Pradėjo savarankiškai vaikščioti nepilnai 13 mėnesių

QUOTE(Bruno_girl @ 2009 12 03, 01:08)
likus trim savaitem iki pirmojo gimtadienio pradejo eit, ir nebuvo nustojus, iskart pradejo ir vaiksto, dabar jau bega

Lovytėj atsistojo 8 mėn., šiek tiek prieš 9 mėn. pradėjo ropoti ir pagrindinis ropojimo tikslas buvo pasiekti sofą ir bandyti stotis
ilgokai vaikščiojo tik palei baldus. Iki kito daikto akimis pamatuoja atstumą, pamatuoja... ir dėl viso pikto nusprendžia ropoti
O 10.5 mėn. pradėjo vaikščioti pats ir iškart 'be jokių klaidų' - tada galutinai pamiršom, kad neišnešiotas buvo

Maniskis pirma karta zenge 10 menesiu proga. Na ir prasidejo idomus gyvenimelis, nes jis ne vaiksciot o begiot iskart nusprende
Siaip i ranka isikibes mazai ejo, visur viska pats. O dabar taaaaip laksto, karstos, sokineja, tik spek gaudyt

Metukų ir savaitės pradėjo žingsniuoti įsikabinęs į mano pirštą, o po kelių dienų įsidrąsinęs ėmė vaikščioti vienas

atsitojo svyruodamas kryvaliuodamas 6 men. vaikscioti pradejo 8 men. ( i mama, nes as pati 7 men vaiksciojau)
bet uztat dantys uz visus veliausiai isdygo. daktaras mums sake, kad jei anksti vaiksto tai dantys ir bus velai. ir atvirksciai. kazi ar teisybe visad?..
bet uztat dantys uz visus veliausiai isdygo. daktaras mums sake, kad jei anksti vaiksto tai dantys ir bus velai. ir atvirksciai. kazi ar teisybe visad?..

Mes pradėjom vaikščioti būdamos tik 1m.4mėn

mes tai pradejome nuo 1,2

maniske pradejo 10,5 men. 
sako kas pradeda anksti vaikscioti, velai kalbeti.... gal del to maniske vis dar pauksciu kalba kalba

sako kas pradeda anksti vaikscioti, velai kalbeti.... gal del to maniske vis dar pauksciu kalba kalba

Sveikos
mano Cacai metai ir mėnuo, bet vaikštom įsikibę už rankutės. Kadangi ilgai nenorėjo ropoti, tai gydytoja sakė neskubėt statyt ant kojų

mano Cacai metai ir mėnuo, bet vaikštom įsikibę už rankutės. Kadangi ilgai nenorėjo ropoti, tai gydytoja sakė neskubėt statyt ant kojų