Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 17 balandžio 2009 - 11:03
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 17, 11:12)
jo istiesu reikejo tik atidziau pajieskoti  ax.gif bet nieko man neiseina atsisiusti tavo ideta nuoroda PALEMONAI plyzzzzzz padek nebuk storzievis   smile.gif stai kas isejo user posted image]My Webpage[/URL]  ka dabar  daryti

Kai atsisiunti, išjunk antivirusą, kad nereaguotų. Nebijok, nieko ten pavojingo nėra.

http://rapidshare.co...ation_Crack.rar

Archyvavimo programa pas tave yra ? (Pvz.: winrar)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 17 balandžio 2009 - 11:09
vaje jauciu cia ne mano smegenims blink.gif blink.gif kad man neleidzia atsisiusti reik galpries siunciant isjungti g.gif pasirodo neturiu arh.programos aha kad as mokeciau atjungti ta antivirusine blush2.gif blush2.gif na jei padesi PALEMONAI viska paaiskinti (pamokinti) bandysiu mirksiukas.gif matai kaip pasitikiu tavim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 17 balandžio 2009 - 13:06
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 17, 14:03)
pasirodo  neturiu arh.programos

Čia tau archyvatorius: http://rapidshare.co...6/wrar371lt.exe

aha kad as  mokeciau atjungti ta antivirusine  blush2.gif  blush2.gif

Spausk dešinę pelę ant antiviruso ženkliuko, kur prie laikrodžio, tada turi atsirasti keletas užrašų, ieškok kuriame yra žodis stop service ar kažkas panašaus(nežinau kaip te yra tame tavo nuode).

na jei padesi PALEMONAI viska paaiskinti (pamokinti) bandysiu  mirksiukas.gif matai kaip pasitikiu tavim  biggrin.gif

Bandom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 17 balandžio 2009 - 20:16
QUOTE(grange @ 2009 04 16, 18:49)
help, reikia skubios pagalbos
bandydama atsidaryti puslapius per mozilą, vis metą tokią lentelę:

user posted image

tiek facebookas, tiek one, sas ar kiti, kur prašo registruotis kur nors, t.y. vesti savo loginą, ir nieko neina padaryti.

internetu nebuvo naudotąsi ilgai,,tai gal čia kas turi įtakos?
ką daryt tokiu atveju?  unsure.gif

verysad.gif verysad.gif ar mano problemos nežinot kas gali būti verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu patarimo: reiketu pravalyt registra,taciau nezinau kaip i ji pakliuti ir kaip pravalyti?Gal kas patarsit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 18, 13:45)
Sveiki,noriu patarimo: reiketu pravalyt registra,taciau nezinau kaip i ji pakliuti ir kaip pravalyti?Gal kas patarsit g.gif

Su Ccleaner'iu, Wise Registry Cleaner'iu ir t.t. ...

1. Ccleaner

2. Wise Register cleaner
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 18 balandžio 2009 - 13:37
Bandom biggrin.gif
saunu 4u.gif bandom jei kantrybes uzteks mirksiukas.gif nieko panasaus nerandu bet parsisiunciau vaistukus , na va turiu winrar turiu vaistukus o kaip dabar isarhyvuoti blush2.gif jei spragteliu du sikius ant to foldzeriuko ismeta tokias lenteles ir vel antivir.ar imanoma bus padaryti ja neisjungus g.gif va tokias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 18 balandžio 2009 - 14:46
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 18, 15:37)
Bandom  biggrin.gif
saunu  4u.gif bandom jei kantrybes uzteks  mirksiukas.gif nieko panasaus nerandu bet parsisiunciau vaistukus , na va turiu winrar turiu vaistukus o kaip dabar isarhyvuoti  blush2.gif jei spragteliu  du sikius  ant to foldzeriuko ismeta tokias  lenteles ir vel antivir.ar imanoma bus padaryti ja  neisjungus  g.gif va tokias

Turi išjungti antivirusą.
Atsakyti
ot sudas tai kur tas jungtukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 18, 16:14)
ot sudas tai  kur tas jungtukas  g.gif

Pasiskaityk, ką buvau aukščiau parašęs.
Atsakyti
[quote=Palemonas,2009 04 18, 15:18]
Pasiskaityk, ką buvau aukščiau parašęs.
viska skaitau atidziai paspaudziu desiniu klavisu isijungia nort. lentele o ten jau nezinau atrodo visur perejau bet nerandu nieko panasaus g.gif na va tas mano no..... gal tau greiciau daeis kur tas miktukas
Atsakyti