Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Dijav @ 2009 04 02, 12:07)
Labas 4u.gif
Net netikėjau,kad sulauksiu tiek dauk laisku ir nuomoniu dėl stimuliacijų pasekmių....

Labai dekui, kad pasidalinai informacija.
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 04 02, 11:17)
Sutinku del atskiro skyrelio 4u.gif aisku nebutina nusiteikti i ta zala sau,bet informacija, kas nori zinoti, tikrai reikalinga 4u.gif as ir tureciau ka parasyti...

drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad šiame skyrelyje reikalinga ši tema.Kas užves?

Dijav, dėkui už informaciją. smile.gif
Atsakyti
Dijav, aciu labai, kad pasidalinai savo turima informacija 4u.gif

Kaip kovinukes bandytojos siandien laikosi? wub.gif Kuri pirma prades testus gadinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele83 @ 2009 04 02, 14:01)
Dijav, aciu labai, kad pasidalinai savo turima informacija 4u.gif

Kaip kovinukes bandytojos siandien laikosi? wub.gif Kuri pirma prades testus gadinti? mirksiukas.gif

gerai laikomės, laukiam nėštumo biggrin.gif pirmadienį gal sugadinsiu NT, bus 10dpoį blush2.gif pas mane jautrūs testukai, turėtų parodyt nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 04 02, 15:09)
gerai laikomės, laukiam nėštumo  biggrin.gif pirmadienį gal sugadinsiu NT, bus 10dpoį  blush2.gif pas mane jautrūs testukai, turėtų parodyt  nestuke.gif  blush2.gif

Eurovaistinese yra pirkti labai jautriu testuku,kainuoja apie 19 litu.Jie taip ir vadinasi:nestumo testai ankstyvam nestumui nustatyti.
Sekmes 4u.gif ir lauksim geru ziniu 4u.gif uztenka siam skyreliui liudnumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 04 02, 14:16)
Eurovaistinese yra pirkti labai jautriu testuku,kainuoja apie 19 litu.Jie taip ir vadinasi:nestumo testai ankstyvam nestumui nustatyti.
Sekmes 4u.gif ir lauksim geru ziniu 4u.gif uztenka  siam skyreliui liudnumo 4u.gif

4u.gif aš turiu iš ebay, jautrumas tokie patys skaičiukai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 04 02, 15:09)
gerai laikomės, laukiam nėštumo  biggrin.gif pirmadienį gal sugadinsiu NT, bus 10dpoį  blush2.gif pas mane jautrūs testukai, turėtų parodyt  nestuke.gif  blush2.gif

Linkiu pamatyt du bruksniukus thumbup.gif
O kurioj klinikoje tu darei punkcija ir isodinima? smile.gif
Mergaites, gal patarsit kur geriau daryti?Kur geresni atsiliepimai? 4u.gif Niekaip neapsisprendziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2009 04 02, 17:47)
Linkiu pamatyt du bruksniukus thumbup.gif
O kurioj klinikoje  tu darei punkcija ir isodinima? smile.gif
Mergaites, gal patarsit kur geriau daryti?Kur geresni atsiliepimai? 4u.gif Niekaip neapsisprendziu blush2.gif

Siaip ir as pasigendu informacijos, pas kuri gyd. geriau atlikti iVFa blush2.gif
Butu gerai tokia statistika ar atskira temele pavykes IVFas pas gydytoja....
Nors kiek girdejau didele reiksme turi embriologas, o ne gydytojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozele78 @ 2009 04 02, 16:57)
Siaip ir as pasigendu informacijos, pas kuri gyd. geriau atlikti iVFa blush2.gif
Butu gerai tokia statistika ar atskira temele pavykes IVFas pas gydytoja....
Nors kiek girdejau didele reiksme turi embriologas, o ne gydytojas g.gif

Iš savo patirties galiu pasakyti,kad didelę reikšmę turi ne tik gydytojas, ne tik emriologas, bet ir jūsų šeimos asmeninė sekmė, kuri priklauso.................gal nuo dievo malonės, gal nuo likimo, gal dar neaišku nuo kokių priežaščių.
Visus 4 kartus dariausi pas gydytoja Usonienę,3 pavyko, deja išnešioti nepavyksta .Kad būtų toks pavykimo procentas jinai pati stebėjosi, sakė taip NEBŪNA, bet,kad nepavysta išnešiot nežino kaip paiaškinti šį faktą.
Todėl pvz. man pas tą pačią gydytoją pastojimas 75 proc. bet žinau dauk atvejų,kam pas tą pačią nepavyko jau ne vienas kartas.
Todėl ir sakau, kad jei lemta tai lemta,jei ne tai ne. Labai banalūs žodžiai, bet taip yra.
SEKMĖS 4u.gif
Atsakyti
Dijav, likimas kartais atsiuncia ziaurus ir negailestingus isbandymus, ir niekaip negalima suvokti ir paaiskinti kodel? uz ka? kodel man?...
Buk stipri jei ne del saves, tai del savo mergaites. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasikonsultuoti g.gif
Beveik visos esate isbandziusios IUI ir tik po to perejote i IVF. Todel zinote, ka reiskia abu apvaisinimo budai tiek rezultatu, tiek sveikatos, tiek finansiniu atveju.

Noriu paklaust jusu nuomones - jei pinigai butu nesvarbu, ar darytumetes IUI (nes daugeliui mergaiciu jis buna rezultatyvus) ar iskart darytumetes IVF?
Kokie pliusai ir minusai abiem atvejais? g.gif
Atsakyti
Dijav, o tu nedarei diagnostinės histeroskopijos?Nesu gydytoja, bet pvz. jei būna gimda su kokiu defektu užtai ir nepavyksta išnešioti.
Atsakyti