QUOTE(MichGirl @ 2010 04 01, 22:10)
na ir? mano nuomone tuo klausimu nesikeicia sita paskaicius. nujunkant vaika nuo mamos pieno, jam reikia extra meiles ir glamoniu ir buckiu is mamos, o ne visai pradingti jam is akiu
Cia gal daugiau kitoms mamytems sitas straipsniukas

toms Mamytems,kurios yra lankscios,ne kategoriskos ir moka priimti kitu nuomones ir jas prisitaikyti bent jau dalinai sau ir savo situacijai.
Beje sitas blogas ir jos autore verta didziulio demesio,daug patarimu,straipsniu ir kt. labai pravercia turint vaikuciu bei prapleciant akirati mamytems
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2010 04 02, 02:03)
norint galima bet kame velnia izvelgti ir tycia ar netycia pagalvoti nebutu dalyku paskaicius, nepatinka mano nuomone ar komentaras ir iskart isizeidziat, analizuojat nepazistamo zmogaus asmenybe, tu tipo tokia ir anokia, ir kitose temose taip sneki, kaip turgus koks rimtai. Papasakoji savo patirti is konkreciu skrydziu Europoje kaip buvo, o atsiranda saukianciu, kad tipo tu amerikoj gyveni ir nieko negali zinot apie europa

Yra netgi tokiu, kurios is cia atseka mane i amerikieciu mamu temas ir ten skaito ka rasau

(pirstais nerodysim zino ir pacios, kuriuos tuo uzsiima

), ar cia normalu? o paskui menkiausiai progai pasitaikius, vel puola, moderatore istrina, po kurio laiko vel pradeda.
isiterpsiu ir as sioje vietoje......manau jei jau taip daugelis Jus uzsipuola,ne karta Jusu komentarai buvo trinami ir moderatores perspejama esate,tai gal visgi ne daugelyje mamu yra beda ar uzsipuolimas,o Jusu pacios nemokejimas graziai perteikti savo nuomone,bendrauti,kategoriskumas.Visu pirma reikia pradeti nuo saves ziureti,kur darote klaidas,kad nesusikalbate siuose skyreliuose.
Jusu postus skaito kitose temose,kur bendraujate labiau asmeniskiau

daugeli temu skaito ne tik toje temoje bendraujantys zmones,bet.....tai yra viesas bendravimas ir tai yra NATURALU,norite privatumo reiketu ir bendrauti kitoje erdveje,maziau kreipkite demesio
P.S i siuos mano postus galite ir neatsakyti,bet.....zinau,vistiek nesusilaikysite