10 men ir 2 savaiciu pradejo vaiksciot savarankiskai

Lovytej atsistojo 6.5 men. Zinoma su vyru issiziojom. O savarankiskai tvirtai vaikscioti nuo 11 men.
atsistojo ir zingsniuoja isikibus jau seniai nuo 9men o dabar 1m2men bet vis dar nevaikstineja viena savarankiskai

Gana vėlai - 14 - 14,5 mėn.
11.5 menesio zenge pirmus zingsnelius, o atsistojo gal 10 - 11men., tik nebande eit savarankiskai, vis pabijodavo

Mano sunelis pradejo vaikscioti nuo 11 menesio

savarankiskaipradejo vaiksciuoti kai suejo 10 men ir 2 savaites
mano panele irgi 10men.ir 2sav.pradejo vaiksciot.

mano berniukas isikibes pradejo 10men. o metuku kazkur jau pats

Dukružė - kaip dauguma normalių vaikų - atsistojo apie 9-tą mėn., prieš sukankant metukams jau padoriai vaikščiojo visur pati. Protingai taip, atsargiai, per kliūtis perlipdama
O sūnus
Tądien, kai sukako pusmetis, pats atsistojo lovelėj, po pusantro mėnesio jau ėjo vienas, 10-ies mėnesių bėgiojo ir visur su savim tampėsi taburetę kad galėtų užsilipt
Ačiū, daugiau taip nenorėčiau, nes tai nėr nei normalu, nei gerai. Proto gi dar jokio, saugumo jausmo irgi - akių lygyje tuščia, vadinasi ir po kojom tuščia
Guzai, mėlynės, visur bėgte, pro duris nepataiko, o dar gydytojai visokiais dalykais gąsdino... Ne, geriau jau teilgiau pasėdi ar paropoja. Žodžiu, džiaugiaus tik dėl to, kad stuburas ir kojos neišklišo...

O sūnus

Pasisakysiu ir as
Kada dukra pradejo vaikscioti tiksliai nebepamenu,bet per pirmaji gimtadieni jau lakste su balionu rankoj
Sunui metai ir du men.tai tik pora savaiciu kai nesilaikydamas vaiksteneja,o kai skuba tai posenovei,keturiom lekia