Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

Sunelis pradejo tupineti 9,5 men.
Atsakyti
hm, čia taip įdomiai su tais vaikščiojimais, maniškis pasilaikydamas vaikščiojo nuo 9-to men, bet štai savarankiško vaikščiojimo nesulaukėm ilgai, išmoko ropot smile.gif kai jau sulaukėm 1,3 m susirūpinau, kad gal kas ne taip. paprašiau gydytojos mankštelių smile.gif ir ką jūs manot?, po pirmos mankštelės vaikas paėjo 7 žingsnius, aišku svirduliuodamas, po poros savaičių jau eina kaip didelis vyras smile.gif manau, kad jei neramu reikia kalbėti su gydytojais, jei reikia ir pareikalauti, juk tai mūsų vaikai ir niekas kitas jais nepasirūpins geriau nei mes - mamytės smile.gif, sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plynce: 11 rugpjūčio 2009 - 11:52
atsistojo lovyteje 5.5 men. pradejo vaiksciot 8.5 men rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2009 08 11, 20:30)
atsistojo lovyteje 5.5 men. pradejo vaiksciot 8.5 men  rolleyes.gif

OGO bigsmile.gif šaunuoliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
11.5 men pati padejo vaiksioti.
VIsiems vaikuciams skirtingai, kaip ir ropojimas ar sliauzimas. Mano dukryte tik 10 men ropoti pradejo ax.gif , o stai po pusantro men atsistojo ir ...nuejo. Nors visa laika buvo prie tingineliu ax.gif
Atsakyti
Mano mažoji išdykėlė 2.gif žengė pirmuosius žingsnelius lygiai 11 mėnesių. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolitajanina: 12 rugpjūčio 2009 - 13:40
mes pradejome nuo ropojimo nuo 9 men ir 2 sav. po to po biski stojosi prie baldu ir nuo vieno daikto prie kito jau 11 men budama drasei vaiksciojo o vaikscioti jau pati be niekieno pagalbos jau 1m.ir 2 sav. lygiai pradejo bet taip netiketai tiesiog atsistojo ir pradejo eiti visur kur nori thumbup.gif
Atsakyti
pradejo vaikscioti 1,1m thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytė kai nebuvo rubuilė, tai pimus žingsius savarankiškai pradėjo žengti 8 mėn.
Atsakyti
mano dukryte is vis nesliauziojo, tai pradejo vaiksciot pati viena savarankiskai 10.5 men. bigsmile.gif
Atsakyti
Mano dukryte 1,3metu.Pirma diena buvo 3 zinksneliai,antra 6 ir jau daugiau nesustojo. biggrin.gif
Atsakyti
Pradejom 1m.7d.
Atsakyti