Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai (popierizmas)

Labas rytas, gal kuri susidure su turto vertintojais "Matininkai"..? gal glait apie juos ka nors pasakyti... ir siaip kiek jie ima uz sklypo vertinima.. ax.gif
Atsakyti
Kiek žinau jie vieni iš brangesnių.
Siūlyčiau pasieškoti ką nors kitur, pvz. "Lituka" man atrodo daro turto vertinimą, pažiūtėk per http://www.1588.lt/
Atsakyti
Vienu žodžiu, aš dariau taip dėl vertintojų: Iš tos istaigos kuriai reikia vertinimo gaunam sarašiuką vertintojų, su kuriais galima bendrauti ir pagal tą sarašiuką skambini (yra ir tel ir adresas) ir tiesiog klausi kainą, o kaina tai ryškiai skirsis, dabar jau nebeturiu to savo juodraščio, bet atsimenu matininkai- brangininkai, išsirenki pigiausia, duodi dar į kišenę jei reikia, ir vertinimas bus toks kaip jum reikia.
O aš per 7darbo d. iš Gargždų žemėtvarkininkų gavau leidimą dalinti savo sklypą į 3 dalis, nekeičiant paskirties. Po to savivaldybeje parašėm prašymą dalinimo sąlygom išduoti + reikėjo kadastro, planelio, leidimo iš žemėtvarkos kopijų ir + iš žemėtvarkos situacijos plano. Tai va sakė paskambinti po 2 sav. Dar sakė, kai gausim dalinimo sąlygas reikės pajieškoti žemėtvarkininko, gal kas papasakos kam? ir kiek?
Atsakyti
tai as taip ir dariau.. gavau banko sarasiuka ir visiem suskambinau tai tik vieni matininkai vertina tiek kiek as noriu... kiti labai mazai vertina sad.gif .. todel ir klausiu gal kas susiduret su jais..
Atsakyti
Meka, kokiam banke imi paskola?
Atsakyti
hansoj
Atsakyti
Tai ką visi atsisako, o kaip tu jų klausi? Gal jie tavęs nesupranta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julyyte: 11 spalio 2005 - 20:55
Naujovė
man paskambino architektė ir pasakė kad atsirado naujovė, dabar negausit porjektavimo sąlygų savado, kol nėra sklypo tiksliųjų matavimų.
Aš tikėjausi jo išvengti nes s/b vistiek atmatuotas sklypas tik nežinau pora cm ten ar šian bet dabar turėsiu sumokėt už tiksliuosius matavimus, o pas mane nėra tik vieno kuoliuko o trys yra sad.gif .
Atsakyti
gerlanda tie tavo kuoliukai tai nera tikslieji matavimai... soduose nebuvo daryti matavimai... ir sunku tau bus rasti matininkus kurie soduose darytu tiksliuosius matavimus.. tikslieji matavimai skaitosi koordinates pagal palydovus kokius tai ten o kuoliukai tai cia jau paskui juos sukala.. jei neturi bylos tai as abejojiu ar tavo sklypui buvo daryti tikslieji matavimai... dabar siulau nusiteikti labai ilgam laukimui.. matininkai kurios tu rasi sklypui ismatuoti tai darys apie 1 men. zemetvarka juos tikrins apie 1.5 men. gaila kad negaliu paguosti bet tokia realybe... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2005 10 12, 14:18)
gerlanda tie tavo kuoliukai tai nera tikslieji matavimai... soduose nebuvo daryti matavimai... ir sunku tau bus rasti matininkus kurie soduose darytu tiksliuosius matavimus.. tikslieji matavimai skaitosi koordinates pagal palydovus kokius tai ten o kuoliukai tai cia jau paskui juos sukala.. jei neturi bylos tai as abejojiu ar tavo sklypui buvo daryti tikslieji matavimai... dabar siulau nusiteikti labai ilgam laukimui.. matininkai kurios tu rasi sklypui ismatuoti tai  darys apie 1 men. zemetvarka juos tikrins apie 1.5 men.  gaila kad negaliu paguosti bet tokia realybe...  sad.gif

cry.gif cry.gif cry.gif
Nu tu ir nuliudinai verysad.gif Tai man viskas labai užsitemps cray.gif
Atsakyti
gerlenda, o tu vilniaus mieste ar rajone nori?
šiaip rajone didesne betvarkė ir atlaidžiau žiūri ax.gif
šiuo metu kiek užsakovų ėmė sąvadus mieste - visi turėjo tiksliuosius,
bet tie, kurių sąvadai seni ir projektus jau derinam, gali vietoj tiksliųjų atnešti ant sklypo plano kaimynų parašus su sutikimu dėl sklypo ribų(panašiai ir ant tiksliųjų pasirašo). pasidomėk, gal suveiks 4u.gif
rajone užsakovas dar prieš 2mėn tikrai gavo sąlygas be tiksliųjų (jie tuo metu dar buvo daromi). jei ką, gali pazyzt, kad jau darai ir nenori stabdyt. galų gale kokį pasižadėjimą parašyk, kad projektas bus daromas su tiksliaisiais, gal gali tau prie sąlygų įrašyt, kad jie būtini. bent nesistabdys laikas. smile.gif
nueik pati į savivaldybę, kartais paprastam žmogui jie jaučia didesnį prielankumą.

dėl tiksliųjų. kiek supratau, jie neperseniausiai stipriai pabrango. S/B būna visokių problemų, tai ir lupa daugiau. sakė šiuo metu vilniaus mieste sb tikslieji vienam sklypui nuo 900lt. iki 1500, jei atsiranda super komplikacijų. kad nenori daryt - nesakė smile.gif
žemėtvarkoj lygtais viską galima gan stipriai paskubint, geodezistai žino. kainuoja apie 200lt (paskubinimas) cry.gif
realiai susidurt neteko, man atneša viską jau sutvarkytą, bet turiu pažįstamą geodezistą, kuris kartais nušviečia.
stiprybės biggrin.gif
Atsakyti
Del tiksliuju gerlanda rasiau kad bandyk kreiptis i Kagema
P.Vileišio 18 (1 korpusas)
10306 Vilnius
Tel./faks. +370 5 2336005
Mob.tel. +370 610 30243
+370 686 80037
man jie vieninteliai sutiko padaryt tiksliuosius sode.. gal dar pas juos kainos nepabrange... tik juos turesi ten pastoviai raginti kad jie greiciau darytu sad.gif

sekmes...
Atsakyti