Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

QUOTE(esp @ 2005 10 12, 22:01)
gerlenda, o tu vilniaus mieste ar rajone nori?
dėl tiksliųjų. kiek supratau, jie neperseniausiai stipriai pabrango. S/B būna visokių problemų, tai ir lupa daugiau. sakė šiuo metu vilniaus mieste sb tikslieji vienam sklypui nuo 900lt. iki 1500, jei atsiranda super komplikacijų. kad nenori daryt - nesakė smile.gif
žemėtvarkoj lygtais viską galima gan stipriai paskubint, geodezistai žino. kainuoja apie 200lt (paskubinimas) cry.gif
realiai susidurt neteko, man atneša viską jau sutvarkytą, bet turiu pažįstamą geodezistą, kuris kartais nušviečia.
stiprybės biggrin.gif

Aš Vilniuje cray.gif

QUOTE(Meka @ 2005 10 13, 09:13)
Del tiksliuju gerlanda rasiau kad bandyk kreiptis i Kagema
P.Vileišio 18 (1 korpusas)
10306 Vilnius
Tel./faks. +370 5 2336005
Mob.tel.  +370 610 30243
                +370 686 80037
man jie vieninteliai sutiko padaryt tiksliuosius sode.. gal dar pas juos kainos nepabrange...  tik juos turesi ten pastoviai raginti kad jie greiciau darytu sad.gif

sekmes...

Aš jau jiems skambinau 700+PVM ir nepigiau, nebent 100 Lt daro nuolaidą jei pas juos darai topo ir tiksliuosius. Daro apie 1 mėn. paskui į žemėtvarką, o ten užtrunka 2 sakė buna ir 3 mėn. angel_sadangel.gif
Atsakyti
Tiksliuosius daro ne viena vienintele firma. Manau dauguma ju daro. Tik laiko klausimu, juos gal ilgiau daro nei kad vien toponuotrauka darytu. Mes daremes tiksliuosius+toponuotrauka, cia soduose Vilniaus m., bet jokiu problemu nebuvo. Padare ir tiek
Atsakyti
Jau darau tiksliuosius matavimus thumbup.gif
Man parodė kompiuteryje, mano sklypą parodė kur kieno ribos eina ir pasakė, kad čia nieko sudetingo tik daug popierių reikia sutvarkyti ir kitą savaitę man sukals kuoliukus, paprašė kad surinkčiau kaimynus ir bendrijos pirmininką, kad jie galėtų pasirašyti kad sutinka su mano sklypo ribom ir atiduos man dokumentus su kuriais eisiu į Žemėtvarką thumbup.gif
Atsakyti
esp, man labai reikėtų kad galima būtų tiksliuosius vėliau prikabinti, jie pas mana padaryti, bet tie kaimynai , aš juos gun_bandana.gif gun_bandana.gif , tai kaip ir neturiu. tai kaip dar galima paspausti kad priimtų dokumentus be jų? Ar del to ilgaiu neužtruks? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 10 14, 14:25)
Jau darau tiksliuosius matavimus  thumbup.gif
Man parodė kompiuteryje, mano sklypą parodė kur kieno ribos eina ir pasakė, kad čia nieko sudetingo tik daug popierių reikia sutvarkyti ir kitą savaitę man sukals kuoliukus, paprašė kad surinkčiau kaimynus ir bendrijos pirmininką, kad jie galėtų pasirašyti kad sutinka su mano sklypo ribom ir atiduos man dokumentus su kuriais eisiu į Žemėtvarką  thumbup.gif

draugaukime drinks_cheers.gif , aš irgi prie to artėju, tik mano kaimynai cry.gif , parašyk kaip tau seksis.

gal kas žinote ar s/b pirmininkas gali pasarašyti be tų kaimynų ( kad juos kas.. žr. aukščiau)
Atsakyti
dėl paspaudimo, tai tinka tiek, kiek rašiau, siūlau tik gražiuoju.
paprašyk, kad sąlygose tokią išlygą dėl tiksliųjų padaryrų, kad neišduos sąlygų, kol neparodysi, bet parengs. negarantuoju, kad pasiseks, bet moteriškės ten sėdi nepiktos, gal sutarsit smile.gif
o jau kai paims dokumentus ir pradės rengti, skambinsies ir derėsies dėl greičio. o gal ir paprastai pavyks. kažkas rašė, kad per tris dienas gavo biggrin.gif
dėl parašų. kažkada man aiškino, kad jei kaimynai niekaip nepasirašo, tai įmanoma suderinti ir be jų, tik, aišku, joks geodezistas taip nenori - gal problemų daugiau? sb pirmininkas gali pasirašyti nepriklausomai nuo kaimynų. gerai, kad dar ir štampą uždėtų.
Atsakyti
QUOTE(zanetka @ 2005 10 15, 17:04)
draugaukime  drinks_cheers.gif , aš irgi prie to artėju, tik mano kaimynai  cry.gif , parašyk kaip tau seksis.

gal kas žinote ar s/b pirmininkas gali pasarašyti be tų kaimynų ( kad juos kas.. žr. aukščiau)

Kiek žinau pirmininkas gali pasirašyti, bet dažniausiai nenori kad nebutų pykčių 4u.gif Iš kitos pusės nejau kariausi dėl 20 cm. Jeigu esi sodo bendrijoj ten gi sklypai jau išmatuoti ir ribos apytikriai matosi gal tik nėra tikslių ribų ir jei kaimynai nesutinka dėl kelių cm ar verta kovoti??? Man tas matininkas ar geodezininkas (nežinau kaip jį pavadint) sakė kad galima paklaida iki 30 cm.
Kokioj tu s/b?
Atsakyti
ech kas link popierizmu pasigodosiu sad.gif Nesiau i statiniu inspekcija, kad gauciau pazyma del nebaigtos statybos ir galeciau uzstatyt nebaigta statyba bankui, ir...... pyyypt sako truksta dar vienos popiergaliaus t.y patikslintos geodezines nuotraukos su nurodytu statiniu sklype cry.gif Na sakau, va nupietsa KUR yra statinys, sako o ka as zinau KUR jus pastatet, TURI buti DOKUMENTAS!!!! Tas dokumentas atsieis 50 lt uz kampa o kampu pas mus 12 cry.gif cry.gif cry.gif Kad juos kur bala, kai projektavom sitaip israitem o dabar...... cry.gif

Beje turiu 2 papkes storas storas popieriu ir cia pasirodo dar ne pabaiga blink.gif cry.gif
Atsakyti
Popierokratija verysad.gif doh.gif
Atsakyti
taigi pasiguosiu jums.. zemetvarka perziurejo ir netvirtino nes geodezininkai blogai ismatavo tai isivaizduokit kiek vel reiks laukt cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2005 10 18, 09:54)
taigi pasiguosiu jums.. zemetvarka perziurejo ir netvirtino nes geodezininkai blogai ismatavo tai isivaizduokit kiek vel reiks laukt cry.gif  cry.gif

console.gif
O jie gali blogai išmatuot blink.gif jie gi kompiuteriu kažkaip koordinates nužymi ir paskui skaičiuoja blink.gif ir tvarko popierius g.gif
Kad juos kur tuos geodezininkus bash.gif
Man atrodo kad šiemet nespesi pamatus pastatyti ir vien tik dėl popierizmo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2005 10 18, 09:54)
taigi pasiguosiu jums.. zemetvarka perziurejo ir netvirtino nes geodezininkai blogai ismatavo tai isivaizduokit kiek vel reiks laukt cry.gif  cry.gif

vilniuj taip dažnokai nutinka.
neoficialiai šneka, kad žemės trūksta. t.y.seni planšetai netikslūs.
arba tavo matomos ribos nesutampa su popierinėm.
ar nesakė, kad keis ribas ir reiks kaimynų parašus perrinkti?
nes tada tai...pyyp g.gif
neprognozuoju laiko sad.gif
Atsakyti