Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

Mamos, kurios turit patirties keliaudamos su mažyliais ir jų vežimukais - klausimas jums, mielosios biggrin.gif
kaip su vežimu geriau daryti?
žinau, kvailas biškį bet ale vat kaži ko labai sunku man apsispręst blush2.gif) :
Mano keliauninkas lelius 1m. ir reiks to daikto , nors ir nesiruošiam TR daug važinėt aplink - gaaal kokį 1kart iki Antalijos( nuo Laros 15km). g.gif

Taigi,
sitaucija tokia kad turiu ir dabar naudoju 3 in 1 gan sunkų sportinuką.

Variantas kelionei koks atrodytų geriausias? :
1) ieškoti kuo geresnio savo nuožiūra, patogesnio kelionei ir lengvesnio sportinuko/skėtuko ( ateičiai gi vistiek prisireiks);
2) pasirūpinti iš bėdos -pigiausiu kukliausiu - variantu : patogumo ir funkcionalumo kelionei tikrai nereiks o ir pats daiktas jei bus apgadintas, mažiau skaudu;
3) nesukt galvos ir imti tą mano turimą 15kg sportinuką.
g.gif ax.gif blush2.gif

pabalsuokit,prašau, kuris variantas kam atrodo geriau, a? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 03 29, 13:26)
Mamos, kurios turit patirties keliaudamos su mažyliais ir jų vežimukais - klausimas jums, mielosios biggrin.gif
žinau, kvailas biškį bet ale vat kaži ko labai sunku man apsispręst  blush2.gif) :
Mano keliauninkas lelius 1m. ir reiks to daikto , nors ir nesiruošiam TR daug važinėt aplink - gaaal kokį 1kart iki Antalijos( nuo Laros 15km).  g.gif

Taigi,

1) ieškoti kuo geresnio savo nuožiūra, patogesnio kelionei ir lengvesnio sportinuko/skėtuko ( ateičiai gi vistiek prisireiks);
2) pasirūpinti iš bėdos -pigiausiu kukliausiu - variantu : patogumo ir funkcionalumo kelionei tikrai nereiks o ir pats daiktas jei bus apgadintas, mažiau skaudu;
g.gif  ax.gif  blush2.gif

pabalsuokit,prašau, kuris variantas kam atrodo geriau, a?  4u.gif

As uz 1 ir 2 variantus.
1. Varianta renkuosi pati. Pirksim nauja sportinuka (o turim Emaljunga, su tokiu nei pro kur i lektuva), nes prireiks ateiciai.
2. Varianta rinkosi pazistama. Pirko kelionei pati pigiausia, mokejo kazkur 200 Lt. Tai jai pasiteisino, bet ir vezimukas pasitaike neblogas, nes ilgai tarnavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opensea: 29 kovo 2010 - 14:03
QUOTE(silagele @ 2010 03 29, 14:26)
žinau, kvailas biškį bet ale vat kaži ko labai sunku man apsispręst  blush2.gif) :
Mano keliauninkas lelius 1m. ir reiks to daikto , nors ir nesiruošiam TR daug važinėt aplink - gaaal kokį 1kart iki Antalijos( nuo Laros 15km).  g.gif

Taigi,

as pasirinkau pirma varianta, irgi keliausimneuzilgo tai pirkau gera kad tiktu naudoti ne tik kelionej

Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 03 29, 07:26)

Taigi,

pirkciau patorgu gera sketuka, kaip ir sakei ateity pravers. Mano dukra sketuke sedejo nuo 10 men, didyji vezima tik pora kartu issitrauke nuo tada buvom, dar ir dabar sketukas nuolat masinoj yra, kartais prisireikia. O keliaujant super patogu.
Atsakyti
QUOTE(jitute @ 2010 03 29, 19:04)

as pasirinkau pirma varianta, irgi keliausimneuzilgo tai pirkau gera kad tiktu naudoti ne tik kelionej
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif
kaip dauguma patare taip ir padarem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 03 30, 14:27)
aciu uz patarimus  4u.gif
kaip dauguma patare taip ir padarem  mirksiukas.gif

sveikos.
pas mumis vakar lygiai toks pat klausimas iškilo.. 4u.gif jūsų atsakymai ir nuomonės kaip ir aiškios ax.gif tik kad pas mus dar kitokia situacija.. irgi turim sportinuką, t.p. apie 15kg... ir turim tokį seną "išvargusį" skėtuką.. naujo pirkti kaip ir nesinori, nes mes visur naudojam sportinuką.. o pirkti pigų, gal net tokios pat kokybės kaip turim.. tai kam reikia dviejų tokių.. doh.gif tai vat ir svarstau intensyviai.. gal kas patartų šituo atveju kaip pasielgti??? g.gif ai, ir dar dėl ko bijom dėl sportinuko, ar galimas bet koks vežimo svoris?? kad neliktume išvis be vežimo doh.gif gal kas žinote??
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 31, 10:22)
sveikos.
pas mumis vakar lygiai toks pat klausimas iškilo..  4u.gif jūsų atsakymai ir nuomonės kaip ir aiškios  ax.gif tik kad pas mus dar kitokia situacija.. irgi turim sportinuką, t.p. apie 15kg... ir turim tokį seną "išvargusį" skėtuką.. naujo pirkti kaip ir nesinori, nes mes visur naudojam sportinuką.. o pirkti pigų, gal net tokios pat kokybės kaip turim.. tai kam reikia dviejų tokių..  doh.gif 
* tai vat ir svarstau intensyviai.. gal kas patartų šituo atveju kaip pasielgti???  g.gif
** ai, ir dar dėl ko bijom dėl sportinuko, ar galimas bet koks vežimo svoris?? kad neliktume išvis be vežimo  doh.gif gal kas žinote??

*jei pirksi nauja, senąjį gali kam nors padovanoti ar pati pigiai parduoti -yra su menku biudzetu gyvnenaciu seimu smile.gif
** na del svorio leistinumo nezinau, bet seip kol kas nieks nesiskunde kad neatgavo- tik kiekvienam lektuve gali buti kita sistema vezima atgauti: arba kaip padavei- prie lektuvo, gali but prie bagazo, gali buti atsk. skyriuje- reikia stiuardeses lektuve skrendant paklaust smile.gif
Atsakyti
Vaikucio vezimukui skiriama 10 kg, uz kuri moketi nereikia.
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 03 31, 11:15)
*jei pirksi nauja, senąjį gali kam nors padovanoti ar pati pigiai parduoti -yra su menku biudzetu gyvnenaciu seimu smile.gif
** na del svorio leistinumo nezinau, bet seip kol kas nieks nesiskunde kad neatgavo- tik kiekvienam lektuve gali buti kita sistema vezima atgauti: arba kaip padavei- prie lektuvo, gali but prie bagazo, gali buti atsk. skyriuje- reikia stiuardeses lektuve skrendant paklaust smile.gif

nu reikės pasisvarstyti ramiai, dar laiko turim 4u.gif

QUOTE(Opensea @ 2010 03 31, 14:34)
Vaikucio vezimukui skiriama 10 kg, uz kuri moketi nereikia.

ačiū, labai naudinga info 4u.gif

kažkaip čia tylu šiam forume, niekas nekeliauja, ar visiems viskas aišku mastau.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 03 31, 18:34)
kažkaip čia tylu šiam forume, niekas nekeliauja, ar visiems viskas aišku  mastau.gif  ax.gif

nu tai kas kam neaisku pasiklausia, issiaiskina, ar kitam paaiskina, pastovia itai cia nera ka rasyti blush2.gif
Atsakyti
O as isvis nebezinau ka cia daryt verysad.gif ekspromtu nusipirkom bilietus i roma, iskrendam sestadieni ir busim 4 naktis. pirminis planas buvo skristi su mazaja, dukrytei 1m. ir menuo. dabar isigandau zmoniu kiekio per velykas ir pradejau blaskytis. palikciau savo mamai, su ja ji jauciasi puikiai, bet visada migdosi tik su manim arba vyru, bijau streso vaikui 4naktis be mamos. jei sakysit, kad mazai apziresiu, tai nera man ultra svarbu, tikrai nesijausiu blogai, kad turiu prisitaikyti prie dukrytes. gal kas buvot tokiu metu? ar tikrai taip baisu nutu su mazaja? gal kas palikot tokio amziaus mazuti kelioms dienoms? kaip reagavo? aciu uz betkokius patarimus, nes esu visai pasimetus 4u.gif
Atsakyti