Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2009 06 19, 19:32)
Bronzatas tikrai - nebent visiskai porcelianine odyte, tai beige duos rudumo kazkiek. As su savo balta odele beige rutuliukus kaip lengva bronzata naudojau, bet man nepatiko, nes atspalvis i geltonuma. Bandziau ir presuotus beige - dar maziau patiko nei rutuliukai, bet rodos geltonumo maziau...

kazkurioje temoje maciau jus minejote kad drugelius naudojote (presuotus lyg)kad rudumo suteiktu, galvoju gal juos isigyti.
mano ta oda nei sviesi nei tamsi tokia vidutine, ***** buvo gerai EZ is pradziu ir galvos sau nesukau, bet paskui kaip pradejo berti doh.gif , tai dabar ir ieskau kazkokios priemones verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 06 19, 20:58)
kazkurioje temoje maciau jus minejote kad drugelius naudojote (presuotus lyg)kad rudumo suteiktu, galvoju gal juos isigyti.
mano ta oda nei sviesi nei tamsi tokia vidutine, ***** buvo gerai EZ is pradziu ir galvos sau nesukau, bet paskui kaip pradejo berti  doh.gif , tai dabar ir ieskau kazkokios priemones verysad.gif

Tai turbut sitoj temoj ir rasiau del drugeliu - man jie rudumo suteikia ir be jokiu nenormaliu geltonu atspalviu. O siaip daugiau man parudina nei beige. Jei domintu, turiu dar viena nauja pakuote, tai galeciau perleist (labai pigiai nesitikekit - parduociau uz tiek, kiek man kainavo + siuntimas (manau +-200Lt gautusi, tia tiek, kiek ir buvo Kristianoj ju kaina)).
Atsakyti
[quote=shopingas,2009 06 19, 21:33]
Tai turbut sitoj temoj ir rasiau del drugeliu - man jie rudumo suteikia ir be jokiu nenormaliu geltonu atspalviu. O siaip daugiau man parudina nei beige. Jei domintu, turiu dar viena nauja pakuote, tai galeciau perleist (labai pigiai nesitikekit - parduociau uz tiek, kiek man kainavo + siuntimas (manau +-200Lt gautusi, tia tiek, kiek ir buvo Kristianoj ju kaina)).

mes apie siuos snekam, jai taip tada as jums dar i az parasysiu ok
http://www.kaboodle....-voyage-compact

Atsakyti
man tiek Beige, tiek drugeliai vienodai nurudina. Kaktą tepu drugeliais, viską kitką Beige ir nėra jokio spalvų skirtumo schmoll.gif tik drugeliiai labiau švyti.
dbr esu vidutinė, su meteoritais ir norėdama nenusirudinčiau taip, kaip su bronzantu.

agvill, jei nori, kad nurudintų kaip EŽ, meteoritai ne išeitis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 06 19, 21:43)
mes apie siuos snekam, jai taip tada as jums dar i az parasysiu ok
http://www.kaboodle....-voyage-compact

Apie situos, tik pas mane rutuliukais jie - taip zymiai labiau apsimoka nei presuotus pirkt, nes netinkancius/nepatinkancius rutuliukus galima isimt ir pasireguliuot atspalvi pagal save. Be to, presuotoj turbut kokie 7g tik yra, o rutuliukuose 60g.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 06 19, 22:12)
aaaaaaaa as jau turiu rutuliukus cia puse ju nusipirkau isparduotuvei bet man jie nelabai
aciu jums uz info smile.gif

Tai rutuliukai bus taip pat, kaip ir presuota. Tas pats su visom limituotom ir su 'mythic' presuotais. Tie kitokie meteoritai, kur presuoti (mythic, pink ir beige) duoda kitoki efekta nei ju atitikmenys rutuliukais. Labai daugkas juos maiso ir galvoja, kad yra tas pats presuoti ir rutuliukais, bet siuo atveju jie skirtingi.

Va sitiek kitokie nei rutuliukai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 20 birželio 2009 - 00:04
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 22, 10:26)
sveikos merginos mirksiukas.gif truputi patersiu temuke poster_offtopic.gif gal kuri turite uz protinga kaina parduoti kokia tuscia dezute, tinkama meteoritus nesiotis rankineje blush2.gif norisi dienos  metu pasikoreguoti makiaza, bet ta popierine dezute rankineje kaip mat susitrins doh.gif

as tai padariau toki varianta, nuvariau i maxima (bet cia buvo prie gerus metus tad tikriausiai tokio dabar daikto gali nebut)
taigi tenais radau pudros dekliuko dydzio plastmasine dezute (ji panasi tokia kaip sumustiniu dezute bet apvali tokia nedydute)
taigi padalinau puse meteoritu ir i ja perpyliau ir nesiojusi dabar, dar buvau mascius kad i sita daikta butu patogu juos perpilt ir nesiotis
http://www.dooyoo.co...intense-masque/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 22 birželio 2009 - 11:23
QUOTE(agvill @ 2009 06 22, 12:23)
as tai padariau toki varianta, nuvariau i maxima (bet cia buvo prie gerus metus tad tikriausiai tokio dabar daikto gali nebut)
taigi tenais radau pudros dekliuko dydzio plastmasine dezute (ji panasi tokia kaip sumustiniu dezute bet apvali tokia nedydute)
taigi padalinau puse meteoritu ir i ja perpyliau ir nesiojusi dabar, dar buvau mascius kad i sita daikta butu patogu juos perpilt ir nesiotis
http://www.dooyoo.co...intense-masque/

bet kaukes dezute gal siek tiek didoka ax.gif rezgu plana nusipirkti kokios pigesnes firmos, gal essence, rutuliukus ir juos pakeisti meteoritais. aisku, gaila vien del dezutes moketi kokiu 20 litu, bet ka darysi.
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 22, 15:19)
bet kaukes dezute gal siek tiek didoka ax.gif rezgu plana nusipirkti kokios pigesnes firmos, gal essence, rutuliukus ir juos pakeisti meteoritais. aisku, gaila vien del dezutes moketi kokiu 20 litu, bet ka darysi.

jauciu krema koki papigiai nusipirk, jie visokiom patogiom dezutem supakuoti
krema kojom arba rankom sunaudot galima arba net ismest gal net 20litu nesiektu
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 22 birželio 2009 - 14:46
O man ziuriu jau baigia praeit meteoritomanija biggrin.gif Isbandzius esu labai daug rusiu, tai nebeidomus dalykas jau jie... Turiu tik goldus ir drugelius, bet abejus labai retai naudoju. Na goldus kiek dazniau, nes jei per tamsiai skruostus parudinu, tai jais pasviesinu....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 25, 03:46)
O man ziuriu jau baigia praeit meteoritomanija  biggrin.gif

kai nauji pasirodys, nekils noras bandyt? biggrin.gif

aš juos naudoju kaskart, kai dažausi rolleyes.gif man nesvarbu žiema, vasara.
Dbr beige ir butterfly rolleyes.gif
net nebemoku be jų dažytis, atrodo kažko trūksta ant veido rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 06 25, 22:27)
na tikiuos mane ne tik buteliukai dziugins  lotuliukas.gif  tikiuos, kad ir odyte graziai atrodys flirt.gif

mano oda graziai su meteorais atrodo, tik kad jau atsibodo man jie, tingiu tepliotis, tuo labiau kasdieni irnesakyk.gif
Atsakyti