Mano vyrukas pradejo vaikscioti 11 menesiuku

QUOTE(VytautasSt @ 2009 04 15, 13:53)
o vaikstukus naudojot?

QUOTE(angeloangel @ 2009 04 15, 13:56)
Pasidalinsiu savo patirtimi, abi paneles leke su vaikstukais, tik pirmoji atsistojo ir pradejo vaikscioti 10.5 menesiuko, o mazoji kol kas bijo eiti ( nors pries kokias4 dienas kokius penkis zingsnelius paejo viena, bet pajuto kad tik nelaikome ir sedos), tikekimes kai metukus svesime gal jau eis dovanos pasiimti

QUOTE(zaliaake25 @ 2009 04 15, 14:06)
Pasidalinsiu savo patirtimi, abi paneles leke su vaikstukais, tik pirmoji atsistojo ir pradejo vaikscioti 10.5 menesiuko, o mazoji kol kas bijo eiti ( nors pries kokias4 dienas kokius penkis zingsnelius paejo viena, bet pajuto kad tik nelaikome ir sedos), tikekimes kai metukus svesime gal jau eis dovanos pasiimti 

tikekimes kad taip ir bus

Pradejom vaikscioti nuo 11 men

ooo...skaitau cia pas jus,visi vaikuciai kokie ankstyvi,maniskis tik sulaukes 1m 1,5men pradejo vaikscioti.o del kojyciu tai manau kad cia ne nuo vaiksciojimo,gal greiciau paveldima is gimines,as pati pradejau vaikscioti 9men ir nesu krivakoje,mano berniukas ir tiesiu kojyciu.o puskes mergyte tai mezasas tarpas tarp kojyciu,vaikscioti pradejo 11men,o kojytes manau is tetuko savo paveldejo

QUOTE(julitass @ 2009 04 19, 11:05)
ooo...skaitau cia pas jus,visi vaikuciai kokie ankstyvi,maniskis tik sulaukes 1m 1,5men pradejo vaikscioti.o del kojyciu tai manau kad cia ne nuo vaiksciojimo,gal greiciau paveldima is gimines,as pati pradejau vaikscioti 9men ir nesu krivakoje,mano berniukas ir tiesiu kojyciu.o puskes mergyte tai mezasas tarpas tarp kojyciu,vaikscioti pradejo 11men,o kojytes manau is tetuko savo paveldejo 

as irgi manau jog tai tikrai ne nuo ankstyvo vaiksciojimo, daugiausiai lemia genai mano manymu

Kiekvienas vaikas individualus. Mano dukra savarankiškai pradėjo vaikščioti 11 mėnesių, metukų - jau bėgiojo
O sūnus pradėjo vaikščioti sulaukęs 1 metų ir 2,5 mėnesio
.

Nuo 10men.tai buvo per kaledas stai jums ir stebuklu metas

QUOTE(Mote @ 2009 04 19, 13:36)
Kiekvienas vaikas individualus. Mano dukra savarankiškai pradėjo vaikščioti 11 mėnesių, metukų - jau bėgiojo
O sūnus pradėjo vaikščioti sulaukęs 1 metų ir 2,5 mėnesio
.

o kuris nors is ju vaiksciojo vaikstukuose?

mastau antrajam leist ar ne

Mano mazgė nuo 7,5 mėn. važinėdavo su vaikštukais, 8,5mėn nupirkom stumduką, ir 9,5 mėn jau pradejo žengti pirmuosius savarankiškus žingsnelius