Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Portishead @ 2009 07 02, 19:46)
Merginos, kurie rutuliniai meteoritai tamsesni - beige ar midnight butterfly pearls? ir kuriuose daugiau blizguciu? Naudoju beige rutuliukus, tai tie blizguciai nebepatinka, idomu ar buttertfly pearls ju tiek pat ar visgi maziau?  4u.gif

efektas abiejų labai panašus, tik Butterfly žyyymiai blizgesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 07 02, 19:24)
aisku neishbandzius nepasakysi kurie geriausi paciai. bet juk neprisipirksi visu. parduotuveje irgi neterliosies. meginuku neduoda kiek zinau

Nu o kodel negalima parduotuvej pasidazyt? Tai kaip tik taip lengviausia atsirinkt. Arba belieka skaityt atsiliepimus kokie koki efekta suteikia kokiai odai ir tada pirkt. Bet kai taip nepataikysi, tai daugiau vargo nei parduotuvej issibandzius zinot kokie tinka. Arba glaima SM isparduotuvej po koki 1/2 ar 1/3 nusipirkt ir isbandyt. wink.gif

QUOTE(agvill @ 2009 07 02, 19:28)
tai kad meginuku ir nebuna  smile.gif

Jei nebuna, tai gali is testeriu padaryt meginukus, nors LT jauciu konsultantes to nedaro.

QUOTE(Portishead @ 2009 07 02, 19:46)
Merginos, kurie rutuliniai meteoritai tamsesni - beige ar midnight butterfly pearls? ir kuriuose daugiau blizguciu? Naudoju beige rutuliukus, tai tie blizguciai nebepatinka, idomu ar buttertfly pearls ju tiek pat ar visgi maziau?  4u.gif

Atspalvis panasus, bet man drugeliai graziau padengia ir spalvyte rudesne (as nieko neisemus, nors kai kurios rozinius rutuliukus isima atskirai vietoj skaistalu naudot). Be to, jie man lygiau dengiasi - 'beige' dengesi ne taip lygiai ir man atspalvi i geltonuma suteikdavo. Nors del blizgumo, drugeliai blizgesni, bet kuo puikiausiai naudoju kasdienai (tik aisku tada nereiketu kitu blizgiu kosmetiniu priemoniu naudot ir atrodys saikingai).
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 07 02, 20:10)
efektas abiejų labai panašus, tik Butterfly žyyymiai blizgesni  smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2009 07 03, 00:53)

Atspalvis panasus, bet man drugeliai graziau padengia ir spalvyte rudesne (as nieko neisemus, nors kai kurios rozinius rutuliukus isima atskirai vietoj skaistalu naudot). Be to, jie man lygiau dengiasi - 'beige' dengesi ne taip lygiai ir man atspalvi i geltonuma suteikdavo. Nors del blizgumo, drugeliai blizgesni, bet kuo puikiausiai naudoju kasdienai (tik aisku tada nereiketu kitu blizgiu kosmetiniu priemoniu naudot ir atrodys saikingai).

Aciu Vitulka, shopingas 4u.gif 4u.gif
Va kad rudesni Butterfly tai super, bet kad blizgesni tai jau nelabai sad.gif dar su shimmeriu noriu atsisveikint, tai tu blizguciu kazkaip per akis sad.gif( aciu dar karta
Atsakyti
Na as irgi nusprendziau kad tu drugeliu nenoriu, nes man jau ir beige per blizgus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2009 07 02, 11:42)
O jus man pasakykite, prasau, na gal jau buvo apie tai kalbeta blush2.gif  - ar iskart ant odos be jokiu krem pudru galima teptis tuos rutuliukus  ax.gif  biggrin.gif ?

nemažai forumiečių jau atsakė į šį klausimą, bet pridursiu ir aš - krempudras naudoju tikria ne kasdien, tad meteoritus tepu tiesiog and kremu sudrėkintos odos, rezultatas mane tenkina thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau ir vistiek nieko nesusigaudau biggrin.gif
Norėčiau kad paskaistintų odą mano, tai kuriuos rinktis rektų?

Beje, ar presuoti meteoritai tą patį efektą suteikia ? smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=agnite,2009 07 08, 12:55]

Ačiū 4u.gif
[/quot
man asmeniskai beige meteoritai jie truputi rudumo duoda esu turejus ir mythic tai ka as zinau nesupratau as ju efekto tai pardaviau paskui, siaip tai reikia eiti ir bandyti, arba isparduotuveje puse porcijos nusipirkti nedaug kainuoja tai nors negaila jai paskui netinka, o presuoti tai vienas ir tas pats tik ju siektiek kiekis mazesnis ir netokie blyzgus kaip rutuliniai meteoritai
o siaip jai atvirai cia gal ir busiu sukritikuota, bet man asmeniskai meteoritai nieko gero, perdaug jau jie isliaupsinti ir isgirti, nesakau kad sssss..... bet ir nestebuklas kaip kitos merginos jau juos giria, siaip eiline nebloga pudra ir tiek jeigu paieskojus tai ir uz mazesne kaina galima kazka panasaus rasti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 08 liepos 2009 - 12:40
[quote=agvill,2009 07 08, 13:39]

Ačiū 4u.gif
[/quot
man asmeniskai beige meteoritai jie truputi rudumo duoda esu turejus ir mythic tai ka as zinau nesupratau as ju efekto tai pardaviau paskui, siaip tai reikia eiti ir bandyti, arba isparduotuveje puse porcijos nusipirkti nedaug kainuoja tai nors negaila jai paskui netinka, o presuoti tai vienas ir tas pats tik ju siektiek kiekis mazesnis ir netokie blyzgus kaip rutuliniai meteoritai
o siaip jai atvirai cia gal ir busiu sukritikuota, bet man asmeniskai meteoritai nieko gero, perdaug jau jie isliaupsinti ir isgirti, nesakau kad sssss..... bet ir nestebuklas kaip kitos merginos jau juos giria, siaip eiline nebloga pudra ir tiek jeigu paieskojus tai ir uz mazesne kaina galima kazka panasaus rasti
[/quote]
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nelabai ir as supratau ju poveikio tiesiog eiline pudra su blizguciais, nieko tokio nuostabaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2009 07 08, 12:55)
Skaitau ir vistiek nieko nesusigaudau  biggrin.gif

Beje, ar presuoti meteoritai tą patį efektą suteikia ?  smile.gif

Ačiū  4u.gif

Skaistinimui siulyciau rintis tokius rutuliukus, kuriuose yra ivairiu spalvu, nes jos maskuoja odos nelygumus, raudoni, suteikia svytejimo ir pan - tokie meteoritai butu 'mythic', limituoto leidimo 'pucci', 'winter radiance', naujieji azijos rinkai skirti (uzstrigo pavadinimas).

Jei presuoti is tos pacios linijos kaip ir rutuliniai, tai efektas toks pat (bet cia taikytina tik limituoto leidimo). Isimtis yra tik 'Mythic' meteoritai, kurie yra tokioje pakuoteje:
user posted image

'Mythic', 'beige' ir 'pink' esantys sioje pakuoteje yra truputi skirtingi nuo rutuliniu, nes cia visai kita kolekcija:
user posted image

Pvz. 'beige' rutuliniai yra su blizguciu, o presuoti (kaip antroje foto) yra matiniai ir blizgutis tik paciame pavirsiuje (nusitrina su pirmu naudojimu).

QUOTE(*moon* @ 2009 07 08, 13:58)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  nelabai ir as supratau ju poveikio tiesiog eiline pudra su blizguciais, nieko tokio nuostabaus  schmoll.gif

Kai pirmakart isgirdau apie meteoritus, tai atrode kazkoks stebuklas. Bet kuo daugiau ju isbandziau, tuo supratau, kad tai eiline pudra. Aisku atradus savus, galima gera produkta turet. 'Mythic' man nepatiko nes nemaciau jokio efekto, 'beige' rutuliukai per daug geltonino, presuoti nieko ypatingo. Visi kiti bandyti irgi nebuvo kazkas, ko ieskojau. Vieninteliai pas mane like yra 'gold temptation' ir 'midnight butterfly' - va sitais dziaugiuosiu ir kito tokio produkto nesu radus. thumbup.gif
Atsakyti
čia kaip kam. Pavyzdžiui, man Mythic - tikras atradimas.. juos atradus, jokių kitokių pudrų nebenoriu schmoll.gif rolleyes.gif nebent kitų rūšių meteoritus išbandyti wink.gif
Atsakyti
[quote=agvill,2009 07 08, 14:39]

Ačiū 4u.gif
[/quot
[/quote]

o gal galite is patirties pasakyti ka esate geresnio ir pigesnio radusi, manau daugumai merginu praverstu zinoti smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2009 07 08, 16:00)
o gal galite is patirties pasakyti ka esate geresnio ir  pigesnio radusi, manau daugumai merginu  praverstu zinoti smile.gif ?

man pvz. asmeniskai TBS rutuliniai bronziniai burbuliukai, siektiek panasus efektas aisku jie rysku efekta padaro, bet is esmes tas pats blyzgutis, dar kazkada turejus buvo galima sios firmos gaminiu rast sarmoi priekiaudavo dabar nera buvo tokia IVOSTIN kosmetika, tai turejau rutuline pudra ja taip pat atsimenu sudare roziniai ir bronziniai burbuliukai tai cia tas pats kaip PINK meteoritai, tai ir sakau kad jai paieskojus butu galima tikrai daug panasiu variantu rast ir zinoma siektiek pigiau.
Atsakyti