Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

gal galit issamiai paaiskint,kaip galima prarastus failus istrinti negrazinamai..zinau,kad su "recuva"galima juos visus susigrazinti ir perziureti,o kaip juos istrinti negrazinamai,kad niekas negaletu perziuret?padekit.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina19 @ 2009 04 19, 14:13)
gal galit issamiai paaiskint,kaip galima prarastus failus istrinti negrazinamai..zinau,kad su "recuva"galima juos visus susigrazinti ir perziureti,o kaip juos istrinti negrazinamai,kad niekas negaletu perziuret?padekit.. 4u.gif

Nuo ko čia taip slapstaisi ? Nuo vyro ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 19, 13:16)
Nuo ko čia taip slapstaisi ? Nuo vyro ?

ar padesit? ax.gif
Atsakyti
[quote=Palemonas,2009 04 18, 22:59]
Nu plia ... , o pas tave XP ar višta ?
Papildyta:
XP pas mane unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 19 balandžio 2009 - 13:40
QUOTE(Editukas12 @ 2009 04 18, 18:48)

Zinokit pas mane vel nauja kompiuterio problema... verysad.gif
Bunu as prie kompo ir jis persikrauna pats. Tada labai greitai pasirodo melynas visas fonas ir ten buna kazkas parasyta....
Bet nespeju perskaityt ar nufotkint nes jis iskarto pasikeicia ir tada na kraunasi windows ir normaliai isijungia kompiuteris.
Ir taip tas mano kompiuteris persikrauna kas diena kartais kelis sykius  unsure.gif  unsure.gif
Gal kam taip yra buve,....? doh.gif  huh.gif

Ar kasnors man padesit? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Editukas12 @ 2009 04 19, 14:43)
Ar kasnors man padesit?  verysad.gif

Išvalyk dulkes iš dėžės ir nuo ventiliatorių.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 19, 14:57)
Išvalyk dulkes iš dėžės ir nuo ventiliatorių.

O kaip is pacios dezes ? g.gif
(atsiprasau uz toki klausima bet nelabai supratau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Editukas12 @ 2009 04 19, 16:42)
O kaip is pacios dezes ? g.gif
(atsiprasau uz toki klausima bet nelabai supratau blush2.gif )

"Dėžė" - daiktas kuriame sumontuota motininė plokštė, procesorius, kietasis diskas, maitinimo blokas ir t.t.
1. Šitaip ji atrodo surinkta:
user posted image
2. O šitaip, kada nuimi šoninį dangtį:
user posted image

Dulkes patartina siurbti dulkiasiurbliu, ypač kruopščiai reikia išvalyti ventiliatorius, tam galima naudoti ir dantų krapštukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 19 balandžio 2009 - 16:03
QUOTE(Editukas12 @ 2009 04 19, 14:43)
Ar kasnors man padesit?  verysad.gif

Problema tur but tame, kad perkaista vaizdo plokste. reiketu isideti nauja su ausinimu (ventiliatorium). galima pradziai issiurbti dulkes, bet man savolaiku nepadejo
Atsakyti
o man patare, kur mes taisome kompiuterius-kad negalima siurbti su dulkiu siurbliu. o geriau atsidarius prapusti su burna nusinesus ant palanges pries veja. 4u.gif ir valyti su sepeteliu apacia. dulkiu siurblis negerai.
Atsakyti
QUOTE(melifaro @ 2009 04 19, 17:14)
Problema tur but tame, kad perkaista vaizdo plokste. reiketu isideti nauja su ausinimu (ventiliatorium). galima pradziai issiurbti dulkes, bet man savolaiku nepadejo

Blogai siurbei.
Papildyta:
QUOTE(laimasa @ 2009 04 19, 17:16)
o man patare, kur mes taisome kompiuterius-kad negalima siurbti su dulkiu siurbliu. o geriau atsidarius prapusti su burna nusinesus ant palanges pries veja. 4u.gif  ir valyti su sepeteliu apacia. dulkiu siurblis negerai.

Nu tada pūsk, o dar geriau trauk į plaučius. Juokingi man tokie "meistrų" patarimai. Na teorija yra, bet visa tai š ...
Atsakyti
Gal kas nors padėsit. Įsirašiau Simsus ir kai bandau juos paleist išmeta tokią lentelę:
user posted image
g.gif
Atsakyti