Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

Musu dukra pradejo vaikstineti isikibusi i ranka 11men. o pati savarankiskai, nebijodama eit pradejo pries pat pirmaji gimtadieni. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2009 04 20, 13:42)
Mano mazgė nuo 7,5 mėn. važinėdavo su vaikštukais, 8,5mėn nupirkom stumduką, ir 9,5 mėn jau pradejo žengti pirmuosius savarankiškus žingsnelius thumbup.gif

apie stumduka nepagalvojau, aciu uz minti 4u.gif
Atsakyti
Pirmi trys savarankiski zingsniai nuo lovos iki stalo buvo lygiai 1metu ir 1savaites laiko 4u.gif .
Atsakyti
Mano panelė pirmą žingsnį žengė 11 mėnesių, o pati drąsiai vaiksčioti likus 3 dienom iki 1 metukų
Atsakyti
mano panele likus vienai dienai pries pirmaji gimtadieni eme ir nuzygiavo per visa kolidoriu taip ir pradejo biggrin.gif dabar jau laksto
Atsakyti
prilaikoma arba prisilaikydama ji pradejo eiti 8 men o visiskai viena nuo 11 men
Atsakyti
Mano mylimukas pirmus zingsnelius savarankiskai, nesilaikydamas zenge budamas 11,5men ,o normaliai vaiksciot pradejo praejus dviem savaitem po pirmojo gimtadienio 4u.gif
Atsakyti
10men thumbup.gif pats nesilaikydamas ax.gif
Atsakyti
mano dukriukas pradejo vaikscioti budama 9men,pirmieji zingsniai buvo nedrasus,bet jau 3diena dejo tvirta zingsni thumbup.gif
Atsakyti
pirmus savarankiskus zingsnius zenge 10men26d thumbup.gif nuo tada sulig kiekviena diena pradejo vis daugiau zingsniuot bigsmile.gif
Atsakyti
nuo metu
Atsakyti
Sveikos,va pazystamos mergytei jau suejo 1 met,bet dar nevaiksto, neropoja,gan sunkokai deda zingsniukus.Kai ja pasodina, jei ji zaisliuko nepasieka,aisku,pradeda verkt, net nesistengia ropot.Buna kad nugriuna ant zemes ir sukasi ratu. Mergyte siaip gan puculiuke, ar cia gali but problema del svorio ar del ko?keista,kad net neropoja..

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elmiuke: 21 balandžio 2009 - 18:47