Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

laba

reikia skubios pagalbos smile.gif

norim parduoti nama, bet pries tai dar reikia suzinoti kokiu popieriu reikia.
nama (kuri noriu parduoti) pirkom senai, tada planas dar buvo. per 10 metu ten buvo griauta dastatyta ir panasiai. taigi dabar jokiu geru, tvarkingu popieriu kaip ir nera. prasau pasakyti kokiu popieriu reikia ir nuo ko pradeti tvarkyti ir kur kreiptis.

aciu labai
Atsakyti
Ar registro centre buvote? jei ten negalės išduoti pažymėjimo ir pažymos sandoriui, tai pasakys kodėl ir kur maždaug eiti tvarkytis. jei yra nelegali statyba, kuri buvo daryta prieš n metų, tuomet gali būti kad per teismą ją tik ir galima įteisinti. ax.gif unsure.gif
Atsakyti
aciu uz info, deja tam registru centre nieko nepasake, bet susiradom zmogu kuris daro inventorizacija, ir sake viska sutvarkys smile.gif))
Atsakyti
Gal kas galėtų ką pasakyti dėl tikslių sklypo ribų nustatymo savivaldybėje, dabar darausi topo nuotrauką ir jie man pasakė nueti į savivaldybę dėl sklypo ribų nustatymo. Aš galvojau, kad man reikės topo nuotraukos, geodezinių matavimų, o čia dar vienas papildomas punktas atsirado.. Ar ten ilga procedūra?
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2006 04 19, 14:35)
Gal kas galėtų ką pasakyti dėl tikslių sklypo ribų nustatymo savivaldybėje, dabar darausi topo nuotrauką ir jie man pasakė nueti į savivaldybę dėl sklypo ribų nustatymo. Aš galvojau, kad man reikės topo nuotraukos, geodezinių matavimų, o čia dar vienas papildomas punktas atsirado.. Ar ten ilga procedūra?

čia gal kalba eina apie tiksliuosius matavimus,kuriuos taip pat atlieka geodezininkai ir derina savivaldybėje.
Atsakyti
Nesuprantu, kam man eiti į savivaldybę, jie aš neturiu nei topo nei geodezinių, ką aš ten veiksiu, ir iš viso argi užsakovas turi derinti?
Atsakyti
Merginos, gal zinot kokia senu pastatu nugriovimo tvarka, kokiu popieriu reikia, is kur juos gaut ir t.t.? Galvojam pirkti sena sodyba, ten stovi sukrioses namas, kuri noretume nugriauti ir vietoje jo pastatyti nauja.
Atsakyti
Laba diena
Norėjau pasiteirauti gal kas žinote kur būtų galima pigiau atlikti tikslius žemės sklypo matavimus ir topo nuotrauka?

Čia būtų sklypas Vilniaus mieste, sodo bendrijoje, 6 arų be pastatų.

Labai AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(mindeee @ 2006 04 20, 11:48)
Laba diena
Norėjau pasiteirauti gal kas žinote kur būtų galima pigiau atlikti tikslius žemės sklypo matavimus ir topo nuotrauka?

Čia būtų sklypas Vilniaus mieste, sodo bendrijoje, 6 arų be pastatų.

Labai AČIŪ

žinau, bet pigiai būna jei geodezininkas nors kada darė jūsų sodo bendrijoje matavimus, tada jie sutinka ir tau padaryti, Parašyk kur sodas aš žinau vieną tokį, jei nepakeitė savo t. numerio, bet žinau ir pavardę doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Reikia jūsų nuomonės. Susiradom sklypą, faina vieta, kaina dar fainesnė. tongue.gif O žmogelis ir sako: noriu parduot, reik pinigų, bet negaliu, nes kai jis pirkosi tą sklypą, dokumentuose "įpylė" atžymą, kad parduot tą žemę jis galės tik po 5 metų. blink.gif
Tokį variantą aš girdžiu pirmąkart. Gal žinot ką apie tai? Gal galima kaip nors tai apeiti? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2006 04 21, 11:03)
Sveikos,
Reikia jūsų nuomonės. Susiradom sklypą, faina vieta, kaina dar fainesnė.  tongue.gif O žmogelis ir sako: noriu parduot, reik pinigų, bet negaliu, nes kai jis pirkosi tą sklypą, dokumentuose "įpylė" atžymą, kad parduot tą žemę jis galės tik po 5 metų.  blink.gif
Tokį variantą aš girdžiu pirmąkart. Gal žinot ką apie tai? Gal galima kaip nors tai apeiti? Ačiū.

Aš esu girdėjusi tokį dalyką, bet kaip visa tai apeiti tikrai nežinau g.gif .
O aš šiandien 1000 lt. paklojau už topo ir geodezinius matavimus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete @ 2006 04 28, 04:19)
Aš esu girdėjusi tokį dalyką, bet kaip visa tai apeiti tikrai nežinau  g.gif  .
O aš šiandien 1000 lt. paklojau už topo ir geodezinius matavimus tongue.gif

Išsiaiškinau. Pasirodo žmogelis pirko žemę iš valstybės lengvatinėm sąlygom, dėl to 5 metus su ta žeme daryti nieko negali. Anksčiau "pasistvarkydavo" per antstolius, dabar taip nebegalima.
Nebent išsinuomoti, ar kad jis įkeistų mum tą žemę, o kai praeis laikas perrašys žemę. Bet... Iš kur gali žinoti, dabar sumokėsi jam tiek kiek jis nori, ateis laikas sudaryti pirkimą-pardavimą, pareikš, kainos dabar kitos - mokėk. Ir, turbūt, kol nuosavybės dokumentų neturi - nieko statyt toj žemėj negali.
Žodžiu, š...
Atsakyti