QUOTE(agnite @ 2009 07 08, 12:55)
Skaitau ir vistiek nieko nesusigaudau
Norėčiau kad paskaistintų odą mano, tai kuriuos rinktis rektų?
Beje, ar presuoti meteoritai tą patį efektą suteikia ?
Ačiū
Skaistinimui siulyciau rintis tokius rutuliukus, kuriuose yra ivairiu spalvu, nes jos maskuoja odos nelygumus, raudoni, suteikia svytejimo ir pan - tokie meteoritai butu 'mythic', limituoto leidimo 'pucci', 'winter radiance', naujieji azijos rinkai skirti (uzstrigo pavadinimas).
Jei presuoti is tos pacios linijos kaip ir rutuliniai, tai efektas toks pat (bet cia taikytina tik limituoto leidimo). Isimtis yra tik 'Mythic' meteoritai, kurie yra tokioje pakuoteje:
'Mythic', 'beige' ir 'pink' esantys sioje pakuoteje yra truputi skirtingi nuo rutuliniu, nes cia visai kita kolekcija:
Pvz. 'beige' rutuliniai yra su blizguciu, o presuoti (kaip antroje foto) yra matiniai ir blizgutis tik paciame pavirsiuje (nusitrina su pirmu naudojimu).
QUOTE(*moon* @ 2009 07 08, 13:58)
Kai pirmakart isgirdau apie meteoritus, tai atrode kazkoks stebuklas. Bet kuo daugiau ju isbandziau, tuo supratau, kad tai eiline pudra. Aisku atradus savus, galima gera produkta turet. 'Mythic' man nepatiko nes nemaciau jokio efekto, 'beige' rutuliukai per daug geltonino, presuoti nieko ypatingo. Visi kiti bandyti irgi nebuvo kazkas, ko ieskojau. Vieninteliai pas mane like yra 'gold temptation' ir 'midnight butterfly' - va sitais dziaugiuosiu ir kito tokio produkto nesu radus.