Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

Mano vyrukas pradejo vaikscioti 11 menesiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2009 04 15, 13:53)
Mano vyrukas pradejo vaikscioti 11 menesiuku  smile.gif

o vaikstukus naudojot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2009 04 15, 13:56)
o vaikstukus naudojot? blush2.gif

Pasidalinsiu savo patirtimi, abi paneles leke su vaikstukais, tik pirmoji atsistojo ir pradejo vaikscioti 10.5 menesiuko, o mazoji kol kas bijo eiti ( nors pries kokias4 dienas kokius penkis zingsnelius paejo viena, bet pajuto kad tik nelaikome ir sedos), tikekimes kai metukus svesime gal jau eis dovanos pasiimti biggrin.gif
Atsakyti
o mes pradejome vaikscioti uz rankytes 1,2, o 1,3 -jau patys:)niekur neskubejome:)ir nieko,dabar jau lakstome:)
Atsakyti
QUOTE(zaliaake25 @ 2009 04 15, 14:06)
Pasidalinsiu savo patirtimi, abi paneles leke su vaikstukais, tik pirmoji atsistojo ir pradejo vaikscioti 10.5 menesiuko, o mazoji kol kas bijo eiti ( nors pries kokias4 dienas kokius penkis zingsnelius paejo viena, bet pajuto kad tik nelaikome ir sedos), tikekimes kai metukus svesime gal jau eis dovanos pasiimti biggrin.gif

tikekimes kad taip ir bus 4u.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Pradejom vaikscioti nuo 11 men 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
ooo...skaitau cia pas jus,visi vaikuciai kokie ankstyvi,maniskis tik sulaukes 1m 1,5men pradejo vaikscioti.o del kojyciu tai manau kad cia ne nuo vaiksciojimo,gal greiciau paveldima is gimines,as pati pradejau vaikscioti 9men ir nesu krivakoje,mano berniukas ir tiesiu kojyciu.o puskes mergyte tai mezasas tarpas tarp kojyciu,vaikscioti pradejo 11men,o kojytes manau is tetuko savo paveldejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2009 04 19, 11:05)
ooo...skaitau cia pas jus,visi vaikuciai kokie ankstyvi,maniskis tik sulaukes 1m 1,5men pradejo vaikscioti.o del kojyciu tai manau kad cia ne nuo vaiksciojimo,gal greiciau paveldima is gimines,as pati pradejau vaikscioti 9men ir nesu krivakoje,mano berniukas ir tiesiu kojyciu.o puskes mergyte tai mezasas tarpas tarp kojyciu,vaikscioti pradejo 11men,o kojytes manau is tetuko savo paveldejo verysad.gif

as irgi manau jog tai tikrai ne nuo ankstyvo vaiksciojimo, daugiausiai lemia genai mano manymu ax.gif
Atsakyti
Kiekvienas vaikas individualus. Mano dukra savarankiškai pradėjo vaikščioti 11 mėnesių, metukų - jau bėgiojo smile.gif O sūnus pradėjo vaikščioti sulaukęs 1 metų ir 2,5 mėnesio bigsmile.gif .
Atsakyti

Nuo 10men.tai buvo per kaledas stai jums ir stebuklu metas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mote @ 2009 04 19, 13:36)
Kiekvienas vaikas individualus. Mano dukra savarankiškai pradėjo vaikščioti 11 mėnesių, metukų - jau bėgiojo smile.gif O sūnus pradėjo vaikščioti sulaukęs 1 metų ir 2,5 mėnesio  bigsmile.gif .

o kuris nors is ju vaiksciojo vaikstukuose? g.gif
mastau antrajam leist ar ne blush2.gif
Atsakyti
Mano mazgė nuo 7,5 mėn. važinėdavo su vaikštukais, 8,5mėn nupirkom stumduką, ir 9,5 mėn jau pradejo žengti pirmuosius savarankiškus žingsnelius thumbup.gif
Atsakyti