Įkraunama...
Įkraunama...

TUŠAI

o Mergaites ir kur man jo gauti? ax.gif labai jau sudoomino.. ir kookia kaina parsiuntimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 24, 01:30)

Gal kas žinot iš kur būtų geriausia užsisakyt Cover girl tušų? Norėčiau ir aš pabandyt, bet reikia surast iš kur pigiausia ir kas apskritai siunčia į Lietuvą, nes jokių dėdžių ir tetų užsieny neturiu smile.gif

as tai pas rudaplauke uzsakiau is drugstore 4u.gif bet butent tokio user posted image nemaciau g.gif
Atsakyti
daug isbandziau ir brangiu ir nelabai...bet vis sugriztu prie sio - storina, tankina thumbup.gif http://3.bp.blogspot...ion mascara.jpg
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 03 24, 10:20)
as tai pas rudaplauke uzsakiau is drugstore 4u.gif  bet butent tokio user posted image nemaciau g.gif

yra Drugstore tikrai!
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2009 03 23, 19:48)
Na man MF False Lash Effect ne tušas o tikras nesusipratimas  doh.gif  visai neilgino blakstienų, tik tankino stipriai suklijuodamas, greitai byrėti pradėjo  doh.gif  ir šepetėlis labai nepatogus nors aš mėgstu didelius, žodžiu pinigai į balą.

namatot kaip cia skonio reikalas. as priesingai kai perku tusa ziuriu kad tik neilgintu blakstienu.pas mane ilgos jos pacios,tai jei tusas ilgina man baisiai nepatinka.tik kad storintu..
gal pamegint ji nuejus i kokia sarma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2009 03 23, 19:48)
Na man MF False Lash Effect ne tušas o tikras nesusipratimas  doh.gif  visai neilgino blakstienų, tik tankino stipriai suklijuodamas, greitai byrėti pradėjo  doh.gif  ir šepetėlis labai nepatogus nors aš mėgstu didelius, žodžiu pinigai į balą.

visiskai sutinku... nusivyliau jau po pirmo karto kai pasidaziau, po kokios valandos treupet pradejmo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 03 24, 17:01)
yra Drugstore tikrai!

cia gal naujas kos g.gif nu tikrai nemaciau doh.gif uzsakiau toki user posted imageorandzini
Atsakyti
tai niekas man nepasakys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 03 24, 20:30)
cia gal naujas kos g.gif nu tikrai nemaciau  doh.gif uzsakiau toki user posted imageorandzini

sitas tusas tikrai nera naujas, as ji naudojau pries kokius 3 metus smile.gif prasau smile.gif http://www.drugstore...andFilter=48640
Papildyta:
QUOTE(Linara21 @ 2009 03 24, 21:26)
tai niekas man nepasakys? 4u.gif

apie kuri kalbat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 24 kovo 2009 - 20:42
QUOTE(Vixenish @ 2009 03 24, 18:25)
namatot kaip cia skonio reikalas. as priesingai kai perku tusa ziuriu kad tik neilgintu blakstienu.pas mane ilgos jos pacios,tai jei tusas ilgina man baisiai nepatinka.tik kad storintu..
gal pamegint ji nuejus i kokia sarma  blush2.gif

Mano irgi blakstienos ilgos, bet, kai dar papildomai ir tušas ilgina, nesiskundžiu biggrin.gif
Atsakyti
laukiu ir as to oranzinio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 03 24, 22:05)
laukiu ir as to oranzinio bigsmile.gif

O mes laukiam daugiau atsiliepimų apie jį biggrin.gif
Atsakyti