Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

O mano klickas pradejo vaikioti savaite iki metuku tongue.gif smile.gif clap.gif
Atsakyti
maniškis pradėjo pats vaikščioti 11 mėn tongue.gif
Atsakyti
Mano zmogeliukas pradejo savarankiskai eiti pries 9dienas, tai smagu ziureti 4u.gif kai netvirtai bet drasiai zingsniuoja per kambarius wub.gif , jam 1metai ir 1men.dabar 4u.gif
Atsakyti
mano tetos dukryte pradejo vaiksciot tik 1metu 11men. iki tol stovedavo, aplink lovas eidavo, bet nepasileisdavo, o kai pasileido tai pasileido, ir tas vaiksciojimas visai kitoks nei metinuku.
Atsakyti
Maniskis pradejo eiti pats 9.5 menesio, o atsistojo dar nesulaukes net 6 menesiu biggrin.gif
Atsakyti
Mano sūnukas laikydamasis pradėjo vaikščioti 9 mėn, o kai suėjo 10 mėn, tai tą dieną pasileido ir perėjo per kambarį vienas, stebint tėveliams, močiutei ir krikšto mamai thumbup.gif
Atsakyti
1 metų 1 mėnesio ir 1 metų 3 mėnesių.
Atsakyti
Sunus visai nesilaikidamas paradejo vaikscioti 10men.. smile.gif kiekvienas vaikas skirtingai taip jau yra. biggrin.gif
Atsakyti
maniskiai pradejo vaikscioti 11.5 mazdaug. Vienas viena diena kitas uz poros dienu nusiziurejes i broli smile.gif
Atsakyti
10 men ir 2 sav smile.gif
Atsakyti
Abu neišnešiotukai - 1m. 1mėn.
Atsakyti
Mano mergyte pradejo eiti kelios dienos iki pirmojo gimtadienio. Bet manau tai butu buve daug veliau, jei nebutu buvus skatinta. Ji taip buvo ipratus eiti laikoma uz abieju ranku, kad praktiskai net pastangu nebededavo, uzsikabindavo ir irdavosi, net kojytes netaisyklingai state, vis ant pirstu, kol mano sesuo su saltais nervais jai pradejo duoti tik 1 ranka. kaip dukra pyko, kaip verkdavo, tingedavo, baisu matyt budavo, sleivi girti tie zingsniai, bet jau zymiai savarankiskesni. Tai buvo gal 11os menesiu. Kai tie zingsniukai padrasejo, tai tiesiog leisdavom eiti laikant tik uz liemens, o rankytem ji pati ligsvara gaudydavo. O paskui tiesiog paleidom. Aisku pirmom dienom labai budavo bum, bijodavo, bet va praejo dar savaitele ir varineja po visus namus net nebelinguodama.. thumbup.gif
Atsakyti