Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(Danielle @ 2010 02 24, 15:58)
Sveiki.
Čia gal kaip kuriam vaikui,ir gal priklauso nuo metų laiko kada skrendi g.gif Mano dukrai yra atopinis dermatitas,turim bėdų su oda,bet per visą 12 val.kelionę (į vieną pusę) nebuvo jokių problemųBet mes skridom vasarą.

Mes irgi atopikai doh.gif atgal skrendant puse velnio buvo,bet i prieki kai skridom,tai labai odyte issausejus buvo..
Atsakyti
sveiki, dar karta pasikartosiu, si menesi vykstam i japonija ir skrydis trunka 10 valandu, gal galite patarti, kaip uzimti vaika bent 6 valandas, nes tikiu, kad jis tiek nemiegos, vaikui 2 metai... ir dar klausimelis, mes is lietuvos i helsinki kur salta, o japonijoje temperatura jau ir + 20 laipsiu, kaip rinktis drabuzius? labai lauksiu patarimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaS @ 2010 03 02, 07:00)
sveiki, dar karta pasikartosiu, si menesi vykstam i japonija ir skrydis trunka 10 valandu, gal galite patarti, kaip uzimti vaika bent 6 valandas, nes tikiu, kad jis tiek nemiegos, vaikui 2 metai... ir dar klausimelis, mes is lietuvos i helsinki kur salta, o japonijoje temperatura jau ir + 20 laipsiu, kaip rinktis drabuzius? labai lauksiu patarimu  4u.gif

kuo uzimti tai jus geriausiai zinot, nes jusu vaikas. manishke dvimetine, tai jai ivairiausi lipdukai labai patinka su jos pazistamais gyvunais ir personazais. nuperki lipduku knygele ir ilgai ji ten su jais krapstosi. taip pat kreideles, tusinukai, markeriai visokie piesia ir piesia istisai. taip pat magnetine piesimo lentute tokia maza pas mus yra, tai visaga pasiimam kai ilgiau kur buti reikia, sau paiso ramiai tada. O siaip tai lektuve tv bus, greiciausiai individualus, tai buna ten ir vaikams filmuku visokiu, tai paziures juos gal. Uzkandziu pasiimkit visokiu, ypac tokiu, kur bet koki ozi sutramdo. kad issaugoti savo ir kitu zmoniu ausis gali prireikti nusizengti savo auklejimo taisyklem ir nusipirkti vaiko gera elgesi, kuriam laikui. wink.gif

del rudu, tai striukes vilniaus oro uoste dekit i lagamina ir tiek. bukit kelnem ir megztiniais, o atskride i vieta nusirengsit megztukus jei per karsta bus. Kelnes prie +20 nera per karsta dar smile.gif
Atsakyti
Merginos, tikriausiai paskutinį klausimą prieš kelionę užduosiu. blush2.gif : Ar įleis mane į lėktuvą su šitais daiktais, įdėtais į tašiuką: 125 ml buteliukas su arbatėle; 210 ml buteliukas tik su milteliais; tyrelė 130ml; daržovienė 130 ml; keli duoniukai.
AČIŪ. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 08 kovo 2010 - 21:27
QUOTE(Singė @ 2010 03 08, 15:09)
Merginos, tikriausiai paskutinį klausimą prieš kelionę užduosiu. blush2.gif : Ar įleis mane į lėktuvą su šitais daiktais, įdėtais į tašiuką: 125 ml buteliukas su arbatėle; 210 ml buteliukas tik su milteliais; tyrelė 130ml; daržovienė 130 ml; keli duoniukai.
AČIŪ. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pagal viska negali virsyti normos (100ml), bet realiai as macius, kad kabinosi tik 1 karta prie kiekio prie mamos, siaip jei mato, kad su vaiku tai praleidzia, svarbu visus skyscius sudet atskirai i permatoma maiseli ir isimti is krepsio, kad atskirai praskanuotu. kartais papraso paragauti prie ju ir t.t.

del miltuku buteliuke, jokiu problemu ar apribojimu tam.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 03 08, 22:58)
pagal viska negali virsyti normos (100ml), bet realiai as macius, kad kabinosi tik 1 karta prie kiekio prie mamos, siaip jei mato, kad su vaiku tai praleidzia, svarbu visus skyscius sudet atskirai i permatoma maiseli ir isimti is krepsio, kad atskirai praskanuotu. kartais papraso paragauti prie ju ir t.t.

O nereikia i specialu maisiuka deti kur oro uostuose buna (juk buna?) ? Ar i bele koki permatoma tinka?
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 03 08, 22:58)

Man tai toks kausimas-sudedu viską į maišelį, praskanuoja. O lėktuve išsiimt galima, kad vaikui sugirdyt? Neįkertu aš tos naujos sistemos. Kiek kartų viena skridau, viskas aišku, o šitos tvarkos nesuprantu.
Mažiui susikrausiu mišiniui vandens į maišiuką, o didiesiems pirksiu jau praėjusi patikrinimą? Tada leis įsinešt?
Atsakyti
QUOTE(Shypsnele @ 2010 03 09, 03:31)
O nereikia i specialu maisiuka deti kur oro uostuose buna (juk buna?) ? Ar i bele koki permatoma tinka?

ne, dar neteko man matyti, kad neleistu kitu maiseliu. as visada imdavau tiek tiek didesni negu aprasyti, su tokiu kaip uztrauktuku ir niekur pasaulyje problemu nebuvo, gi tik tam kam matytu apsauga ka ten turi.

QUOTE(Song @ 2010 03 09, 08:28)
Man tai toks kausimas-sudedu viską į maišelį, praskanuoja. O lėktuve išsiimt galima, kad vaikui sugirdyt? Neįkertu aš tos naujos sistemos. Kiek kartų viena skridau, viskas aišku, o šitos tvarkos nesuprantu.
Mažiui susikrausiu mišiniui vandens į maišiuką, o didiesiems pirksiu jau praėjusi patikrinimą? Tada leis įsinešt?

taip taip perejus apsauga galit daryt ka norit, cia tik tam, kad jiems tie skysciai visi vienoj vietoj butu ir aiskiai matytusi, o jau parejus laukiamojoj salej ir lektuve galit daryt ka norit. taip pat viskas ka perkat jau praeje apsauga yra patikrinta ir jiema apribojimu jokiu nera.
Atsakyti
sveiki, balandi skrendam su maze i londona, i stansted oro uosta, kas jau esat buve gal galit patarti, ar man bus patogu veztis ir sketuka, nes sakau kad nebutu jokiu laiptu ar vietu kur reikes vezima nesti o ne stumti, vistiek dar ir tase ir lelius ir vezimas, o dar jei ir bagaza pasimsiu tai viskas doh.gif nors mums jo lb reiketu, bent jau laukime patogiau.
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 03 27, 03:07)
sveiki, balandi skrendam su maze i londona, i stansted oro uosta, kas jau esat buve gal galit patarti, ar man bus patogu veztis ir sketuka, nes sakau kad nebutu jokiu laiptu ar vietu kur reikes vezima nesti o ne stumti, vistiek dar ir tase ir lelius ir vezimas, o dar jei ir bagaza pasimsiu tai viskas doh.gif  nors mums jo lb reiketu, bent jau laukime patogiau.

visur yra liftai ten kur ir laiptai yra, o jei liftas neveiktu ar ka, tai pades zmones arba oro uostu darbuotujai, jokiu problemu, zmones labai geranorishki ir paslaugus mamai vienai su vaiku keliaujanciai.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 03 27, 20:03)
visur yra liftai ten kur ir laiptai yra, o jei liftas neveiktu ar ka, tai pades zmones arba oro uostu darbuotujai, jokiu problemu, zmones labai geranorishki ir paslaugus mamai vienai su vaiku keliaujanciai.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 03 27, 09:07)
sveiki, balandi skrendam su maze i londona, i stansted oro uosta, kas jau esat buve gal galit patarti, ar man bus patogu veztis ir sketuka, nes sakau kad nebutu jokiu laiptu ar vietu kur reikes vezima nesti o ne stumti, vistiek dar ir tase ir lelius ir vezimas, o dar jei ir bagaza pasimsiu tai viskas doh.gif  nors mums jo lb reiketu, bent jau laukime patogiau.

Ten beveik visur yra liftai ir eskalatoriai.
Atsakyti