Įkraunama...
Įkraunama...

Rutulinės pudros

QUOTE(shopingas @ 2009 10 09, 19:23)
Kad visi jie blizgus tokiu metu: 'midnight diamond', 'winter radiance', 'gold temptation', 'midnight butterfly' ir tt (na juk sventes, tai reikia blizget  biggrin.gif ).

Gold Temptation, Butterfly nepasakyčiau, kad blizgūs. Na jie blizgūs, bet tas blizgėjimas ne blizgučių, o vientisas toks smile.gif
šitie naujieji ant rankos negražiai atrodo, į ružavumą g.gif
aš ne LT, manau, kad čia greičiau jie atsiras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 09, 19:59)
Gold Temptation, Butterfly nepasakyčiau, kad blizgūs. Na jie blizgūs, bet tas blizgėjimas ne blizgučių, o vientisas toks  smile.gif
šitie naujieji ant rankos negražiai atrodo, į ružavumą  g.gif
aš ne LT, manau, kad čia greičiau jie atsiras  ax.gif

Sie dveji mano mylimiausi meteoritai, bet tikrai blizgus - 'gold temptation' vientisesni blizgejimas, 'midnight butterfly' yra ir pavieniu pasimetusiu blizguciu, bet irgi daugmaz vientisas blizgesys. Siaip visi tie kalediniai man vienodai blizgus atrodo, bet saikingai naudojant tinka ir diena....

Del naujuju, tai man idomu kaip gyvai atrodys, nes gi kiekvienai kitaip... As irgi tikiuosiu, kad cia pasirodys greitu metu - nors keistai kazkurios kolekcijojs net nebuvo parduotuvese. Isvis Sephora neturejo jos. Bet kaledine manau visur bus, tik reikia spet uzgirebt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 07, 23:43)
Kokia grazi dezute  wub.gif Bet is meteoritu spalvois atrodo bus panasu i drugelius tik maziau blizgesio arba i 'beige'... Jau matyt apsiraminau as su jais, nes kazkaip nebespurda sirdis naujiena pamacius...

o, naujiejie meteorai wub.gif wub.gif
aha, kazkos mixas tarp beige ir drugeliu bigsmile.gif
apsiraminau ir as su meteorais, bet vis tiek reikes pirkti, vien del dezutes grozio biggrin.gif biggrin.gif
shopingas, duok zinia, kai pasirodys jie jav, reikes jamti is ten bigsmile.gif
Atsakyti
tie meteoritai veido svytejimo efekta duoda?
Atsakyti
QUOTE(Mantila @ 2009 10 10, 23:25)

O jus daugiau paskaitykite ir rasite ar duoda švytėjimo ar ne. Nes čia labai daug apie tai kalbėta.
Atsakyti
QUOTE(Mantila @ 2009 10 10, 22:25)

ziurint koki ta svytejima jus isivaizduojate, jei vientisa perlamutrini svytejima, tai tikrai tie meteoritai neduoda
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 10 11, 17:02)
ziurint koki ta svytejima jus isivaizduojate, jei vientisa perlamutrini svytejima, tai tikrai tie meteoritai neduoda

nu kodėl neduoda...duoda, bet ne visi. Gold Temptation suteikia tokį švytėjimą. Man jis perlamutrinis rolleyes.gif
o ne į temą švytėjimą suteikia shimer'iai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2009 10 11, 17:02)

Tikrai yra tokiu, kurie duoda vientisa perlamutrini svytejima. Juk meteoritu tiek o tiek rusiu....

Dedu realias foto - labai sunku nufotografuot toki dalyka, bet atrodo matosi (ant rieso 'Midnight butterfly', o ant plastakos 'Gold temptation'):
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 11 spalio 2009 - 17:42
QUOTE(shopingas @ 2009 10 11, 18:40)
Tikrai yra tokiu, kurie duoda vientisa perlamutrini svytejima. Juk meteoritu tiek o tiek rusiu....

Dedu realias foto - labai sunku nufotografuot toki dalyka, bet atrodo matosi (ant rieso 'Midnight butterfly', o ant plastakos 'Gold temptation'):
user posted image
user posted image

kaip supratau ta pacia rankyte padazet ir su vienais, ir su kitais? is arti ziurint, tikrai blizgus
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 10 12, 15:48)
kaip supratau ta pacia rankyte padazet ir su vienais, ir su kitais? is arti ziurint, tikrai blizgus

Aha, pacia ranka (kairej) drugeliais, o plastaka (desinej) goldais. Idejau 2 foto, kad gal kurioj is ju aiskiau matysis tas. Labai sunku toki dalyka pagaut su foto (ypac blicas maiso, o be blico visai nesimato - nebuvo vyro namie, tai as kaip isejo,taip fotografavau)...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 10 12, 16:18)
Aha, pacia ranka (kairej) drugeliais, o plastaka (desinej) goldais. Idejau 2 foto, kad gal kurioj is ju aiskiau matysis tas. Labai sunku toki dalyka pagaut su foto (ypac blicas maiso, o be blico visai nesimato - nebuvo vyro namie, tai as kaip isejo,taip fotografavau)...

isiziurejus tai matosi, kad Gold`u blizgejimas vientisesnis, o drugeliu blizgiukai didesni, stambesni siek tiek. man tai grazu kad zvilga wub.gif
Atsakyti
Naujieji Guerlain ziemos meteoritai smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti