Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(Sistina @ 2009 07 08, 16:00)
o gal galite is patirties pasakyti ka esate geresnio ir  pigesnio radusi, manau daugumai merginu  praverstu zinoti smile.gif ?

Va yra tokia firma - Physician's Formula Pas juos produktai naturalus, yra Guerlain tipo pudryciu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 09, 00:18)
Va yra tokia firma - Physician's Formula Pas juos produktai naturalus, yra Guerlain tipo pudryciu.

Turiu viena pudryte - panasia i guerlain mythic, man nelabai schmoll.gif guerlaina zyyymiai geresnis
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 07 09, 23:56)
Turiu viena pudryte - panasia i guerlain mythic, man nelabai  schmoll.gif  guerlaina zyyymiai geresnis

Man ir Guerlain 'mythic' ir sios firmos atitikmuo vienodai nieko nedave, o vat ruda kaip blondiniu mozaikine pudryte tai labai panasus efektas - tik sioje gal maziau blizguciu nei Guerlain.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 10, 00:12)
Man ir Guerlain 'mythic' ir sios firmos atitikmuo vienodai nieko nedave, o vat ruda kaip blondiniu mozaikine pudryte tai labai panasus efektas - tik sioje gal maziau blizguciu nei Guerlain.

O man guerlain mythic tai labai patiko ir patinka, o sita schmoll.gif
Atsakyti
Ar Pearly White meteoritai tinka rausti megstanciai odai? Yra zalsvu ir violetiniu rutuliuku, tai jie turetu kazkiek pamaskuot raudoni g.gif Koks yra ju poveikis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 07 16, 16:45)
Ar Pearly White meteoritai tinka rausti megstanciai odai? Yra zalsvu ir violetiniu rutuliuku, tai jie turetu kazkiek pamaskuot raudoni  g.gif  Koks yra ju poveikis smile.gif

Manyciau jie panasia funkcija kaip ir 'Mythic' atlieka - taip pat paskaistina veiduka, pamaskuoja. 'Mythic' man jokio efekto nedave, sie pabalino kazkiek veiduka, bet is esmes tas pats.... Man nepatiko, bet zinau ne vienai jie tiko ir patiko.
Atsakyti
o va as isbandziau savo Emilio Pucci meteoritus ir pakolkas nu tikrai negaliu suprast koki efekta jie turetu suteikt g.gif
Atsakyti
merginos,o katra nors bandet pamiksuoti Guerlain mythic ir beige meteoritus?
as kazkada lyg maciau posta sia tema bet nepamenu geras derinukas ar nelabai.. ax.gif

pati mythic isigyjau.jau kelis metus vis norejau norejau, stai ir isytaikiau proga isigyti smile.gif tik karta pasimeginau, ant nepudruoto veido.tai dar nesupratau patiko ar ne biggrin.gif tik blizga,ko nelabai tikejuasi seip blush2.gif nemegstu blizgeti.
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 17, 15:27)
o va as isbandziau savo Emilio Pucci meteoritus ir pakolkas nu tikrai negaliu suprast koki efekta jie turetu suteikt g.gif

Sveiko veiduko + pamaskuoja ivairiaspalviai rutuliukai (panaisiai kaip 'pink' tik jie neturi spalvotu rutuliuku), bet padauginus nuo abeiju parsiuko efektas buna biggrin.gif As juos skruostam naudojau, bet toks nebutinas dalykas....
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 18, 11:41)
drinks_cheers.gif as irgi taip pradedu galvot....zodziu gavos reikia turet del turejimo doh.gif

Bet pabandyt smagu? wink.gif Bent as labai daug meteoritu rusiu isbandzius - visi del idomumo buvo. Aisku tikejausi kad kiekvieni tiks ir patiks, bet realybej pamatai kas tinka, o kas ne....
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 19, 00:17)
drinks_cheers.gif taip pat kaip ir sios vasaros LE, nu nepagaunu as kampo su jais, bet turet reikia lotuliukas.gif ir drugeliai stovi nenaudojami, nors ir pradziu buvo tas WoW faktorius biggrin.gif

Drugeliai man parudina, tai naudojami kaip lengvas bronzatas. Situ ne uz ka nepeiksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 19, 21:29)
Drugeliai man parudina, tai naudojami kaip lengvas bronzatas. Situ ne uz ka nepeiksiu  biggrin.gif

o as kai NC30 (37 vasara tongue.gif ) tai man nei uz ka jie neparudina, tik pablizgina, tai sakiau turiu diiiiidziule deze highlighterio lotuliukas.gif
Atsakyti