Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

Ydomu kiek teisybės, kai sako, kad kai anksti pradeda vaikai vaikščioti, vėliau turi problemų su klubais, kojų tiesumu ir kt.?
Atsakyti
Sunus- 13men, o dukra- 11men.
Atsakyti
Sveikos, manasis isdykelis vienas pradejo tapenti tik 1 m 3 men (bet kadangi gimes 2 men anksciau laiko, tai as nepergyvenau). Ir tai, pradejo vaiksciot pats kai man atsibodo nuoalt vedziot ji uz rankutes. Karta nutariau pailset nors 5 min, paziuret TV, kadangi jo norai buvo kitokie... tai ir nuzenge vyras i savo zaislu kambary viens pats, rankas i prieki istieses kaip lunatikuodamas:) Buvo linksma ir jam ir mum:)
Atsakyti
Mes pradėjom vaikščioti be kelių dienų 10 mėnesių,bet dar kaip reikia kur greičiau patekti tai varo keturiom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasakaite30: 05 spalio 2009 - 14:05
mano sunus pradejo vakščioti 10 men.
Atsakyti
Mano mažylis pradėjo vaikščioti 1m,3 sav. Jei mažylis nevaikšto iki metukų ar net šiek tiek ilgiau, tikrai nieko blogo, tarp kitko vaikų ugdymo centre gydytojai pasakė, jog kuo ilgiau ropinės, tuo geriau (dėl taisyklingo pėdutės formavimosi ir pan...). Žinoma, jie mažylis nevaikšto 1m, 5 men reiktų sunerimti, nes gali būti silpni raumenukai ir reikėti gydytojų pagalbos smile.gif
Atsakyti
nuo 11 men
Atsakyti
Atsistojo 7 men, pradejo vaikscioti 10 men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linike77 @ 2009 10 05, 12:06)
Ydomu kiek teisybės, kai sako, kad kai anksti pradeda vaikai vaikščioti, vėliau turi problemų su klubais, kojų tiesumu ir kt.?

Pirma karta sita girdziu, bet juk kai pradeda vaikas vaikscioti pas ortopeda ji siuncia, tai jeigu kas juk pastebetu g.gif

Maniskis tai lygiai 11 men. kaip pasileido eiti, tai dabar tik spek suziureti - jo pilna visur bigsmile.gif
Atsakyti
maniskiai mazdaug 11.5 men pradejo eiti patys.
Atsakyti
QUOTE(watashi @ 2009 10 09, 20:26)
Atsistojo 7 men, pradejo vaikscioti  10 men. smile.gif

Manoji taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
dukra 9men, sunus 8men 4u.gif
Atsakyti