Mano mazius atsistojo 7 menesiuku, o pradejom vaikscioti nepilnai 11 menesiuku

mes savarankiskai ir jau gerai pradejom vaikscioti mazdaug metuku ir dvieju savaiciu

mano pipiras pradejo pats vaikscioti 13 menesiu
o atsistojo 8 menesiu

Dukryte pradejo vaikscioti likus savaitei iki pirmo gimtadienio, buvo labai atsargi. labai mazai griuvo, greit pradejo begioti

Maniskis pradejo vaikscioti 11.5men

Mano mažoji pradėjo vaiksčiot 10,5 mėn. dabar turim problemų dėl kojyčių-raumenukai įtempti, daro masažus +labai dažnai ant pirštų galų vaikšto(jai dabar 1,5 metų)

mūsiškis atsistojo 8 mėn, pradėjo vaikščioti 11 mėn

Vyresnėlis pradėjo lakstyti 10 mėnesių, dabar jam beveik 3,5, turim problemų dėl kojyčių X formos. Dėl to esu linkusi iš dalies kaltinti ankstyvą vaikščiojimą.
Jaunėlis likus porai savaičių iki metukų (atsistojo 9 mėnesių) labai gražiai savarankiškai pradėjo vaikščiot ir jokių problemų dėl kojyčių neturime
Jaunėlis likus porai savaičių iki metukų (atsistojo 9 mėnesių) labai gražiai savarankiškai pradėjo vaikščiot ir jokių problemų dėl kojyčių neturime

Mažius 8 mėnesių pasilaikydamas atsistodavo, o 9 mėnesių - jau lakstė po kambarius
pirmiau išmoko vaikščioti, o tik paskui ropoti - po gero mėnesio
bet retai kada ropodavo - stodavosi ant kojų ir eidavo. Net kai pradėjo vaikščioti - teko atsisakyti vežimo, nes nebesėdėdavo jame...

QUOTE(vitionakas @ 2009 11 24, 19:54)