Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

10 men ir 2 savaiciu pradejo vaiksciot savarankiskai ax.gif
Atsakyti
Lovytej atsistojo 6.5 men. Zinoma su vyru issiziojom. O savarankiskai tvirtai vaikscioti nuo 11 men.
Atsakyti
atsistojo ir zingsniuoja isikibus jau seniai nuo 9men o dabar 1m2men bet vis dar nevaikstineja viena savarankiskai unsure.gif
Atsakyti
Gana vėlai - 14 - 14,5 mėn.
Atsakyti
11.5 menesio zenge pirmus zingsnelius, o atsistojo gal 10 - 11men., tik nebande eit savarankiskai, vis pabijodavo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano sunelis pradejo vaikscioti nuo 11 menesio smile.gif
Atsakyti
dukrytė vaikščioti pradėjo nuo metukų, jau praėjo porą mėn, tačiau pati savarankiškai dar bijo, arba už rankytės arba pati pasilaikydama vaikštinėja kur pati nori smile.gif
Atsakyti
savarankiskaipradejo vaiksciuoti kai suejo 10 men ir 2 savaites
Atsakyti
mano panele irgi 10men.ir 2sav.pradejo vaiksciot. smile.gif
Atsakyti
mano berniukas isikibes pradejo 10men. o metuku kazkur jau pats 4u.gif
Atsakyti
Dukružė - kaip dauguma normalių vaikų - atsistojo apie 9-tą mėn., prieš sukankant metukams jau padoriai vaikščiojo visur pati. Protingai taip, atsargiai, per kliūtis perlipdama biggrin.gif

O sūnus doh.gif doh.gif Tądien, kai sukako pusmetis, pats atsistojo lovelėj, po pusantro mėnesio jau ėjo vienas, 10-ies mėnesių bėgiojo ir visur su savim tampėsi taburetę kad galėtų užsilipt doh.gif doh.gif Ačiū, daugiau taip nenorėčiau, nes tai nėr nei normalu, nei gerai. Proto gi dar jokio, saugumo jausmo irgi - akių lygyje tuščia, vadinasi ir po kojom tuščia doh.gif Guzai, mėlynės, visur bėgte, pro duris nepataiko, o dar gydytojai visokiais dalykais gąsdino... Ne, geriau jau teilgiau pasėdi ar paropoja. Žodžiu, džiaugiaus tik dėl to, kad stuburas ir kojos neišklišo...
Atsakyti
Pasisakysiu ir as smile.gif Kada dukra pradejo vaikscioti tiksliai nebepamenu,bet per pirmaji gimtadieni jau lakste su balionu rankoj 4u.gif Sunui metai ir du men.tai tik pora savaiciu kai nesilaikydamas vaiksteneja,o kai skuba tai posenovei,keturiom lekia lotuliukas.gif
Atsakyti