QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 08, 15:24)
Taip mano asmeninis poziuris,kad jokiu parduotuviniu tyreliu as uz sveika ir sviezu maista.
O keliaujant su vaikais renkuosi itin gerus viesbucius,kad atitiktu kainos ir kokybes santyki.
Tad ka tik garuose isvirtos darzoves,sviezia mesyte man priimtiniau.
Bet kiekvienio teise rinktis
parduotuvines tyreles ar virtos is parduotuviniu darzoviu, tai vienas ir tas pats beveik, tik tyreles kur kas labiau tikrina dar. Aisku, jei soda savo turite tai kitas reikalas, zinot kas jusu darzovese yra, bet ne visi tuo uzsiima. O kelionese po trecio pasaulio salis tai tik pirktines mazuciui vaikui ir ne kitaip mano manymu.
Apie geru viesbuciu kainos ir kokybes atitikima, as galeciau labai daug papasakoti. Nu bet apsiribokim tuo, kad po vakarienes geriausiam tam tikros salies viesbutyje ir siaip garsiame visam pasaulyje pravemiau ir praviduriavau dvi paras, taip kad net is tuliko iseiti bijojau - nors siaip esu labai labai atspari visokioms bakterijoms ir t.t.. Arba cia JAV, salia musu esanciame viesbutyje, kur irgi pats brangiausias ko gero visoj didelej musu valstijoj, istorinis tipo, i restorana be kokiu $500 dviem zmonem geriau net neiti ir t.t. O jei dar vyno nori tai is vis i keturzenkles sumas nueisi, rado virtuvej ziurkiu, tarakonu. indu plovimo pazeidimo ir dar visa puokste "gerio". As tikrai nesu paranojike, kaip zinia jau kalbejom, kad as net vaistu nesivezioju ilgiausio saraso keliaudama kaip dauguma cia, bet 8 men kudikis mano restoraninio maisto nevalge

nei cia JAV nei keliaujant kazkur po trecio pasaulio salis. Valge tai kas pagaminta mano rankom, arba kas parduotuvej jau patikrinta - o ne siaip restorane, ir tuo labiau bufete.