Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

jai vasara didziaja dali laiko praleidi lauke vitamino D tikrai nereikia duot ilgai. mirksiukas.gif Mum nuo puses metu gyditoja sake nebevartot.Todel mes ir gerem zuvies taukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 04 14, 14:13)
jai vasara didziaja dali laiko praleidi lauke vitamino D tikrai nereikia duot ilgai. mirksiukas.gif Mum nuo puses metu gyditoja sake nebevartot.Todel mes ir gerem zuvies taukus smile.gif

as apie vasara ir nesneku mirksiukas.gif vaara mes jo isvis negerdavom mirksiukas.gif ir zuvu tauku negerdavom, pagrinde yra pavasaris vasara ir svarbiausia ziema kada saulytes mazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 14, 02:03)
tik 10,5? juk cia anksti manyciau ax.gif  na normaliai tikrai o ne tik mirksiukas.gif

Na, man kazkaip atrode kad velai, nes maniske is viso iki siol neropoja ( o jau tuoj metukai) ir niekada neropojo, tai vaiksciojimas jai yra vienintelis judejimas. blush2.gif Tai iki 10.5 men tik ant uzpakaliuko sedejo. unsure.gif
Atsakyti
žiūriu dauguma pyplių tokie aktyvūs. aš galiu pasidžiaugti, kad mano aukselis davė man daug ramybės ir laiko sau, kadangi labai ilgai nevaikščiojo. bet kai suėjo 15 mėn, prasidėjo linksmybės bigsmile.gif visur eiti, viską pačiai pasiekti !!!!!! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandiene @ 2009 04 14, 22:52)
Na, man kazkaip atrode kad velai, nes maniske is viso iki siol neropoja ( o jau tuoj metukai) ir niekada neropojo, tai vaiksciojimas jai yra vienintelis judejimas.  blush2.gif Tai iki 10.5 men tik ant uzpakaliuko sedejo.  unsure.gif

maniskis irgi pirma vaiksciot ismoko o paskui keturiom vaiksciot mirksiukas.gif net sliauzt padoriai ir nemokejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums 1metukas,bet mes dar nevaikshtom unsure.gif Bet..jau kelis zingsnelius savarankishkai zenge..manau pradzia yra blush2.gif
Atsakyti
mums siandiem 15men ir tik pora dienu kai vaiksciot pradejo.
Atsakyti
klausykit vat man vienas klausimas iskilo, o jus su vaikstukais leisdavot vaiksciot maziukams ar ne g.gif
Atsakyti
mano pirmagime su vaikstukais varinejo kaip priklauso blush2.gif .Ji neropojo,beveik metuku pradejo zingsniuoti.O mazoji,taip ir nemate vaikstuku,bet ji taipat neropojo.Iskarto pradejo vaiksciot
Atsakyti
QUOTE(vabalai @ 2009 04 15, 11:58)
mano pirmagime su vaikstukais varinejo kaip priklauso blush2.gif .Ji neropojo,beveik metuku pradejo zingsniuoti.O mazoji,taip ir nemate vaikstuku,bet ji taipat neropojo.Iskarto pradejo vaiksciot

siaip idomu ar skirtumas tarp to kada vaiksciot pradejo, nes tipo sako kad su vaikstukais vaikai aptyngsta ir veliau patys bando vaiksciot rolleyes.gif
Atsakyti
aš saviški labai mažai dėjau į vaikštuka tik kaip labai prireikdavo smile.gif .o šiaip pradėjau dėti 6 mėn.o 8 mėn. ir pats nebenorėjo but nes pats pradėjo isikybes vaikščiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vygita @ 2009 04 15, 13:16)
aš saviški labai mažai dėjau į vaikštuka tik kaip labai prireikdavo smile.gif .o šiaip pradėjau dėti 6 mėn.o 8 mėn. ir pats nebenorėjo but nes pats pradėjo isikybes vaikščiot ax.gif

mano tai jauciu del to iki metu normaliai ir nevaiksciojo nes pajaute kad su vaikstukais vis del to lengviau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti