Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 18, 17:00)

viska skaitau  atidziai paspaudziu desiniu klavisu isijungia nort. lentele o ten jau nezinau atrodo visur perejau bet nerandu nieko  panasaus  g.gif na va tas  mano no.....  gal tau greiciau daeis kur tas  miktukas

Nu nežinau, nesinaudoju tuo nuodu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 18 balandžio 2009 - 16:49
sakyk nieko blogo jei as toliau naudosiuos kompu, inter.jau nesikankinsiuos ir tave nebenervinsiu smile.gif man koki menesiuka datempt o paskui vyksiu i LT lai kompjuterastai tvarko mirksiukas.gif aisku reikia ir ta kompjuterasta susirast (gera) rolleyes.gif ACIU uz kantrybe kad toliau nepasiuntei tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 18, 18:00)
sakyk nieko blogo jei as toliau naudosiuos kompu, inter.jau nesikankinsiuos

Geriau jau būtų sutvarkyti viską iškarto. Nieko ten sudėtingo, tik turi išsiaiškinti kaip antivirusą išjungti.

ir tave nebenervinsiu  smile.gif

Manęs taip lengvai nesunervinsi. biggrin.gif

man koki menesiuka datempt o paskui vyksiu i LT lai kompjuterastai tvarko  mirksiukas.gif aisku reikia ir ta kompjuterasta susirast (gera) rolleyes.gif

Nu ir "nuraus" už tokį š ... ir nieką kaip už gerą, kokį 100 pinigų. g.gif

ACIU uz kantrybe kad toliau nepasiuntei  tongue.gif

Argi galima siuntinėti merginas ? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Palemonas,2009 04 18, 17:07]
Geriau jau būtų sutvarkyti viską iškarto. Nieko ten sudėtingo, tik turi išsiaiškinti kaip antivirusą išjungti.
na viskas supykau mad.gif einu jeiskot jungtuko lotuliukas.gif vienas is dvieju arba surasiu arba isvis dar blogiau padarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 18, 18:25)

na viskas supykau  mad.gif einu jeiskot jungtuko lotuliukas.gif vienas is dvieju  arba  surasiu arba  isvis dar  blogiau padarysiu lotuliukas.gif

Blogiau nebus.
Atsakyti

Manęs taip lengvai nesunervinsi. biggrin.gif
na cia dar paziuresim kiek kantrybes turesi man viska isaiskint lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisisnekejei clap.gif o kad nesiunti tai saunu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis @ 2009 04 16, 12:42)
Kas vyksta kai paspaudi Yes ?

Istikruju nieko. g.gif
Bet dabar jau susitvarke kazkaip nes jau nebepasirdo toks ekranas. thumbup.gif
Aciu biggrin.gif
Papildyta:
Zinokit pas mane vel nauja kompiuterio problema... verysad.gif
Bunu as prie kompo ir jis persikrauna pats. Tada labai greitai pasirodo melynas visas fonas ir ten buna kazkas parasyta....
Bet nespeju perskaityt ar nufotkint nes jis iskarto pasikeicia ir tada na kraunasi windows ir normaliai isijungia kompiuteris.
Ir taip tas mano kompiuteris persikrauna kas diena kartais kelis sykius unsure.gif unsure.gif
Gal kam taip yra buve,....? doh.gif huh.gif
Atsakyti
palemonai radau thumbup.gif na viska padariau isarh.ismete lentele Universal windows ...... ... paspaudziau APPLY tada ok na ir nieko viskas taspats g.gif bandziau perkrauti kompa nieko viskas taspats g.gif ir kagi dabar man daryti g.gif kad kazkatai dar ismestu nieko jokiu lenteliu daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 18 balandžio 2009 - 19:27
Aciu Palemonui 4u.gif ,CCleaner pravaliau,tikiuosi nieko nereikalingo ten neliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 04 18, 20:09)
palemonai radau  thumbup.gif na viska padariau isarh.ismete lentele Universal windows ...... ...  paspaudziau APPLY tada ok na ir nieko viskas taspats  g.gif bandziau perkrauti kompa nieko viskas taspats  g.gif ir kagi dabar man daryti  g.gif kad kazkatai dar ismestu nieko jokiu lenteliu daugiau

Nu plia ... , o pas tave XP ar višta ?
Papildyta:
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 18, 23:03)
Aciu Palemonui 4u.gif ,CCleaner pravaliau,tikiuosi nieko nereikalingo ten neliko thumbup.gif

Ten du valytuvai yra: šiukšlių ir registro. Na jis pakankamai neblogai atlaisvina vietos, ypač jeigu valau kokį 1X mėn. tai po 2 - 3 GB išvalo.
Atsakyti
Palemonai, o mano nežinai kas galėjo būti? g.gif verysad.gif
Atsakyti
Na,registra susitvarkiau,bet...turiu toki galvos skausma g.gif .Buvau parsisiuntus UleadPhotoImpactX3 bandomaja versija,per ta laika galvojau rasiu vaistuku jai,taciau...dvi svaites kankinuosi doh.gif ir niekaip nerandu.Gal kas galite padeti,buciau labai dekingha smile.gif
Atsakyti