Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionės, skrydžiai su vaikais

QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 02, 05:44)
P.S i siuos mano postus galite ir neatsakyti,bet.....zinau,vistiek nesusilaikysite 4u.gif

Visgi tik dar karta pasitvirtina,kad vidine ir isorine kultura atsinesame is savo namu,seimos,teveliu,kad nei pasaulio pamatymas,nei issilavinimas viso sito neduos. Moketi bendrauti,moketi issakyti savo nuomone ir priimti kito,nesusiasmeninti gauname matydami grazius pavyzdzius augdami.
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
zinau gera patarle,manau daugelis ja zino ir ja pritaikysime CIA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 balandžio 2010 - 07:44
MichGIrl, nepyk, bet neskaiciau tavo siandieniniu postu ir net nenoriu ju skaityti ax.gif

Jolita.martyna , as manau, kad tiesiog yra pas mus aplinkoje zmoniu, kurie tik ir laukia buti pakomentuoti (netgi jei visumoje tuose komentaruose ir is esmes kalba NE apie juos), kad poto galetu stoti i didvyriska kova iki paskutinio atodusio lotuliukas.gif - juk butinai JIEMS reik tarti PASKUTINIJI zodi.

DUOKIM jiems kelia 4u.gif

LABAS RYTAS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 04 02, 01:35)
Visgi tik dar karta pasitvirtina,kad vidine ir isorine kultura atsinesame is savo namu,seimos,teveliu,kad nei pasaulio pamatymas,nei issilavinimas viso sito neduos. Moketi bendrauti,moketi issakyti savo nuomone ir priimti kito,nesusiasmeninti gauname matydami grazius pavyzdzius augdami.
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
zinau gera patarle,manau daugelis ja zino ir ja pritaikysime CIA biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

butu labai malonu jei mano teveliu cia nekistumet, cia jau absurdu absurdas.

kitas dalykas, kai i mane kreipiasi as atsakau, netgi jei kreipiasi ryskiai provokatores kaip tamsta, ir ne pirma karta. Nieko niekada nesuasmeninau cia ne karto ir apie tave ar tavo seima nesnekejau, tamstele gi jau ne tik mane, bet mano tevus savo kliedesiuose turi drasos linksniuoti.. fui... is pat ryto slykstynes, nu aciu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2010 04 02, 08:47)
MichGIrl, nepyk, bet neskaiciau tavo siandieniniu postu ir net nenoriu ju skaityti  ax.gif

Jolita.martyna , as manau, kad tiesiog yra pas mus aplinkoje zmoniu, kurie tik ir laukia buti pakomentuoti (netgi jei visumoje tuose komentaruose ir is esmes kalba NE apie juos), kad poto galetu stoti i didvyriska kova iki paskutinio atodusio  lotuliukas.gif - juk butinai JIEMS reik tarti PASKUTINIJI zodi.

DUOKIM jiems kelia 4u.gif

LABAS RYTAS ax.gif

drinks_cheers.gif butent..svarbiausia nekreipti demesio,juk aplinkui tiek daug vertu pagarbos ir garbingu pasnekovu drinks_cheers.gif
Tad toliau nekreipdami demesio i aiskias priekabes bendraujame toliau i tema 4u.gif
Atsakyti

tik skaitineju, bet isikisiu ir as biggrin.gif

QUOTE(MichGirl @ 2010 04 01, 18:42)
beje, palikti MP maitinama vaika ir mamai kazkur tris paras dingti, cia jau ziauru. labai ziauru, 8 men vaikas dar gan priklausomas nuo to, ir cia be jokio perspejimo dingsta ne tik pienas, bet ir pati mama. Kaip savanaudishka, del kazkokios keliones.

man irgi ziauru atrodo palikt mp maitinama vaika doh.gif aisku, kiekvienos seimos pasirinkimas cia. bet siaip man smagiausia visur su mazyliu vaziuot wub.gif kazkaip norisi visai seimai kartu but. aisku, ir nuo keliones priklauso, bet jei jau mazylis negali vaziuot kartu, tada ieskom kito varianto, kur galetu vaziuot smile.gif
Atsakyti
Kaip atlaikysit kelionę su mažyliu, priklauso tik nuo jo pačio. Vienoms mamytėms tai gali būti atostogos ir jos nejaus jokio diskomforto, kitos atbus kelionę sukandę dantis ir joms bus nemielos kelionės dienos ir jas skaičiuos, kad tik greičiau pasibaigtų.

Mums su 8 mėn.vaikeliu nebuvo labai lengvas pats skrydis, bet ne todėl, kad vaikas jautė pakilimą/nusileidimą-tiesiog maniškis užmiega tik supamas lovytėj arba vežiojamas ant ratukų. TAd atėjus miego laikui tikrai buvo labai sunku.
Kadangi kelionę ėmėm poilsinę, nuvykus į viešbutį jau viskas buvo LIUKS.
Vėl košmaru tapo skrydis atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 03 balandžio 2010 - 17:59
QUOTE(bim-bam @ 2010 04 03, 16:29)

man irgi ziauru atrodo palikt mp maitinama vaika doh.gif  aisku, kiekvienos seimos pasirinkimas cia. bet siaip man smagiausia visur su mazyliu vaziuot  wub.gif  kazkaip norisi visai seimai kartu but. aisku, ir nuo keliones priklauso, bet jei jau mazylis negali vaziuot kartu, tada ieskom kito varianto, kur galetu vaziuot  smile.gif

O aš palikau... ir jau metams praėjus gailiuosi tik vieno... kad nepadariau to anksčiau. Mano vaikui ir man tai buvo geriausia išeitis (jam buvo pusantrų metų).
Taip kad tik pati mama geriau už kitus gali žinoti, kas konkrečiu atveju geriau jos vaikui... nors išskridau tai plyštančia širdimi...
O skrido jis poilsiaut kartu būdamas 8 mėnesių, beveik 2 metų ir 2,5 metų. Lengviausia buvo su kūdikėliu. Bet tai tik mūsų patirtis... kitų galbūt kitokia... ir vieningų išvadų čia niekada nebus. Taip kad karštai įrodinėti savo tiesą visada bus beprasmiška... galbūt geriau tik pasidalinti savo patirtimi, nepuolant į kraštutinumus.
Atsakyti
Skridau kovo menesi su 1m. 1 men. vaiku. Labai bijojau skrydzio, kad bus sunku, nezinojau kokio elgesio is vaiko tiketis. Bet viskas buvo normaliai. Kadangi dar maitinu, tai vaikas skrydzio metu daznai pieno prase. O paskui uzmigo ant ranku.
Veziausi rankiniam bagaze 2 puodukus 90 ml su vandeniu, tyreles, tai niekas nieko neklause ir neliepe rodyt ar ragaut.
Atsakyti
Mamytes, ar galetumet man padeti apsispresti,, su vyru norime skristi i Hurgada. niekaip nenusprendziame su vaiku ar ne. maziukui 1metukai be keliu dienu. kaip ir problemu nera, bet norim i kaira vykti, tik ar atlaikys vaikas tokia kelione? maniskis ramus, bet ar buvo teveliu kuriem kiltu tokiu minciu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 04 13, 22:20)
Mamytes, ar galetumet man padeti apsispresti,, su vyru norime skristi i Hurgada. niekaip nenusprendziame su vaiku ar ne. maziukui 1metukai be keliu dienu. kaip  ir problemu nera, bet norim i kaira vykti, tik ar atlaikys vaikas tokia kelione? maniskis ramus, bet ar buvo teveliu kuriem kiltu tokiu minciu? smile.gif

Mes buvom kelionėj kovo mėn. Hurgadoj su 8 mėn.vaiku.
Žinok, bus sunki ta kelionė tuo, kad ji labai ilgai trunka-išvykstama naktį ir grįžtama kitą naktį, jei ne dar ilgiau (kalbu apie Kairą). Man atrodo, kad bus be galo sunku, nors ir ramus vaikutis. Net nelabai įsivaizduoju.
Bet gal aš todėl taip sakau,kad pati niekur nevažiavau iš viešbučio su vaikeliu, ten ir prabuvom, nepirkom jokių kelionių.
Nežinau net ką pasakyt, bet man atrodo, kad bus l.sunku.
O viešbuty susipažinom su kita lietuvių pora-jie kaip tik buvo palikę mažulį namuose pas senelius. Tai irgi nervinosi, kad baisiai sunku be vaiko.
Ir taip, ir taip negerai.
Bt dėl Kairo tikrai nelabai įsivaizduoju....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 13 balandžio 2010 - 20:33
As irgi galvoju kad be vaiko istisai galvosime kaip jam ar viskas gerai, o su juo taip pat nepamatysime ko noresim... na ir nzn.. gal dar jis per mazas tokiai truputeli pazintinei kelionei... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 04 13, 16:30)
As irgi galvoju kad be vaiko istisai galvosime kaip jam ar viskas gerai, o su juo taip pat nepamatysime ko noresim... na ir nzn.. gal dar jis per mazas tokiai truputeli pazintinei kelionei... doh.gif

nera jis tikrai per mazas, kaip tik dar po kokio pusmecio sunkiau bus keliauti, o mazdaug metu amziaus mazuliai keliauja dar labai lengvai. Mes savishke emem visur, ne tik kad toli nukeliavom, bet ir nukeliave prisivazinejom vietoje ir pamatem viska.
Atsakyti