musu dukryte pradejo pati eiti lygiai po savaiteles kai suejo metukai:))) isejome i lauka pasivaikscioti, dukryte paleido mano ranka ir nuejo pati:))) o siaip jau sienomis prisilaikydama vaiksciojo nuo 9-10men:)))
Pagaliau ir mes pradejome savarankiskai eiti
metuku ir vieno menesiuko proga! Dar negalim atsiziaugti

Manoji labai anskti atsistojo anrt kojyciu pati... Tada jai buvo 6men-atsistojo lovyteje, isikibus i krasta. O pati pradejo vaikscioti savarankiskai 10-11men
Mano dukryte pradejo vaikscioti velai, kai buvo be vienos savaiteles metai ir 3 men. As buvau skaiciusi, kad nereikia vaiko skatinti vaikscioti, kad jis atsistos ir pats nueis, kai bus tam pasiruoses. Tai mes ir 'netreniravom' kol pati neparode noro. Bet velyvo vaiksciojimo yra teigiama puse, kad tada vaikas buna jau protingesnis, nepuola visur stacia galva ir visokiu guzu ir melyniu buna daug maziau. Bent mums taip buvo

Mūsų sūnelis atsistojo lovytėje pats būdamas 5 mėn. ir 3 sav. Vaikščioti įsikibęs pradėjo apie 7 mėn. Savarankiskai pirmuosius žingsnelius žengė būdamas metukų. O tvirtai, nesikabindamas mamai į ranką, pradėjo eiti tik 1 metų ir 2 mėn.

Musu berniukas pirmuosius savarankiskus zingsniukus 11 menesiu pradejo zengti.Ispradziu po kelis,o va jau metukai ir vaisto jau drasiai pats vienas

pati pradėjo vaikščioti 1,2mėn, ne eit o lakstyt pradėjo

Jaunesjioji mazulyte pradejo viena vaikscioti kazkur 11 men., o vyresnioji gal apie 10 men

vienuolikos mėnesių pati nužingsniavo pas šunį mūsų

Musu sunelis pradejo vaikscioti 11 men
dabar tai pasiutes laksto net neatsimenu kada jis vaiksciojo letai