir lakstysit su suneliu:) 4u.gif
Atsakyti
sveikos.Mes ieskom skecio nuo saules Maclarenui XT.Gal zinot kur gaut?
Atsakyti
QUOTE(Egliene77 @ 2009 04 15, 07:46)
sveika, ir kokia kaina buvo ten? pasiseke:) na, tikimes greitai sulauksi ir lakstysit su suneliu:) 4u.gif

Naujas su siuntimu i LT mums gavosi apie 750 lt... siuntimas gavos nebrangiai, nes ten gyvenantys draugai suorganizavo pigesni atvezima thumbup.gif na turint omeny kad tarkim babymarket jie kainuoja 1000 lt, tai manau visai pigiai cia gavom ax.gif
Atsakyti
matėt?
http://www.supermama...;#entry26053383
maclareniuką parduoda gražų.
mes tai XT ieškom, bet gal kas tokio norėsit? net nžn koks čia modelis.
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2009 04 15, 15:39)
matėt?
http://www.supermama...;#entry26053383
maclareniuką parduoda gražų.
mes tai XT ieškom, bet gal kas tokio norėsit? net nžn koks čia modelis.

griebkit,gaila kai ieskojome nebuvo skelbimu tokiu vezimu unsure.gif
Atsakyti