Na neiskenciau ir vel uzsisakiau savo mylimuka Cover Girl
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 23, 17:04)
o uz kiek perkate , as pigiausiai radau uz 27 su siuntimu ? gal ein kur dar pigiau ?
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 23, 17:33)
o uz kiek perkate , as pigiausiai radau uz 27 su siuntimu ? gal ein kur dar pigiau ? 
dar nezinau kiek kainuos, teta siuncia, tai kai gausiu tik tada zinosiu.
QUOTE(Vixenish @ 2009 03 23, 12:51)
merginos, pastebejau jog labai daug kas parduoda ta False Lash Effect Mascara
nejau jis nelb vykes?
pati galvoju isigyti,bet kai masiskai visos parduoda sakydamos man netiko..hmz,WTF ?
nejau jis nelb vykes?
pati galvoju isigyti,bet kai masiskai visos parduoda sakydamos man netiko..hmz,WTF ?
O man sis tusas labai labai...seniau dazydavau Lorealiu dvieju galu,megstu 'riebiai" padazyti,tai sis man visiskai nesulipina ir isriecia blakstienas,esu be galo patenkinta
Na man MF False Lash Effect ne tušas o tikras nesusipratimas
visai neilgino blakstienų, tik tankino stipriai suklijuodamas, greitai byrėti pradėjo
ir šepetėlis labai nepatogus nors aš mėgstu didelius, žodžiu pinigai į balą.

[/quote]
turiu jau N-aji toki tik, zydra, jis man geriausias is visu nebrangiu: loreal, nivea, manhattan ir t.t.
Pirma kart toki matau , net isvaizda mane pakerejo, koks jis? rieciamasis? tankinamasis? kokia kaina?
ir nesu macius sarmoje nei kur kitur
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 23, 18:04)
QUOTE(Linara21 @ 2009 03 23, 20:12)
Pirma kart toki matau , net isvaizda mane pakerejo, koks jis? rieciamasis? tankinamasis? kokia kaina?
ir nesu macius sarmoje nei kur kitur
cover girl ir nepamatysi sarmoj, nes jo lt isvis nera
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 23, 14:22)
atejau isgirti sita tusa
nu perfect, labai juodas, sepetelis tobulas, laikosi visa diena nenutrupa, islasilaike man super, galima naudoti dvejopai, nes tinka ir toms kurios megsta natural blakstienas padazytas ir barbisku akiu megejoms ( man
) kaina

Man absolučia visi Maybelline tušai trupa
man is maybelline asmeniskai sitas patiko, labai gerai uzriesdavo blakstienas

Na parasysiu ir as atsiliepimus apie paskutiniu metu naudotus tusus:
1.L'oreal telescopic sidabrinis - labai patogu buvo dazytis,netepe blakstienu,labiau ilgino nei tankino, butent tai man netiko, kita karta bandysiu auksini tankinanti
2.Pupa Diva lashes - buvo labai skystas ir baisiai tepliojosi ismeciau supykusi po keliu kartu naudojimo, gerai kad dovana buvo pati tikrai nepirksiu
3. Artdeco all in one - kadangi pasitaike pasenes,tai trupejo ir daze baisiai ismeciau taip ir neissiaiskinus atitinka jis mano reikalavimus ar ne,reikes ateity vel pirkti bet jau gerai patikrinus
4.Isa dora extra volume - siuo metu naudoju,nors yra tankinantis, bet man jis labiau ilgina ir kazkaip nelabai man jis patinka padaro muses kojeles, be to tepa paakius, daugiau nepirksiu
Kolkas man geriausi tusai Max factor 2000 ir Max factor Lash lift - tankina, storina, ilgina, lengvai ir greitai su jais pasidazau,gerai nusivalo ir kaina
dar bandysiu cia taip liaupsinama Masterpiece max
1.L'oreal telescopic sidabrinis - labai patogu buvo dazytis,netepe blakstienu,labiau ilgino nei tankino, butent tai man netiko, kita karta bandysiu auksini tankinanti
2.Pupa Diva lashes - buvo labai skystas ir baisiai tepliojosi ismeciau supykusi po keliu kartu naudojimo, gerai kad dovana buvo pati tikrai nepirksiu
3. Artdeco all in one - kadangi pasitaike pasenes,tai trupejo ir daze baisiai ismeciau taip ir neissiaiskinus atitinka jis mano reikalavimus ar ne,reikes ateity vel pirkti bet jau gerai patikrinus
4.Isa dora extra volume - siuo metu naudoju,nors yra tankinantis, bet man jis labiau ilgina ir kazkaip nelabai man jis patinka padaro muses kojeles, be to tepa paakius, daugiau nepirksiu
Kolkas man geriausi tusai Max factor 2000 ir Max factor Lash lift - tankina, storina, ilgina, lengvai ir greitai su jais pasidazau,gerai nusivalo ir kaina
QUOTE(Rasucci @ 2009 03 23, 14:45)
Sveikos merginos, turiu toki klausima, kurios is jusu esat naudojusios ir likusios labai patenkintos tusais, su gimniais sepeteliais?
Taip pripratau dažytis guminukais, kad šepetėliai paprastais šereliais nebepatinka. Bent man su guminiu pasidažo daug gražiau, geriau blakstienas atsiria
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 23, 16:04)
Gal kas žinot iš kur būtų geriausia užsisakyt Cover girl tušų? Norėčiau ir aš pabandyt, bet reikia surast iš kur pigiausia ir kas apskritai siunčia į Lietuvą, nes jokių dėdžių ir tetų užsieny neturiu