Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2009 09 13, 21:20)
As toki pastebejima parasysiu naujokems meteoritu srityje: NEPRASYKIT PATART KOKI ATSPALVI JUMS PIRKT PAGAL PLAUKU IR ODOS SPALVA - TAI NEIMANOMA! Juk kiekviena norim ir tikimes kitokio rezultato, tai siulau skaityt temas ir susirasit koki atspalvi, kurie meteoritai duoda, kurie tinkami visam veidukui, o kurie ne, kurie tik vakarui ir pan. Be to, per google galima susirast visu aprasymus, o daznai ir vaizdine medziaga yra.

Pritariu, tuo labiau, kad ir efektą jie duoda kiekvienai skirtingą. Pvz daug kam rutuliniai Beige tamsina veidą, o man nė lašo nepatamsino, nors esu šviesiaodė. Geriausia, išbandyti pačioms viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2009 09 15, 20:23)
Pritariu, tuo labiau, kad ir efektą jie duoda kiekvienai skirtingą. Pvz daug kam rutuliniai Beige tamsina veidą, o man nė lašo nepatamsino, nors esu šviesiaodė. Geriausia, išbandyti pačioms viską biggrin.gif

Na as irgi nepasakyciau, kad man tamsintu, nors esu sviesios odos ...
Atsakyti
user posted image
cia kurie meteoritai blush2.gif gal pucci ar klystu? bigsmile.gif labai grazus atrodo ir efekta isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2009 09 17, 23:14)
user posted image
cia kurie meteoritai blush2.gif  gal pucci ar klystu? bigsmile.gif labai grazus atrodo ir efekta isivaizduoju biggrin.gif

jeigu neklystu, cia - winter radiance (limited edition).
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 09 17, 23:20)
jeigu neklystu, cia - winter radiance (limited edition).

Tikrai taip. drinks_cheers.gif Del efekto, tai jie ledo karalienes veiduka padaro - esu baltaode, net vasara idegus lieku labai sviesi, tai man jie pabalindavo odyte dar papildomai. Nesuzavejo labai, nes norejosi daugiau sveikumo odytei suteikt (su jais nesveikai perbalus atrodydavau, jei uztepdavau ant neidegusios odos).... O siaip ir blizguciu juose yra nemazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 18 rugsėjo 2009 - 01:01
sveikos merginos! vis paskaitau jusu tema ir vis norisi isigyti meteoritus bet va vis dvejoju ax.gif kiek supratau meteorus galima naudoti kaip sausa pudra.... labai noriu isigyti drugelius blush2.gif ar nebus perdaug blizgejimo kasdien...
ir kiek skaiciau taip ir nesupratau pariskina veiduko trukumus ar ne.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 09 22, 18:58)
sveikos merginos! vis paskaitau jusu tema ir vis norisi isigyti meteoritus bet va vis dvejoju ax.gif  kiek supratau meteorus galima naudoti kaip sausa pudra.... labai noriu isigyti drugelius blush2.gif  ar nebus perdaug blizgejimo kasdien...
ir kiek skaiciau taip ir nesupratau pariskina veiduko trukumus ar ne.... doh.gif

isigyjant drugelius tai tikrai ne manau kad bus blyzgu kasdien, bet cia aisku kas kaip supranta ta blyzgejima pvz. man nu tas blyzgejimas nera ikyrus o va mano draugei sake jau per daug ikyru, cia kaip sakoma yra skonio reikalas (jei dvejojat kad bys blyzgu isigykit Beige meteoritus jie maziau blyzgus nei drugeliai ir mano akim tiek beige tiek drugeliu atspalvis vienodos tik tiek kad drugeliai blyzgesni)

siaip meteoritai sulygina veido odos spalva, paskaistina siektiek, dar geras dalykas makiazo sutvirtinimui (bent jau man)

bet svarbiausiai reikia isirinkti tinkamus meteoritus
Atsakyti
na as ir isigijau guerlain meteoritus mythic, labai patiko, grazus svytejimas :wub:laabbaai patiko thumbup.gif
atskaiciavau puse porcijos pardavimui, jei norte rasykite mirksiukas.gif nes man per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 09 22, 18:58)
sveikos merginos! vis paskaitau jusu tema ir vis norisi isigyti meteoritus bet va vis dvejoju ax.gif  kiek supratau meteorus galima naudoti kaip sausa pudra.... labai noriu isigyti drugelius blush2.gif  ar nebus perdaug blizgejimo kasdien...

As dar papildysiu agvill... ax.gif Kas del tu trukumu, tai manau sita lengvai galima buvo suprast perkaicius wink.gif Meteoritai neparyskina trukumu, bet priklausomai nuo rusies uzmaskuoja juos (o kiti tik sulygina veiduko spalvyte), BET jei tie jusu trukumai dideli (pvz spuoguotas veidas, issiplete kapiliarai), tai tokiu dalyku vien jie nepasleps visiskai - reikes ir kitu priemoniu. Beige man nepatiko, nes ju atspalvis i geltonuma (bent man ant odos gaunasi toks), o drugeliai i ruduma, bet velgi kaip kam ir kaip ant kokios odos - kai kas yra pasisake, kad isvis be blizgesio drugeliai daugiau nieko neduoda.

Drugeliai blizgus, bet jei visa kita makiaza darysite neblizgu, tai puikiai tiks ir dienai, bet jei seseliai, blizgis ir skaistalai blizgus, tai jau bus nekas... As ziema kuo puikiausiai naudojau drugelius kasdienai - atrodziau sveikai idegus ir tas blizgesys vietoj buvo.
Atsakyti
zadu atsisiust meteoritus, bet dabar jau neisirenku kuriuos siustis noriu kad veidukas graziai blizgetu, o nebutu prirudintas, ar is beige galiu to tiketis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_simute_ @ 2009 09 29, 21:35)
zadu atsisiust meteoritus, bet dabar jau neisirenku kuriuos siustis noriu kad veidukas graziai blizgetu, o nebutu prirudintas, ar is beige galiu to tiketis? smile.gif

gal geriau drugeliai butu jie grazesni ruduma duoda ir blyzga graziai, nors ir beige bent man grazu ruda atspalvi suteikia ir blyzga graziai

o jai kalbant apie ruduma tai ar beige ar drugeliai nera bronzantas, tad nera ko nerimaut, kad busit nurudus, meteoritai duoda tik atspalvi, as pvz.ant bronzanto dar tepu beige rutuliukus tai nesu nuskrudus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 29 rugsėjo 2009 - 21:16

i 
Tema sutvarkyta. Spaminės, komercinės žinutės ištrintos. Meteoritus perkam/parduodam Skelbimų lentoj;)
Atsakyti