Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

Pradėjo savarankiškai vaikščioti nepilnai 13 mėnesių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bruno_girl: 03 gruodžio 2009 - 00:09
QUOTE(Bruno_girl @ 2009 12 03, 01:08)
Pradėjo savarankiškai vaikščioti nepilnai 13 mėnesių mirksiukas.gif

likus trim savaitem iki pirmojo gimtadienio pradejo eit, ir nebuvo nustojus, iskart pradejo ir vaiksto, dabar jau bega bigsmile.gif
Atsakyti
Lovytėj atsistojo 8 mėn., šiek tiek prieš 9 mėn. pradėjo ropoti ir pagrindinis ropojimo tikslas buvo pasiekti sofą ir bandyti stotis biggrin.gif ilgokai vaikščiojo tik palei baldus. Iki kito daikto akimis pamatuoja atstumą, pamatuoja... ir dėl viso pikto nusprendžia ropoti biggrin.gif O 10.5 mėn. pradėjo vaikščioti pats ir iškart 'be jokių klaidų' - tada galutinai pamiršom, kad neišnešiotas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskis pirma karta zenge 10 menesiu proga. Na ir prasidejo idomus gyvenimelis, nes jis ne vaiksciot o begiot iskart nusprende wink.gif Siaip i ranka isikibes mazai ejo, visur viska pats. O dabar taaaaip laksto, karstos, sokineja, tik spek gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazuliufruktas: 08 gruodžio 2009 - 15:42
Metukų ir savaitės pradėjo žingsniuoti įsikabinęs į mano pirštą, o po kelių dienų įsidrąsinęs ėmė vaikščioti vienas smile.gif
Atsakyti
Mano zuikis pirmus zingsniukus dare jau nuo 7 men, isikabindamas man i rankas, bet pats pradejo vaiksciuoti tik nuo 13 men 4u.gif
Atsakyti
Pirmu zingsneliu sulaukem pries pat pirmaji gimtadieni.
Atsakyti
atsitojo svyruodamas kryvaliuodamas 6 men. vaikscioti pradejo 8 men. ( i mama, nes as pati 7 men vaiksciojau)

bet uztat dantys uz visus veliausiai isdygo. daktaras mums sake, kad jei anksti vaiksto tai dantys ir bus velai. ir atvirksciai. kazi ar teisybe visad?.. g.gif
Atsakyti
Mes pradėjom vaikščioti būdamos tik 1m.4mėn ax.gif
Atsakyti
mes tai pradejome nuo 1,2 thumbup.gif
Atsakyti
maniske pradejo 10,5 men. smile.gif
sako kas pradeda anksti vaikscioti, velai kalbeti.... gal del to maniske vis dar pauksciu kalba kalba g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano Cacai metai ir mėnuo, bet vaikštom įsikibę už rankutės. Kadangi ilgai nenorėjo ropoti, tai gydytoja sakė neskubėt statyt ant kojų tongue.gif
Atsakyti