Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(ingutera @ 2009 04 16, 12:05)
tai burnyte graziau atrodo...O kaina stipriai didesne?

Lyginant su parastais metaliniais tai zymiai didesne:) atsidaryk kokios ortodontijos klinikos puslapi ir palygink kainytes..man rodos skirtumas mazdaug 500 litu (gali buti ir didesnis) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 04 16, 12:14)
as keramikinius nesioju tai daug kas net nepastebi ju smile.gif

as irgi tokius nesioju, tai manes daug kas klausia, kodel tokiame amziuje nesioju PLOKSTELE biggrin.gif tada tenka papasakoti kad visai cia ne plokstele, o breketukai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(materiallove @ 2009 04 16, 12:43)
Gal kas zinote ar Lietuvoje jau deda breketus is vidines burnos puses?  4u.gif

Pries 4 menesius dar nedejo niekas, bet nemanau kad pasikeite kas nors iki siol, nes ju kaina zyymiai didesne ( JAV kainuoja apie 12000 litu, tai Lt aisku dar brangiau butu), ir neapsimoka su jais dirbti, nes manoma kad tiesiog neatsirastu klientu. ir minusu jie turi daug - drasko gomuri ir liezuvi (o tai zymiai jautriau nei zandu vidine puse). ir praktiskai visi zmones su jais svepluoja. ir juos isvalyti gerai yra beveik neimanoma:)
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 16, 12:50)

as irgi tokius nesioju, tai manes daug kas klausia, kodel tokiame amziuje nesioju PLOKSTELE biggrin.gif tada tenka papasakoti kad visai cia ne plokstele, o breketukai wub.gif
Papildyta:

geras biggrin.gif man kazkaip dar neteko to isgirst smile.gif tik daug kam atrodo kad jau su tais breketais as labai ilgai smile.gif mazdaug o Tu anksciau ju nenesiojai? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 16, 11:05)
tai burnyte graziau atrodo...O kaina stipriai didesne?

Atrodo kažkaip panašiai, va.. biggrin.gif

user posted image

O kaina, tai žiūrint kur deda.. kitur ir 800 Lt skirtumas vienam žandikauliui.. smile.gif
Atsakyti
Nu aisku, aciu uz ats. Mano drauge tai del litu ir paprastiems breketams svarsto, o apie situs turbut net negalvos...
Bet graziai atrodo jie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 04 16, 16:45)

user posted image

O kaina, tai žiūrint kur deda.. kitur ir 800 Lt skirtumas vienam žandikauliui.. smile.gif

wub.gif labai grazus dantukai panelyte thumbup.gif ir tarpas kaip matau uzsitrauke, tas kuris tau nedave ramybes ania?
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 16, 17:00)
wub.gif labai grazus dantukai panelyte thumbup.gif ir tarpas kaip matau uzsitrauke, tas kuris tau nedave ramybes ania?

Jio, per vidurį užsitraukė, bet dabar nervina abiejuose pusėse tarp antrų ir trečių dantų.. doh.gif lotuliukas.gif Bet tam man uždėta tokia viena guma per visus breketus, turi užsitraukti ir tie tarpai, sakė susilygins visi, dar aukštį patvarkys ir bus tiesūs biggrin.gif Tai jau kaip laukiuuuu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 04 16, 15:45)

user posted image

thumbup.gif Pokyciai matosi. As kaip gailiuosi, kad ir as nesifotografavau etapais.
Atsakyti
as irgi gailiuosi, kad nesifotkinau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutera @ 2009 04 17, 10:38)
as irgi gailiuosi, kad nesifotkinau... ax.gif

As po 4 menesiu pirma karta nusifotkinau, bet kazkaip nesigailiu kad etapais nesifotkinau, nes man iki pilniausios laimes uzteks tik 2 nuotraukeliu - Pries breketus, ir tada, kai juos nuims. Tu 2 nuotrauku kontrastas mane padarys ziaaaaauriai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis visiems 4u.gif
Gal kas galetu preliminariai parasyti,kiek kainuos man antspaudai?Geguzes 4d. konsultacija-tai telefonu minejo,kad paims dantu antspaudus...ir kad breketu dar neklijuos...o ka dar darys?Kiek man gali kainuoti pan? ax.gif Kazkaip greitai baigem pokalbi ir nebespejau paklausti blush2.gif
Atsakyti
mane tai kaskart fotografuoja,bet foto da nemaciau,gal gale gydymo parodys,bet ,akd nezinau ar skrituma matysiu,nes pas mane dantys visada lyguis buvo,tik sakandi keicia....ir siaip turetu pagal zadejimus vasara nuimti....
Atsakyti
QUOTE(tavolaime @ 2009 04 17, 21:07)
Labas vakarelis visiems 4u.gif
Gal kas galetu preliminariai parasyti,kiek kainuos man antspaudai?Geguzes 4d. konsultacija-tai telefonu minejo,kad paims dantu antspaudus...ir kad breketu dar neklijuos...o ka dar darys?Kiek man gali kainuoti pan? ax.gif Kazkaip greitai baigem pokalbi ir nebespejau paklausti blush2.gif

Jei tik tiek manau i 70t turetum itilpti..
Papildyta:
QUOTE(eglincia @ 2009 04 17, 21:11)
mane tai kaskart fotografuoja,bet foto da nemaciau,gal gale gydymo parodys,bet ,akd nezinau ar skrituma matysiu,nes pas mane dantys visada lyguis buvo,tik sakandi keicia....ir siaip turetu pagal zadejimus vasara nuimti....

jei sakandi tvarko tai turetu veido bruozai siek tiek pasikeisti smile.gif ta prasme zandikaulio padetis, ypac profilis smile.gif
Atsakyti