Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

Mano mazius atsistojo 7 menesiuku, o pradejom vaikscioti nepilnai 11 menesiuku bigsmile.gif
Atsakyti
mes savarankiskai ir jau gerai pradejom vaikscioti mazdaug metuku ir dvieju savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
mano pipiras pradejo pats vaikscioti 13 menesiu smile.gif o atsistojo 8 menesiu
Atsakyti
Dukryte pradejo vaikscioti likus savaitei iki pirmo gimtadienio, buvo labai atsargi. labai mazai griuvo, greit pradejo begioti thumbup.gif
Atsakyti
Mano mažylė atsistojo 6 men., vaikščiojo pati jau 10men. smile.gif
Atsakyti
Atsistojo 5,5 men, pirmus savarankiskus zingsnelius zenge lygiai 8 menesiu smile.gif
Atsakyti
Maniskis pradejo vaikscioti 11.5men 4u.gif
Atsakyti
Mano mažoji pradėjo vaiksčiot 10,5 mėn. dabar turim problemų dėl kojyčių-raumenukai įtempti, daro masažus +labai dažnai ant pirštų galų vaikšto(jai dabar 1,5 metų) smile.gif
Atsakyti
mūsiškis atsistojo 8 mėn, pradėjo vaikščioti 11 mėn ax.gif
Atsakyti
Vyresnėlis pradėjo lakstyti 10 mėnesių, dabar jam beveik 3,5, turim problemų dėl kojyčių X formos. Dėl to esu linkusi iš dalies kaltinti ankstyvą vaikščiojimą.
Jaunėlis likus porai savaičių iki metukų (atsistojo 9 mėnesių) labai gražiai savarankiškai pradėjo vaikščiot ir jokių problemų dėl kojyčių neturime 4u.gif
Atsakyti
Mažius 8 mėnesių pasilaikydamas atsistodavo, o 9 mėnesių - jau lakstė po kambarius smile.gif pirmiau išmoko vaikščioti, o tik paskui ropoti - po gero mėnesio smile.gif bet retai kada ropodavo - stodavosi ant kojų ir eidavo. Net kai pradėjo vaikščioti - teko atsisakyti vežimo, nes nebesėdėdavo jame...
Atsakyti
QUOTE(vitionakas @ 2009 11 24, 19:54)
mūsiškis atsistojo 8 mėn, pradėjo vaikščioti 11 mėn  ax.gif

drinks_cheers.gif ir musu vyrukas atsistojo 8 men ir jau zenge pirmuosius zingsnelius 11 men wub.gif
Atsakyti