QUOTE(mamucis @ 2010 02 10, 18:43)
[COLOR=blue][COLOR=red]
1. Ziurint kokioj saly.Poilsinese kelionese (viesbuciuose, ju kambary) tokiu dalyku NERA (Turkijoje, Graikijoje, Egipte, Tenerifeje, jei emete ne apartamentus). Todel prasau nedezinformuoti mamu

Taip, baruose galima gauti verdancio (80-90 laipsniu) vandens, bet, mamoms, kas su kudikiu misiniais, verta veztis arbatinius ir atsivirintvandenuka (butelini) pacioms.
Dazniausiai keliavau i 4-5* viesbucu. Nei vienam nemaciau nei blendero, nei pieno sildytuvo. Gal jus emete deluxe viesbucius? Tiesiog neklaidinkite mamu, to eliniam 4-5* viesbutye nera!
2. ne? nes man is pacios postu istrigo labai, kad maitinai indijoje kiausiniene/omletu jei neklystu 9-10 men vaika. Isiminiau todel, kad to meu kiausinio dar net nedaviau saviskei, juolab svecioj saly keptas dalykas.....Dabar, ziuriu, radikaliai pakeitei nuomone....
1. gerai, kad jus visuose viesbuciuose spejot visus kambarius apziureti

niekas gi nesako, kad visur buna, lengviausia suzinoti pasiskambinus i pati viesbuti arba kartais ju puslapyje info buna. Ir ne zvaigzdutese esme, aparatus as macius ir 2 zvaigzduciu viesbutukuose ir brangesniuose 4 ar 5* kurortuose. Kokia cia dezinformacija, nelabai suprantu, gi niekas neteigia kategoriskai, kad bus ir ne kitaip

Siaip idomumo delei ivesk i google "greece (ar kokia kita sali) hotel coffee maker" ar kazka panasaus ir pasiziurek koks skirtingas viesbuciu turinciu si reikala spektras. Nera vienos taisykles, kad tiek zvaigzduciu ji turi, o tiek jau ne, ir dar salis vardinti...
2. oho seklys morka, virs metu senumo posta atsimena kur ir kuo as kur vaika maitinau

. tik viena mat suklydai jai nebuvo nei 9 nei 10 men, o be dienu keliu 1m jau. Taigi del kiausiniu viskas OK, nes jei ir valge juos tai tik trynius, o tuos jau tikrai galima nuo kur kas anksciau, baltymu tik nerekomenduoja iki metu - del to as tikrai niekad neprimaitinau vaiko nieko anksciau nei rekomendacijos bendros apeme, nemaciau kur skubet, todel del to prasau nesikabinet. Siaip per puse keliones ji atsisake valgyti tyreles kazkodel jai iprastas (nu pasijuto suaugus gal, ka as zinau, tiesiog nebenorejo daugiau leliukisko maisto), tai teko maitinti maistu normaliu: nes pasirinkimas buvo arba kazka duoti is restorano ar pas zmones namie pagaminto, arba tik MP maitinti ir daugiau niekuo - nes tyreles jai iki tol iprastas spjaudavo toliau nei mate. Bet cia klausimas ir kalba ejo apie 8 men leliuka (taigi vel klausimas kyla prie ko cia mano vaikas?), kaip zinia ju skrandziai dar labai labai smarkiai skiriasi nuo metinuko ir paprastai jie trinto maisto dar neuzprotestuoja tokio amziaus, kad restoraniniu maistu gelbetis reikia, nereikia apsimesti, kad nesuprantat apie ka kalba eina. 8 men mano vaikas valge koses, ir kur ejom ar keliavom visur viska vezemes tik savo, butent ta ir parasiau, tai nesuprantu prie ko cia kibti bandai?. Nesuprantu kam kabinetis ir prikaisioti 4 men vyresnio vaiko meniu, kai as aiskiai pasakiau, jog mano 8men (o ne metinuke) nevalge nieko is kitos aplinkos nei iprasta? Senos nuoskaudos lenda, ar ka?