Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

musu lelyte pradejo pati svarankiskai lakstyt likus vienai dienai iki gimtadienio smile.gif pasilaikydama ar uz rankytes tai jau senokai ir taip vaiksciodavo, bet butent ta diena kai pasileido, tai beveik begom per kambarius biggrin.gif nuo pat pirmos savarankisko vaiksciojimo dienos ji tvirtai zingsniavo smile.gif augom be jokiu vaikstyniu.
as pati pradejau vaikscioti 8 men, o vyras 9 smile.gif
Atsakyti
Mano vaikai anksti patys atsistodavo (6 mėn) bet vaikščioti savarankiškai neskubėdavo, vis ropodavo. Sūnus savarankiškai nuėjo metukų ir 1sav., o dukrytė per savo gimtadienį thumbup.gif
Atsakyti
mano panele pradejo zingsniuoti 13aji menesi. Pries tai taippat daug vedziodavau uz vienos rankytes, ir vaikstyne naudojomes(ji padare daugiau zalos nei naudos)
Atsakyti
Manoji pradejo zingsnioti nuo 11 menesiu. smile.gif
Atsakyti
Mano sunutis pirmus savarankiskus zingsniukus padare 11,5 men smile.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad kiekviena mama tikriausiai tą vaikščiojimą traktuoja šiek tiek kitaip smile.gif Vienai keli žingsniai jau vaikščiojimas, kita gal skaito vaikščiojimą, kai vaikas kažkokį trumpą atstumą įveikia. Reikėtų pasibrėžti, nes gali būti, kad dėl to ir amžius daugiau skiriasi.
Atsakyti
Jau pradeda po biskiuka zengt. 8 d. sueis metukai.
Atsakyti
O mes pradėjom vaikščioti 15 mėn 1 sav tvirtai ir ne ant pirštų galiukų, o ir negriuvinėja, eina tvirtai, o jei truputuką lygsvaros kartais ir nenulaiko tai gražiai pritupia ir vėl žingsniuoja,atsargus labai jau, smile.gif iki tol ropinėdavo arba vaikščiodavo pasilaikydamas už baldų smile.gif .
Atsakyti
Maniškiai "paleido ranką" maždaug apie dešimtą - vienuoliktą mėnesį...

QUOTE(viavia @ 2009 09 07, 18:01)
O mes pradėjom vaikščioti 15 mėn 1 sav

Aš tai jau prieš nėštumą mokėjau.
Atsakyti
LABUKAS, MANO ZUIKIS PRADEJO 10MEN, BET JAU GERAI VAIKSCIOTI TAI KAI SUKAKO METUKAI.
Atsakyti
pirmi zingsniukai 9 men
Atsakyti
mum siandien metukai,mes pereinam kambari,bet vis tiek dar daugiau ruopojam nei einam.
Atsakyti