Nors mano pana mokėj ir ropot, bet stovėt ar įsikibus vaikščiot labiau patiko. Tai kaip tikra panelytė i bažnyčia krikštytis nuėjo kūmai į ranka įsikibus kai buvo 10,5 mėn.
Po poros savaišių begiojimo po namus jau kuo puikiausiai pati ėjo. Lauke tik nelabai drąsiai eidavo, ypač per pievą. bet po mėnesiuko jau ir po kiemą laiminga bėgiojo. Dabar jau 1,4m artėja tai tik spėk paskui lakstyt.
O mokint neišmokinsi jei nenori pats mažiukas Kai pradeda įsikibę vaikščiot ir gerai laiko pusiausvyrą galima bandyt prisiviliot pas save. Aš saviske tai pas save į glėbį kviesdavau, ir taip po 3-4 žingsnelius ir išmokom. O koks skirtumas 10mėn ar metų su trupučiu vaikutis vaikščiot pradeda, vistiek tu pirmu žingsnių niekada nepamirši ir po to kasdien vis labiau džiaugsies, kad tavo vaikutis vis geriau ir geriau vaikšto.
Kantrybės ir smagių pirmų pasivaikščiojimų.

O mokint neišmokinsi jei nenori pats mažiukas Kai pradeda įsikibę vaikščiot ir gerai laiko pusiausvyrą galima bandyt prisiviliot pas save. Aš saviske tai pas save į glėbį kviesdavau, ir taip po 3-4 žingsnelius ir išmokom. O koks skirtumas 10mėn ar metų su trupučiu vaikutis vaikščiot pradeda, vistiek tu pirmu žingsnių niekada nepamirši ir po to kasdien vis labiau džiaugsies, kad tavo vaikutis vis geriau ir geriau vaikšto.

Kantrybės ir smagių pirmų pasivaikščiojimų.

Vyresnelis pradejo vaiksciot likus savaitei iki 1mojo gimtadienio, o mazius viskuo gerokai lenkia broli, vaikscioti pradejo 10 men. Abu pries pradedami vaiksciot labai intensyviai ropojo.
Vyresnėlis pats savarankiškai, nesilaikydamas pradėjo eiti beveik 1,3 metų, o mažėlis savarankiškai ėjo būdamas 9,5mėn. Bet vyresnėlis, būdamas kelių mėn amžiaus, turėjo rachito požymių, tik šitą reikalą greitai sutvarkėme, vėliau kojytės ėmė darytis O formos, į masažus vedžiojom. Gal todėl ir tas savarankiškas vaikščiojimas užtruko. Vyresnėlis ir neropojo išvis. Mažėlis jau gimė labai stiprus, pats savarankiškai atsistojo būdamas 6,5mėn (laikydamasis už lovos krašto), ropojo iki kol nepradėjo vaikščioti.
Šiandien mūsų dukrytė pradėjo vaikščioti
1,3mėn
kaip tik per tėčio gimtadienį

Pirmieji žingsniai sulaukus pirmo tortadienio, po mėn jau laisvai vaikšto po butą, lauke dar reikia šiek tiek pagalbos, žolė trukdo

5,5 mėn. atsistojo
Pirmieji savarankiški žingsniukai 9 mėnesių 10 dienų

Pirmieji savarankiški žingsniukai 9 mėnesių 10 dienų

Mano panele niekaip nenori vaikscioti pati,sliauzioja nuo 8men. pati atsistojo apie 10men. dabar isstovi labai ilagai,bet zengti zingsni bijo
. eina tik isikibus bent i viena pirsta
. mums 1metai ir 2dienos

Jau atšventėm 1-ąjį gimtadienį, bet pati vaikščioti dar nenori