Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

QUOTE(AGI @ 2005 09 06, 07:58)
Čia matyt kaip kuriam mieste ir kaip pas kurį rajono architektą. Aš išsitraukiau iš savivaldybės puslapio prašymo formą, ją aptarėm su vyru ir paskui pati nuėjau į savivaldybę. Tai visus punktus, kurie tikrai reikalauja techninių žinių (e. energijos sunaudojimas, galingumai ir pan.) padėjo užpildyti rajono architektas, t.y. valdininkas, kuris paskui pats rašosi ant projektavimo sąvadų.

Kuriame tu mieste gyveni?
Gal gali įdėti čia nuorodą kur tas prašymas yra? Man dar negreitai reikės, bet įdomu pasiskaityti būtu.
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 07, 10:03)
Kuriame tu mieste gyveni?
Gal gali įdėti čia nuorodą kur tas prašymas yra? Man dar negreitai reikės, bet įdomu pasiskaityti būtu.

Kaune. O prašymo forma tinka visiems miestams - http://www.kaunas.lt...ka_salygoms.doc
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2005 09 07, 14:35)
Kaune. O prašymo forma tinka visiems miestams - http://www.kaunas.lt...ka_salygoms.doc

Pas mane tai visai kitoks prašymo blankas g.gif
Aš iš Vilniaus 4u.gif
Keista blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2005 09 07, 13:35)

Ačiū, bet iš tikrųjų kaip keista negi Vilniuj ir Kaunui skirtingos sąlygos, o tai ką pvz.: Panevėžiui ir Šiauliam ar dar kam nors dar kitokios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 09 07, 14:30)
Ačiū, bet iš tikrųjų kaip keista negi Vilniuj ir Kaunui skirtingos sąlygos, o tai ką pvz.: Panevėžiui ir Šiauliam ar dar kam nors dar kitokios? g.gif

Kame jūs matot problemą? Juk esminiai dalykai lieka tie patys, kas kad kitais žodžiais gal ar kita tvarka parašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos moterytės, na mes su bendr irgi nusipirkom sklypą dalim, prieš padalinimą reikia toponuotraukos ir matavimų. Man viską tvarko pažystama moterytė, bet vistiek gylinsiuos ir aš į tos reikalus dėl idomumo. Čia žinokit man šitie reikalai jau ne miškas, o visas skruzdelynas doh.gif
Atsakyti
penktadienį sumokėjom 600lt už matavimus ir topo, dabar lauksim toliau smile.gif
Atsakyti
kur visos?
Atsakyti
Mano topo nuotrauka derinimo stadijoj, su elektros tinklais sutartį jau perrašiau. PATARIMAS išsiaiškinkit kuriems el. tinklams priklausot, nes nulekiau į Gervėčių g. tai paaiškėjo kad priklausau el.tinklams esantiems Lukšio g., tai teko važiuoti per visą miestą blush2.gif
Atsakyti
mano dokumentu tvarkymo kelias buvo toks...
nuosavybes perrasymas...
projekto pasirinkimas
techniniu salygu isemimas
kartu dariau tiksliuosius matavimus ir topo nuotrauka (viskas kainavo 900lt firmoje KAGEMA vilniuje) uztruko na kokias 3 sav. bet kuoliuku po siai dienai nepriprasom kad sukaltu
inzineriniai tinklai
sklypo pririsimas
parasu viskiu surinkimas ir architekte nes del statybu leidimo jau turbut sia savaite
siaip tikslieji matavimai sode kaipo ir nereikalingi bet mes dareme del savo geroves... dar po siai dienai laukiu zemetvarkoj (sake padaro per 1.5 men...) praejo jau men. jokio atsakymo

o statybu leidimas jeigu viskas gerai yra isduodamas lyg per 2-3 sav.
Atsakyti
Sveikutės, leiskite prisijungti ir man su savo klausimais.
Kiek žinau, negalima pirmiausia statytis pirties, kad ūkinis ar nams jau turi stovėti. Bet pirtelė gali būti ir ūkiniu pavadinta ar kitaip. O kaži kaip dėl vasarnamio statybos ant žemės ūkio paskirties sklypo, gal galimos. g.gif Ar šitą reikalą reikia pas architektą aiškintis.
Ir dar, jei mano vasarnamis iki 80 kvd. tai nereikia jokio leidimo statybai, ar taip supratau. Ar tada man ko reiks pas architektus iš viso. Tai tada kokie žygiai būtų man
1. Nuosavybės perašymas
....
Na, paaiškinkit turinčios patirį šitam visam reikale man neišmanėlei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2005 10 04, 14:47)

Ir dar, jei mano vasarnamis iki 80 kvd. tai nereikia jokio leidimo statybai, ar taip supratau. Ar tada man ko reiks pas architektus iš viso.  Tai tada kokie žygiai būtų man
1. Nuosavybės perašymas
....
Na, paaiškinkit turinčios patirį šitam visam reikale man neišmanėlei  blush2.gif

iki 80 kv.m tikrai nereikia statybos leidimo,bet derinti projekta(gali ir pats nusibreaizyti,nebutinai architektas)savivaldybeje vistiek reiks.
Atsakyti