Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos buitinės priemonės IV tema

Merginos, kokia priemone patartumet spalvotiems audiniams?
Nusipirkau JELP miltelius kurie ekologiski, su ISO stnadartu, pirkau
RIMI bet blukina spalvotus audinius doh.gif

Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2009 04 08, 00:15)
http://www.alkaitis.com/products.html

Siuo adresu pasiziurekit kainas ir ekologiskuma. Si kosmetika neprilyginama niekam rolleyes.gif Rudeniui bandysiu ziuretis, nes kai silta, mano veido oda nereikalauja jokiu kremu 4u.gif

Mane domina skalbimo milteliai ekologiski. Jei galima, rasykit man i az

O Alkaitis esate bandziusi? Kaip uzsisakote?

QUOTE(Jolete @ 2009 04 10, 21:33)
Dar yra Ecover, kaina panaši kaip ir Almawin.

Mes Ecover naudojam ir tabletes indaplovem ir skysta skalbikli - viskas kaip ir super, tik vat neradau kad jie butu sertifikuoti kaip ekologiski.

dar yra Klar, naudoju va toki skalbikli skysta, tai skalbia super, bet balti drabuziai siek tiek gelsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 04 18, 22:10)
Merginos, kokia priemone patartumet spalvotiems audiniams?
Nusipirkau JELP miltelius kurie ekologiski, su ISO stnadartu, pirkau
RIMI bet blukina spalvotus audinius  doh.gif

O tikrai šie milteliai blukina unsure.gif
Aš JELP naudoju jau kuris laikas, bet, apart vienos mergaitės bliuskytės, kažkaip nepatebėjau kad blukintų unsure.gif
Atsakyti
kuris laikas vis planuoju muilo riešutus įsigyt, žinau, kad kažkas ir naudojat rolleyes.gif
gal galit pasakyti ar čia ir čia muilo riešutai tie patys? rolleyes.gif kaina nerealiai skiriasi, bet kodėl? unsure.gif gal kas galit pakomentuoti? rolleyes.gif
Papildyta:
o šiaip naudoju irgi JELP, bet kad blukintų, tai nepastebėjau, tik labai minkštiklio skalbiniai prašos rolleyes.gif tai ir noriu todėl muilo riešutų, netepliem reikalam smile.gif
Atsakyti
Sonett gaminius ir aš vartoju. Indų ploviklis patinka, bet skalbimo priemonės schmoll.gif Reikės pabandyti ką nors kita.
Atsakyti
Daugiasia pagyrų radau Almawin produkcijai, todėl jos jau užsisakiau iš Sangos. O kokia jūsų nuomonė apie Ecover produkciją?
Atsakyti
Daugiasia pagyrų radau Almawin produkcijai, todėl jos jau užsisakiau iš Sangos. O kokia jūsų nuomonė apie Ecover produkciją?
Atsakyti
Atsakyti
O man patinka ir Ecover ir Almawin produkcija smile.gif
Atsakyti
as naudoju muilo riesutus tiek skalbti, tiek visokiems plovikliams, sampunui ir pan. Jie tikrai yra naturalus produktas, nes auga ant medziu. ir isskalbus neturi jokio kvapo.
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 19, 20:13)
kuris laikas vis planuoju muilo riešutus įsigyt, žinau, kad kažkas ir naudojat  rolleyes.gif
gal galit pasakyti ar čia ir čia muilo riešutai tie patys?  rolleyes.gif kaina nerealiai skiriasi, bet kodėl?  unsure.gif gal kas galit pakomentuoti?  rolleyes.gif
Papildyta:
o šiaip naudoju irgi JELP, bet kad blukintų, tai nepastebėjau, tik labai minkštiklio skalbiniai prašos  rolleyes.gif  tai ir noriu todėl muilo riešutų, netepliem reikalam smile.gif

QUOTE(zivilea @ 2009 04 21, 13:01)
as naudoju muilo riesutus tiek skalbti, tiek visokiems plovikliams, sampunui ir pan. Jie tikrai yra naturalus produktas, nes auga ant medziu. ir isskalbus neturi jokio kvapo.

kokiu naudojate?  rolleyes.gif gal galit žvilgtelėt į aukščiau pacituotą žinutę ir pasakyti koks skirtumas taip riešutų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violence: 21 balandžio 2009 - 13:24
QUOTE(violence @ 2009 04 21, 14:24)
kokiu naudojate?  rolleyes.gif gal galit žvilgtelėt į aukščiau pacituotą žinutę ir pasakyti koks skirtumas taip riešutų?

net nezinojau kad ju yra keliu rusiu...
Atsakyti