Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(MichGirl @ 2010 02 08, 19:04)

saviske as dabar irgi maitinciau viesbucio maistu, bet tikrai ne kai jai 8 menesiai buvo. Dietinis ne dietinis, ne apie tai kalba cia net eina.

jei klause turbut jau mamyte duoda tyreles.Juk kiekvienas skirtingai pradeda primaitinti
Mano vaiko maistas dar tokio amziaus buvo mamytes pienukas. 4u.gif
Bet....kaip visada nukrypstama nuo pagrindiniu klausymu i bereikalingas diskusijas,poto tik moderatorem darbo yra -pratrinti bereikalingas diskusijas.
Tad nenukrypkim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 08, 15:24)
Taip mano asmeninis poziuris,kad jokiu parduotuviniu tyreliu as uz sveika ir sviezu maista.
O keliaujant su vaikais renkuosi itin gerus viesbucius,kad atitiktu kainos ir kokybes santyki.
Tad ka tik garuose isvirtos darzoves,sviezia mesyte man priimtiniau.
Bet kiekvienio teise rinktis mirksiukas.gif

parduotuvines tyreles ar virtos is parduotuviniu darzoviu, tai vienas ir tas pats beveik, tik tyreles kur kas labiau tikrina dar. Aisku, jei soda savo turite tai kitas reikalas, zinot kas jusu darzovese yra, bet ne visi tuo uzsiima. O kelionese po trecio pasaulio salis tai tik pirktines mazuciui vaikui ir ne kitaip mano manymu.

Apie geru viesbuciu kainos ir kokybes atitikima, as galeciau labai daug papasakoti. Nu bet apsiribokim tuo, kad po vakarienes geriausiam tam tikros salies viesbutyje ir siaip garsiame visam pasaulyje pravemiau ir praviduriavau dvi paras, taip kad net is tuliko iseiti bijojau - nors siaip esu labai labai atspari visokioms bakterijoms ir t.t.. Arba cia JAV, salia musu esanciame viesbutyje, kur irgi pats brangiausias ko gero visoj didelej musu valstijoj, istorinis tipo, i restorana be kokiu $500 dviem zmonem geriau net neiti ir t.t. O jei dar vyno nori tai is vis i keturzenkles sumas nueisi, rado virtuvej ziurkiu, tarakonu. indu plovimo pazeidimo ir dar visa puokste "gerio". As tikrai nesu paranojike, kaip zinia jau kalbejom, kad as net vaistu nesivezioju ilgiausio saraso keliaudama kaip dauguma cia, bet 8 men kudikis mano restoraninio maisto nevalge schmoll.gif nei cia JAV nei keliaujant kazkur po trecio pasaulio salis. Valge tai kas pagaminta mano rankom, arba kas parduotuvej jau patikrinta - o ne siaip restorane, ir tuo labiau bufete.
Atsakyti
Beabejo,kad visko buna ir visko visur pasitaiko.
Ten kur keliavau su vaikais apie situos viesbucius nei vieno blogo atsiliepimo ar tuo labiau apsinuodijimo atveju nebuvo paviesinta(o zmones juk greitai reiskia nepasitenkinima).Mano pacios skrandis itin jautrus-as privalau labai atidiziai rinktis maista,kad butu sviezia,sveika ir beabejo skanu t.t.Tad situos viesbucius galiu rekomenduoti.
O tyreles niekam nerekomenduosiu,nes kad ir patikrinta tai visgi nera nei sviezia nei labai jau itin sveika,kad ir butu uzdeta ekologiskas zenkliukas.
Mano vaikai uzaugo be ju,uztat dabar jiems bet kokio s...atsiprasant neikisi.
Bet TEMA NE APIE TAI.
PASIKEITEME NUOMONEMIS IR UZTEKS.
Kiekvienas lieka prie savosios ir kiekvienas sprendzia uz savo vaikus nuo kada jiems duoti papildoma primaitinima ,koki maista ir kiek.

Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 09, 01:19)
Ten kur keliavau su vaikais apie situos viesbucius nei vieno blogo atsiliepimo ar tuo labiau apsinuodijimo atveju nebuvo paviesinta(o zmones juk greitai reiskia nepasitenkinima).Mano pacios skrandis itin jautrus-as privalau labai atidiziai rinktis maista,kad butu sviezia,sveika ir beabejo skanu t.t.Tad situos viesbucius galiu rekomenduoti.
O tyreles niekam nerekomenduosiu,nes kad ir patikrinta tai visgi nera nei sviezia nei labai jau itin sveika,kad ir butu uzdeta ekologiskas zenkliukas.
Mano vaikai uzaugo be ju,uztat dabar jiems bet kokio s...atsiprasant neikisi.
Bet TEMA NE APIE TAI.
Kiekvienas lieka prie savosios ir kiekvienas sprendzia uz savo vaikus nuo kada jiems duoti papildoma primaitinima ,koki maista ir kiek.

jeigu tu neapsinuodijai nereiskia gi, kad ten 100% svaru. gali virejas bet kada pamirsti nusiplauti rankytes tam Egipto tulike, ar nusiciaudeti ne ten kur reikia ir t.t. o 8 men vaikiukai dar labai jautrus tokiems dalykams. Keista, kad mama kuri taip bijo, jog savaite pavalges pirktines tyreles vaikas prisivalgys "nesviezio ir nesveiko" maisto lengva ranka duoda ta kas neaisku nei kur auginta (ar tikrai zinoma, kad ekologishka?), nei kaip virta (ar tikrai zinoma kad neisvirtos tos darzovytes pries tris dienas ir vis pasildomos, nes kaip itariu tai nera labai populiarus maistas graibstyte graibstomas?) nei kieno rankom ciupineta iki patenkant ant stalo. Siaip pamastymui cia.. as Gerber ar panasia firma pasitikiu tikrai labiau negu trecio pasaulio saliu viesbuciu virejais.

Atsakyti
Tai jūs man, tundrai , paaiškinkit, kas tikrai žinot-ar tikrai neleis man į lėktuvą įsinešti pasidaryto 180 ml mišinuko g.gif blush2.gif ? Labai patogu juk taip-vaikas pradėjo zirzt, ištraukei ir sugirdei.
Ar tikrtai kažkam liepė išpilti????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 02 09, 07:41)
jeigu tu neapsinuodijai nereiskia gi, kad ten 100% svaru.

Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 09, 06:19)
Ten kur keliavau su vaikais apie situos viesbucius nei vieno blogo atsiliepimo ar tuo labiau apsinuodijimo atveju nebuvo paviesinta(o zmones juk greitai reiskia nepasitenkinima).

reikia moketi issiskaityti
Papildyta:

pakartosiu dar karta si savo posta

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 02 09, 06:19)
Bet TEMA NE APIE TAI.

Papildyta:
o dabar i tema

QUOTE(Singė @ 2010 02 09, 10:12)
Tai jūs man, tundrai , paaiškinkit, kas tikrai žinot-ar tikrai neleis man į lėktuvą įsinešti pasidaryto 180 ml mišinuko g.gif  blush2.gif ? Labai patogu juk taip-vaikas pradėjo zirzt, ištraukei ir sugirdei.

kiek skridau vaikui atsigerti daugiau virs normos isinesti visada leisdavo.Tik liepdavo paragauti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nezinau ar i ta tema pataikiau, jei ne- tai bukit geros nukreipkit mirksiukas.gif

Gal zinot kur isigyti graziu vaikisku lagaminu? Reikia dovanu mergaitei. Per google ieskojau, bet pasirinkimas labai skurdus, bent jau ten kur radau. Per daug vaikiski netinka, nes ji jau tokia pusiau panele - 6m. biggrin.gif Tai reikia kazko per viduri.

Buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2010 02 09, 14:24)
Sveikos 4u.gif

Nezinau ar i ta tema pataikiau, jei ne- tai bukit geros nukreipkit mirksiukas.gif

Gal zinot kur isigyti graziu vaikisku lagaminu? Reikia dovanu mergaitei. Per google ieskojau, bet pasirinkimas labai skurdus, bent jau ten kur radau. Per daug vaikiski netinka, nes ji jau tokia pusiau panele - 6m. biggrin.gif  Tai reikia kazko per viduri.

Buciau labai dekinga uz patarimus 4u.gif

graziu maciau Akropolyje ten kur prekiauja Samsonite lagaminais.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 09, 05:12)
Tai jūs man, tundrai , paaiškinkit, kas tikrai žinot-ar tikrai neleis man į lėktuvą įsinešti pasidaryto 180 ml mišinuko g.gif  blush2.gif ? Labai patogu juk taip-vaikas pradėjo zirzt, ištraukei ir sugirdei.

siaip turetu leisti, nebent kazkas ta diena nutiks kur pasaulyje ir apsauga labiau sugrieztes, arba siaip pataikysi ant kokio super griezto dedes. tokia teise jie turi ir as macius savo akim kai vandeni liepe ispilti truputi didesniam vaikui skirta, nes jo buvo per daug - paaiskinimas buvo, kad vandens yra pakankamai pirkti praejus apsauga ir taip pat lektuve nemokamai.

del sumaisyto misinio jau sakiau, ziurek ne mamos patogumo, o vaiko skrandzio. negalima misiniu laikyti ilgiau negu valanda jeigu jie ne saldytuve. susimaisyti is miltuku sviezio, tik mazdaug 20 sekundziu darbas, jei viska atsimatavus turi.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 02 09, 22:03)

del sumaisyto misinio jau sakiau, ziurek ne mamos patogumo, o vaiko skrandzio. negalima misiniu laikyti ilgiau negu valanda jeigu jie ne saldytuve. susimaisyti is miltuku sviezio, tik mazdaug 20 sekundziu darbas, jei viska atsimatavus turi.

taip, dėl to tu teisi. Bet aš galvoju vežtis termosiuką, į kurį įsdėčiau tą mišinuką. Tiesiog įlipus į lėktuvą po kokio pusvalandžio pamaitinčiau.
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2010 02 09, 16:29)
taip, dėl to tu teisi. Bet aš galvoju vežtis termosiuką, į kurį įsdėčiau tą mišinuką. Tiesiog įlipus į lėktuvą po kokio pusvalandžio pamaitinčiau.

tai termose dar blogiau negu siaip buteliuke, nes silta terpe laikosi, dar greiciau rugsta wink.gif

o siaip jei oro uoste darysi tai nieko tokio zinoma galesi vaikui greit ir sumaitinti, bet jei dar namie, tai per ilgai gautusi. geriausia tai kazkur susipakuoti misinumo sauso dozes, paskui tik suberei sukratei ir viskas. smile.gif jei nereiks matuotis is skarbonkes dideles tai rupestis vienas ir atkris smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, labai reikia patarimo, 5dieni iskrendam i Egipta, dabar apsiziurejau kad i lagamina netelpa babay bjorn gultuko remas, gal kad zinot, ar galima ji imti i kaip rankini bagaza?
Ir dar vienas klausimelis mamoms keliavusioms su kudikiais, ar reikalingas sterilizatorius viesbuty, ar uztenka verdanciu vandenuku perpilti buteliukus ir ciulptukus?
Lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti