QUOTE(Meka @ 2005 10 03, 12:35)
mano dokumentu tvarkymo kelias buvo toks...
nuosavybes perrasymas...
projekto pasirinkimas
techniniu salygu isemimas
kartu dariau tiksliuosius matavimus ir topo nuotrauka (viskas kainavo 900lt firmoje KAGEMA vilniuje) uztruko na kokias 3 sav. bet kuoliuku po siai dienai nepriprasom kad sukaltu
inzineriniai tinklai
sklypo pririsimas
parasu viskiu surinkimas ir architekte nes del statybu leidimo jau turbut sia savaite
siaip tikslieji matavimai sode kaipo ir nereikalingi bet mes dareme del savo geroves... dar po siai dienai laukiu zemetvarkoj (sake padaro per 1.5 men...) praejo jau men. jokio atsakymo
o statybu leidimas jeigu viskas gerai yra isduodamas lyg per 2-3 sav.
nuosavybes perrasymas...
projekto pasirinkimas
techniniu salygu isemimas
kartu dariau tiksliuosius matavimus ir topo nuotrauka (viskas kainavo 900lt firmoje KAGEMA vilniuje) uztruko na kokias 3 sav. bet kuoliuku po siai dienai nepriprasom kad sukaltu
inzineriniai tinklai
sklypo pririsimas
parasu viskiu surinkimas ir architekte nes del statybu leidimo jau turbut sia savaite
siaip tikslieji matavimai sode kaipo ir nereikalingi bet mes dareme del savo geroves... dar po siai dienai laukiu zemetvarkoj (sake padaro per 1.5 men...) praejo jau men. jokio atsakymo
o statybu leidimas jeigu viskas gerai yra isduodamas lyg per 2-3 sav.
Dabar pasakyk man kas tai:
inzineriniai tinklai
sklypo pririsimas
parasu viskiu surinkimas,
ir ar tikrai statybų leidimas išduodamas per 2-3sav?
O kaip su elektros tinklais man daryti, nes pas mus elektros nėra, tik palei kelią eina el stulpai, ar nereikėtu pas juos nuvažiuoti?
Mano stadija tokia:
Nuosavybės dokai
Dabar daro tiksliuosius 600lt ir topo 600lt
Dar parašiau prašymą žemėtvarkoi dėl sklypo padalinimo, laukti 10-15dienų.