Sunelis pradejo tupineti 9,5 men.
hm, čia taip įdomiai su tais vaikščiojimais, maniškis pasilaikydamas vaikščiojo nuo 9-to men, bet štai savarankiško vaikščiojimo nesulaukėm ilgai, išmoko ropot
kai jau sulaukėm 1,3 m susirūpinau, kad gal kas ne taip. paprašiau gydytojos mankštelių
ir ką jūs manot?, po pirmos mankštelės vaikas paėjo 7 žingsnius, aišku svirduliuodamas, po poros savaičių jau eina kaip didelis vyras
manau, kad jei neramu reikia kalbėti su gydytojais, jei reikia ir pareikalauti, juk tai mūsų vaikai ir niekas kitas jais nepasirūpins geriau nei mes - mamytės
, sėkmės visoms

atsistojo lovyteje 5.5 men. pradejo vaiksciot 8.5 men

QUOTE(*Mulate* @ 2009 08 11, 20:30)
OGO

Mano mažoji išdykėlė
žengė pirmuosius žingsnelius lygiai 11 mėnesių.

mes pradejome nuo ropojimo nuo 9 men ir 2 sav. po to po biski stojosi prie baldu ir nuo vieno daikto prie kito jau 11 men budama drasei vaiksciojo o vaikscioti jau pati be niekieno pagalbos jau 1m.ir 2 sav. lygiai pradejo bet taip netiketai tiesiog atsistojo ir pradejo eiti visur kur nori

pradejo vaikscioti 1,1m

mano dukrytė kai nebuvo rubuilė, tai pimus žingsius savarankiškai pradėjo žengti 8 mėn.
mano dukryte is vis nesliauziojo, tai pradejo vaiksciot pati viena savarankiskai 10.5 men.

Mano dukryte 1,3metu.Pirma diena buvo 3 zinksneliai,antra 6 ir jau daugiau nesustojo.

Pradejom 1m.7d.