Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(kabesita @ 2009 04 11, 11:20)
Anira o kodel tu taip ilgai nesioji?

Tesiog man kazkaip labai letai dabar dantys mano juda. Beliko viena tarpa maziuka uztraukti ir skandi pagilinti su gumom truputi, sake mazdaug 3 meniasiai liko, n]bet as nelabai noriu tiketi, kad tike liko, nes nenoriu po to nusivylti.
O tu Kabesita gal jau be breketu?
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 04 11, 12:49)
O tu Kabesita gal jau be breketu?

Baik tu ne, man dar iki nueimimo toli, tik 5.5 menesio kai turiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos būsimųjų holivudinių šypsenų turėtojos smile.gif Su Šv. Velykom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 04 12, 11:20)
Sveikos būsimųjų holivudinių šypsenų turėtojos smile.gif Su Šv. Velykom  4u.gif

Su Sv.Velykom, mergaites flirt.gif

Dar klausimas: ziauriai braizo zandus is vidaus, nakciai prisidedu to vasko, o diena, ilgiau pabuvus, pakalbejus vel skausmas nezmoniskas .... kada tas praeis, ir kaip zandukai gali priprast prie to bruzinimo? g.gif
Nesioju dar tik penkta diena ... Tiesa, su Damonais jokio kito skausmo nejauciu blush2.gif siandien valgiau prie sventinio stalo viska, ka tik norejau, tik kramtyt su tom plombom sunku doh.gif

Ant galiniu dantu breketai su ragiukais. Ar tiesiog jie tokie buna ant galiniu dantu, ar paruosta toms gumoms nesioti? Jei taip, tai kada jau jas reikes mazdaug pradet nesiot? Atsiprasau uz kvailus klausimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 12 balandžio 2009 - 20:43
QUOTE(norma @ 2009 04 12, 20:40)
Su Sv.Velykom, mergaites  flirt.gif

Dar klausimas: ziauriai braizo zandus is vidaus, nakciai prisidedu to vasko, o diena, ilgiau pabuvus, pakalbejus vel skausmas nezmoniskas .... kada tas praeis, ir kaip zandukai gali priprast prie to bruzinimo?  g.gif
Nesioju dar tik penkta diena ... Tiesa, su Damonais jokio kito skausmo nejauciu  blush2.gif  siandien valgiau prie sventinio stalo viska, ka tik norejau, tik kramtyt su tom plombom sunku  doh.gif

Ant galiniu dantu breketai su  ragiukais. Ar tiesiog jie tokie buna ant galiniu dantu, ar paruosta toms gumoms nesioti? Jei taip, tai kada jau jas reikes mazdaug pradet nesiot? Atsiprasau uz kvailus klausimus  4u.gif

Man pradžioj taip buvo, ir dabar dar kartais pabraižo, bet man ne pats breketas o ta viena kur gale pradeda lįsti, na ir gal tie galiniai breketai su ragiukais kaip sakai...Praeis po kiek laiko tas braižymas, sugįs žandai ir vsio... smile.gif
Man atrodo paruošta elastikams iškart būna, nes man mane ir ant ilčių tie breketai su kabliukais tokiais... smile.gif
Atsakyti
La 4u.gif
Su sventem
vakar viena breketa bekasdama "nuklijavau"... apatini... tai dabar ji vielute prilaiko... vizitas pas ortodonte 24 d...
o klijuos ta pati ar nauja des?
Ech, per ziopla galva papildomos islaidos doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif smile.gif su sventem!!! gydausi dantis pas R. Urbonaviciene esu labai patenkinta. Jei kam reikia kontaktu prasom thumbup.gif www.ortodonte.com
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2009 04 14, 08:25)
La 4u.gif
Su sventem
vakar viena breketa bekasdama "nuklijavau"... apatini... tai dabar ji vielute prilaiko... vizitas pas ortodonte 24 d...
o klijuos ta pati ar nauja des?
Ech, per ziopla galva papildomos islaidos doh.gif  verysad.gif

Sveika, atleisk pamirsau kokius tu nesioji breketukus, bet jei paprasti metaliniai, tai klijuoja ta pati breketuka, o jei safyrinis ar keramikinis tai teks uz nauja susimoketi:)
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 14, 10:42)
Sveika, atleisk pamirsau kokius tu nesioji breketukus, bet jei paprasti metaliniai, tai klijuoja ta pati breketuka, o jei safyrinis ar keramikinis tai teks uz nauja susimoketi:)

Nešioju paprastus metalinius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2009 04 12, 21:40)
Su Sv.Velykom, mergaites  flirt.gif

Dar klausimas: ziauriai braizo zandus is vidaus, nakciai prisidedu to vasko, o diena, ilgiau pabuvus, pakalbejus vel skausmas nezmoniskas .... kada tas praeis, ir kaip zandukai gali priprast prie to bruzinimo?  g.gif
Nesioju dar tik penkta diena ... Tiesa, su Damonais jokio kito skausmo nejauciu  blush2.gif  siandien valgiau prie sventinio stalo viska, ka tik norejau, tik kramtyt su tom plombom sunku  doh.gif

Ant galiniu dantu breketai su  ragiukais. Ar tiesiog jie tokie buna ant galiniu dantu, ar paruosta toms gumoms nesioti? Jei taip, tai kada jau jas reikes mazdaug pradet nesiot? Atsiprasau uz kvailus klausimus  4u.gif

Labas:) zinok keista, bet zandukai pripranta prie to braizymo ir paskui jau nebeskauda:) man anksciau vis pabraizydavo netiketai, o dabar jau isvis galima sakyt nebebraizo, nebent tomis dienomis, kai tenka labai daug kalbeti neuzsiciaupiant, tada dar pritrina kartais:) o del "ragiuku" tai man rodos visi breketai taip dedami, kad ragiukas uzdedamas ant paskutiniu dantuku ir ant treciuku (iltiniu), nemanau kad cia priklauso ar nesiosi elastikus ar ne..gal klystu..bet mano drauge nesiojo tik ant virsutinio zandikaulio tai irgi ragiukus turejo..
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 04 14, 10:45)
Labas:) zinok keista, bet zandukai pripranta prie to braizymo ir paskui jau nebeskauda:) man anksciau vis pabraizydavo netiketai, o dabar jau isvis galima sakyt nebebraizo, nebent tomis dienomis, kai tenka labai daug kalbeti neuzsiciaupiant, tada dar pritrina kartais:) o del "ragiuku" tai man rodos visi breketai taip dedami, kad ragiukas uzdedamas ant paskutiniu dantuku ir ant treciuku (iltiniu), nemanau kad cia priklauso ar nesiosi elastikus ar ne..gal klystu..bet mano drauge nesiojo tik ant virsutinio zandikaulio tai irgi ragiukus turejo..

Pas mane ragiukai kažkaip tik ant iltinių, gale nieko ten nėra, kas galėtų braižyti smile.gif
Atsakyti
sveikos, mielos breketininkes 4u.gif . as taip pat esu viena is tu, kuriai pagaileta grazios sypsenos verysad.gif ax.gif . jau senokai galvoju apie briketus, bet vis nesiryztu blush2.gif . gal kas turit daugiau informacijos apie briketu dejimo klinikas klaipedoje? gal kas ka galetu rekomenduoti? ax.gif buciau lb dekinga bigsmile.gif . nusibodo, kad negaliu placiai sypsotis doh.gif . bet taip pat lb bijau skausmu..... fear.gif
Atsakyti