Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 10

QUOTE(simuliuxe @ 2009 04 19, 17:40)
Gal kas nors padėsit. Įsirašiau Simsus ir kai bandau juos paleist išmeta tokią lentelę:
user posted image
g.gif

DirectX atnaujink.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 19, 17:00)
"Dėžė" - daiktas kuriame sumontuota motininė plokštė, procesorius, kietasis diskas, maitinimo blokas ir t.t.
1. Šitaip ji atrodo surinkta:
user posted image
2. O šitaip, kada nuimi šoninį dangtį:
user posted image

Dulkes patartina siurbti dulkiasiurbliu, ypač kruopščiai reikia išvalyti ventiliatorius, tam galima naudoti ir dantų krapštukus.

Aciu. smile.gif

QUOTE(melifaro @ 2009 04 19, 17:14)
Problema tur but tame, kad perkaista vaizdo plokste. reiketu isideti nauja su ausinimu (ventiliatorium). galima pradziai issiurbti dulkes, bet man savolaiku nepadejo

Nu ziuresiu. Gal man pades mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 04 16, 18:49)
help, reikia skubios pagalbos
bandydama atsidaryti puslapius per mozilą, vis metą tokią lentelę:

user posted image

tiek facebookas, tiek one, sas ar kiti, kur prašo registruotis kur nors, t.y. vesti savo loginą, ir nieko neina padaryti.

internetu nebuvo naudotąsi ilgai,,tai gal čia kas turi įtakos?
ką daryt tokiu atveju?  unsure.gif

help.gif kas nors, negaliu nieko daryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 19 balandžio 2009 - 17:29
QUOTE(grange @ 2009 04 19, 18:29)
help.gif kas nors, negaliu nieko daryt  doh.gif

Pabandyk per operą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 19, 17:42)
DirectX atnaujink.

Atnaujinau,žaidimą perrašiau,bet vistiek tas pats unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 04 19, 18:29)
help.gif kas nors, negaliu nieko daryt  doh.gif

tai paspausk ant to mėlyno užrašo. turėtų tada atsirasti kitas langas, kuriam atrodo reikia soausti ok ar kažką panašaus g.gif nebepamenu jau ką tiksliai, bet žodžiu su viskuo ten sutik ir turėtų susitvarkyti. man taip irgi taip pora kartų buvo, bet dabar jau viskas tvarkoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 04 19, 19:20)
tai paspausk ant to mėlyno užrašo. turėtų tada atsirasti kitas langas, kuriam atrodo reikia soausti ok ar kažką panašaus  g.gif nebepamenu jau ką tiksliai, bet žodžiu su viskuo ten sutik ir turėtų susitvarkyti. man taip irgi taip pora kartų buvo, bet dabar jau viskas tvarkoje  biggrin.gif

paBANDYSIU jei dar atsiras, stebuklingai čia paklausus dar kartą dingo rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Prašyčiau jūsų pagalbos, gal kas suprasit ką parašysiu ax.gif
Įdėjus diską (nesvarbu CD/DVD, bandžiau daug visokių) kompiuteris man jo nepaleidžia, neišmeta tos lentelės, kad Open ir bandant atidaryti su dešiniu pelės Open atsidarius rodo, kad tuščias, nerodo jokių failų. Viskas iki šiol buvo gerai, o va dabar kažkas atsitiko verysad.gif
Atsakyti
Labas mamos,
turiu tokia beda - nera garso windows'uose ir internete, o va media playeris, winampas groja normaliai, filmai pasileidzia - garsas yra.. nu bet tik uzeinu i koki youtube, videogaga ar kur kitur, garsas dingsta doh.gif

Gal kas buvot su tokia beda susidure? Ka daryti? Windowsai nauji, perinstaliavom i kitokius ir vis tiek garso nera g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote ar gal taip kam yra nutike, g.gif mano kopiuteri is niekur nieko paima ir uzstringa, atrodytu kad uzmiega, viskas sustoja nei pele niekas niekas nebeveikia, netgi ir lempute ta kuri pastoviai mirksi ant dezes uzgesta, o kai perkrauni kuri laika viskas gerai... gal suprasite mano beda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2009 04 20, 09:50)
Sveiki  4u.gif
Prašyčiau jūsų pagalbos, gal kas suprasit ką parašysiu  ax.gif
Įdėjus diską (nesvarbu CD/DVD, bandžiau daug visokių) kompiuteris man jo nepaleidžia, neišmeta tos lentelės, kad Open ir bandant atidaryti su dešiniu pelės Open atsidarius rodo, kad tuščias, nerodo jokių failų. Viskas iki šiol buvo gerai, o va dabar kažkas atsitiko  verysad.gif

tai gal cd susiraiž-ęs ir neatpažįsta, ar kituose pc tas pats cd veikia?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 04 20, 13:34)
tai gal cd susiraiž-ęs ir neatpažįsta, ar kituose pc tas pats cd veikia?

tai, kad nei vieno neatidaro, dėjau ir muziką ir filmus, ir originalų CD ir ne schmoll.gif Anksčiau įdėjus CD išmesdavo lentelė su Play arba Open ir dar ten kažkas, o dabar ne. Bet svarbiausia, kad neina net pažiūrėt kas tame CD yra doh.gif
Atsakyti