Sveikos sportininkės . Ir aš prisijungiu. Nusipirkau steperį su gumom iš pigu.lt su Kalėdinėm nuolaidom. Tiesa, pradžioje negaliu persistengti, nes ir širdutė, ir spaudimas, bet po truputį didinsiu krūvius, nes iki vasaros reikia pagražėti. To ir visoms linkiu Ir labai dėkui už konsultacijas .
Sveikos sportininkės . Ir aš prisijungiu. Nusipirkau steperį su gumom iš pigu.lt su Kalėdinėm nuolaidom. Tiesa, pradžioje negaliu persistengti, nes ir širdutė, ir spaudimas, bet po truputį didinsiu krūvius, nes iki vasaros reikia pagražėti. To ir visoms linkiu Ir labai dėkui už konsultacijas .
Nuoroda: http://pigu.lt/sport...3025?id=4477808 Dar tik kelias dienas sportavau po 10, 15 min ir dar be gumų, nes dėl spaudimo bandau įsivažiuoti labai atsargiai. Šiaip pas mane labai mažai namie erdvės, tai puiku, kad labai kompaktiškas, pasidedu ant lentynos pasportavus. Labai smagiai minasi. Įsijungiu televizorių ir minu, labai greitai laikas bėga. Manau, nuo 25 min trukmės kai minsiu pasileisiu anglų kalbos pamokėlių audio įrašus, tai bus dviguba nauda . Užsidegiau, tad minsiu, nes iki vasaros bus kaip tik. Važiuojam!
Mane kamuoja klausimas : Ar bus naudos pilvukui ir sonams jei be kitu pratimu (tik karts nuo karto) minti zingsniuokli? ne dideli pokyciai bet gal jei reguliariai vistiek bus naudos? ar nulis kaip besistengciau? zingsniuojancios, pasidalinkite patirtimi!!!
Jungiuosi ir aš Gavau dovanų taip išsvajotą steperį, tai sportuoju jau mėnesį laiko ir tikrai galiu pasakyti, kad rezultatas yra Sutvirtėjo blauzdos, šlaunys, figūra padailėjo. Vienintelis dalykas erzina, kad steperis greit ima cypti ir reikia tepti
Pradžioje dariau po 5 minutes, sekančią savaitę 10, vėliau vis didinau, o dabar padarau po 25 minutes Aišku, mitybą prisižiūriu, bet labai kažko nepakeičiau. Tiesa, svorio nenumečiau, bet to ir nesiekiau, svarbiausia sutvirtėjo kojos ir sėdmenys.
Merginos, kurios ilgesnį laiką minat steperį, kaip jums su blauzdomis? Maniškės per mėnesį pastambėjo 2cm Jaučiasi, kad tvirtesnės, kad raumuo, bet tie + cm visai nedžiugina