Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl ko verta tuoktis?

verta tuoktis del vaiku, jei mamos su tevu santykiai geri.
Po to ir del pavardes, keista,kai vaiku pavardes ir mamos skirtingos.
bet jeigu jauti, kad zmogus ne tavo, nereikia tuoktis del vestuviu, ar akiu. Geriau velai, bet vienas oficialus vyras.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2013 10 03, 07:42)

Gal tas "verta tuoktis" turi užaugti sieloje, širdyje , kad moraliniu aspektu tau

man didelis skirtumas, zmogui, su kurios noriu praleisti visa gyvenima, buti zmona ar sugyventine. g.gif
jeigu vyras nesiulo tapti zmona, po daug bendro gygenimo metu, o dar jeigu ir vaiku yra, susimastyciau, gal jis abejoja, kad esu ta moteris. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 10 03, 11:53)
verta tuoktis del vaiku, jei mamos su tevu santykiai geri.
Po to ir del pavardes, keista,kai vaiku pavardes ir mamos skirtingos.
bet jeigu jauti, kad zmogus ne tavo, nereikia tuoktis del vestuviu, ar akiu. Geriau velai, bet vienas oficialus vyras.
Papildyta:

man didelis skirtumas, zmogui, su kurios noriu praleisti visa gyvenima, buti zmona ar sugyventine. g.gif
jeigu vyras nesiulo tapti zmona, po daug bendro gygenimo metu, o dar jeigu ir vaiku yra, susimastyciau, gal jis abejoja, kad esu ta moteris. g.gif

Kokie keista priežastis.... dėl kitų akių g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 10 03, 10:04)
Kokie keista priežastis.... dėl kitų akių  g.gif

ne, ne del kitu, asmeniskai man svarbu paciai tureti tokia pat pavarde kaip vaiko ir vyro. mes gi seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 10 03, 13:55)
ne, ne del kitu, asmeniskai man svarbu paciai tureti tokia pat pavarde kaip vaiko ir vyro. mes gi seima smile.gif

man tai labai mano mergautine patiko, ale vis tiek paemiau vyro. siaip is tikruju, kai vaikui duodama tevo pavarde, tai mama tokai lieka is kitos operos su skirtinga pavarde...
supratau, ka norejot parasyt, bet vis gi na ne pavarde ta seima sieja. plius as nemanau, kad nesusituoke auginantys vaika/vaikus tetis ir mama nera seima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 10 03, 13:25)
man tai labai mano mergautine patiko, ale vis tiek paemiau vyro. siaip is tikruju, kai vaikui duodama tevo pavarde, tai mama tokai lieka is kitos operos su skirtinga pavarde...
supratau, ka norejot parasyt, bet vis gi na ne pavarde ta seima sieja. plius as nemanau, kad nesusituoke auginantys vaika/vaikus tetis ir mama nera seima smile.gif

O aš kaip nenoriu tos kitos pavardėėėėėėėsssss doh.gif Ne todėl, kad mano kažkokia labai graži būtų ar ką, bet aš jau turiu pavardę ir ji yra MANO, tiesiog. Nematau savęs su kita pavarde. (Meilės seilės čia ne prie ko, su žmogum noriu būti visą gyvenimą ir pragare po mirties kartu noriu degt, bet va pavardės... schmoll.gif ). Gal kai bus vaikų "apsivers" kas nors...
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 10 03, 13:55)

argi pavardė (santuoka) daro žmones šeima? visad maniau, kad kiti dalykai wink.gif
Atsakyti

buvo ir santuoka, ir pavardė vyro, bet va šeimos nebuvo, nes supratimo kas ta šeima žmogui nebuvo duota schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 03, 15:58)
buvo ir santuoka, ir pavardė vyro, bet va šeimos nebuvo, nes supratimo kas ta šeima žmogui nebuvo duota schmoll.gif

Už tai atsakingi du žmonės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 10 03, 10:53)

drinks_cheers.gif
kiekvienas ko gero pagal save ir sprendzia, todel visiems skirtingai ir atrodo..
Nes as nematau, kodel neverta butu tuoktis g.gif Vestuviu nenoreciau tik vieninteliu atveju, kai abejoju, ar tai mano zmogus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2013 10 03, 17:11)
Už tai atsakingi du žmonės g.gif

taip turėtų būti, bet ne visada taip yra schmoll.gif manau kai pas abu yra atsakomybė, pagarba, suprantimas kas yra šeima, tada tai yra šeima, o ar susituokus ar ne, reikšmės neturi
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 10 02, 18:56)
Kaip įdomiai. O jei vyras turi vaikų iš ankstesnės santuokos arba iš dabartinės, jie nepretenduoja į turto dalį?

Dėl to paskutinio klausimo tai taikliai paklausei. Bet jei gerai supratau, jos vyras atsinešė savo atitinkamą pusę rolleyes.gif O jei be nieko, tai tada nekas.

Visi vaikai yra pirmos eiles paveldetojai. Net, ir nesantuokiniai. Net, jei vyras ir nepripazysta ju. Uztenka tevystes testa nustatyti. Tai, galima ir po vyro mirties. Taip, kad turim saugoti savo vyrus, kaip savo aki. Nejuokas, kai atsiras dar kokie penki vaikai apie kuriuos nieko nezinojom. lotuliukas.gif
vaiciuke, uzpykai, bet as norejau, tik pasitikrinti savo matematikos zinias. Kazkada buvau stipri matematikoj. Israsu man nereikia, ir visai neidomu uz kokia kaina pardavet/pirkot. Gyvenkit jus ilgai ir laimingai. Bet, jei tektu skirtis, tai padalinus pinigus uz parduota dabartini buta Jums turetu likti 50 tukstanciu daugiau. 4u.gif
Atsakyti
Tuoktis del vaiku? Va turim dukryte, bet vistiek nematau reikalo teketi. Skirtingos pavardes. Na ir? Ne visos istekejusios moterys pasikeicia pavarde mirksiukas.gif

Meile, pagarba lygiai taip pat galimi kaip santuokoje, tiek ir pas sugyventinius.

Ir vyrai nevisuomet ijungia "seimos rezima" po santuokos iregistravimo. Tokiems vyrams isvis yra neduotas suvokimas kas yra seima.

Virga, taip, NO gyvenu jau seniai. Nuo bankroto niekas nera apsaugotas. Bet nepataisoma gyvenime yra tik vienas dalykas - mirtis. Visa kita yra pataisoma ir pasiekiama. Mokant kalba, zinant savo teises - zmogus niekada neprapuls biggrin.gif
Atsakyti